בית פורומים ביתר עילית שלנו

רב חשוב בעיר במכתב חריף נגד רובינשטיין ועוזרו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2016 08:29 לינק ישיר 
רב חשוב בעיר במכתב חריף נגד רובינשטיין ועוזרו

ביתר סוערת:

*לראשונה, אמנם לא בשמו המלא אך ברמז ברור וחד. יוצא אחד מחשובי הרבנים בעיר במכתב נגד מאיר רובינשטיין ראש העיר.*

המדובר הוא במכתבו של ישעיהו רוטנברג האדמו"ר מראזלא. המכהן כרב בית כנסת מרכזי בעיר ויוצא כנגד מעלליו של רובינשטיין ובעיקר על כך שהנ"ל מעכב את משכורות הרבנים בעיר כבר חצי שנה.

המכתב מתחיל במילים חריפות ביותר;

"בושה מכסה פני על פריץ עריץ איש *מ.ר.* ואויב עם *י.ד.* ימינו, אשר אין תושב, בעל עסק, מנהל מוסד, ורב בעיר הזקוק לשרותו, שלא סבל וסובל מעריצתו,"

בעיר ביתר רואים את המכתב כמפנה גדול. עד עתה חששו הרבנים לצאת בגלוי נגד רובינשטיין ומכתב זה הוא פתח תקווה.

הרב רוטנברג האדמו"ר מראזלא בנו של האדמור והדיין הישיש הידוע מקוסון וחתנו של הצדיק המקובל אהרן מ. רוטנר.
משפיע ועורך דגול אשר תורותיו מופצים כל שבוע באלפי עותקים. בעיתון המחנה חרדי של בעלזא תורתיו מודפסים והוא ידוע כאיש הגות ודעה שבר את השתיקה הרועמת נחיה ונראה לאן זה הולך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2016 01:13 לינק ישיר 

ביתר:
הרבי מראזלע הרב ישעי'ה רוטנברג אמר הערב (מוצ"ש) על כל יהודי להתקשר לרובינשטיין ולמחות על בזיון תלמידי חכמים, אחרת הוא יכול להיתפס בעוון.

לכן שכל אחד יתקשר ויגיד את המשפט הבא "הריני מוחה על בזיון תלמידי חכמים" אפשר גם לשלוח בהודעה.
להלן מספרי הטלפון של רובינשטיין וכתובת הדוא"ל
0543347637
0548418458
025806393
025888100
[email protected]

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2016 23:26 לינק ישיר 

יש התקדמות בנושא
או שהרוזלער הוא היחידי, ונשאר יחידי שיצא נגד מ"ר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2016 03:42 לינק ישיר 

חרוזים כתב:

יש התקדמות בנושא
או שהרוזלער הוא היחידי, ונשאר יחידי שיצא נגד מ"ר?

חוץ מהרבנים שטיגליץ וברזובסקי עושי דבריו הוא מסוכסך עם כל הרבנים.

עצר לכולם את שכרם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > רב חשוב בעיר במכתב חריף נגד רובינשטיין ועוזרו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext