|
|
| נשלח ב-8/9/2016 12:01 |
|
| |
גאון! תמיד ידעתי שאת יודעת לחפור...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 12:03 |
|
| |
למדתי ממכן חפירה אמיתית מהי מהרגע שהפורום הזה עם כל חפירותיו נפתח.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 12:05 |
|
| |
לא חושבת שמהרגע שהוא נפתח- אלא מהרגע שאת נכנסת אליו, או אולי, מהרגע שרבקהאובסלד נכנסה אליו...:P
מיאמוש בלימודים, היא לא יכולה לכתוב שאנחנו סוטות מנושא האשכול...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 16:19 |
|
| |
אתן באמת יודעות לחפור דוקא אני אהבתי את מהלאלאל בספר וגם אתם אם הייתם שומעות על אדם שנולד לו בן אחרי 20 שנה הייתם חושדות בבן (עיין ערך אדוניה) אגב רציתי להציע אולי אדוניה הוא נכד של יוסף דיאלידאן ולא בן????????????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 16:27 |
|
| |
המטרה של הפורום הזה זה לא לחפור ולהביע דעות לכאן או לכאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 16:34 |
|
| |
| איסטיאסט כתבה: |  | אתן באמת יודעות לחפור דוקא אני אהבתי את מהלאלאל בספר וגם אתם אם הייתם שומעות על אדם שנולד לו בן אחרי 20 שנה הייתם חושדות בבן (עיין ערך אדוניה) אגב רציתי להציע אולי אדוניה הוא נכד של יוסף דיאלידאן ולא בן???????????? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 16:39 |
|
| |
או שזה טעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 18:38 |
|
| |
שריונה מסכימה איתך מאד!! הפריע לי גם התקשורת הבעייתית בין יוזבד לאבא שלו. מה, מנרם יכול לפתור את כל המלחמות באחוזה תוך שניה, אבל לדבר עם הבן שלו הוא לא מצליח נורמלי? משו קצת מאולץ שם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2017 23:45 |
|
| |
השבת קראתי את יוזבד לאחר כמה חודשים ופתחתי במיוחד את הפורום כדי לשתף אתכם במחשבותי
אז ככה, איסתרק לא חושד באמת בפנרס, אם הוא היה מאמין שפנרס מתכנן להדיח אותו הוא היה תולה אותו ולא רק לוקח ממנו את הטבעת. אלא מה? איסתרק חושב ככה: למנרם יש את סוד האבקה השחורה וגם מיכאל נמצא אצלו, אני לא יכול להרשות לעצמי שהם יוכלו גם לחתום על צווים מלכותיים בלי אישור ממני, וזה מה שפנרס יכול לעשות. הוא יכול לחתום ללא אישור של איסתרק וזו הסיבה שאיסתרק לוקח לו את הטבעת אבל לא מדיר אותו מתפקידו ממש וגם לא כולא אותו מה אתם אומרות?? אני צודקת??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2017 17:39 |
|
| |
רעיון יפה! אני רק לאחרונה שמתי לב לכך שאיסתרק לא חושש מהאבקה השחורה- גם לו יש! יוסף שר"י- כן! לכן הוא נמצא בעמדת נחיתות גדולה! אם הוא יעמוד בפתח אתיל- איסתרק ישתמש באבקה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2017 11:19 |
|
| |
| יוז כתב: |  | רעיון יפה! אני רק לאחרונה שמתי לב לכך שאיסתרק לא חושש מהאבקה השחורה- גם לו יש! יוסף שר"י- כן! לכן הוא נמצא בעמדת נחיתות גדולה! אם הוא יעמוד בפתח אתיל- איסתרק ישתמש באבקה! |
|
לא הבנתי לאיסתרק יש את האבקה השחורה רק אצל מנרם, אין לו אותה בהשג יד ואם מנרם מורד בו אז בכלל אין לו את האבקה ולאויב מולה יש את האבקה השחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2017 13:34 |
|
| |
לכן הוא נבהל.ותניד היה לו את האבקה בפונטציאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2017 19:29 |
|
| |
אואואואו.... גאון!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2017 12:43 |
|
| |
לקח לי זמן ל'עלות על זה'... לכן הוא כ"כ שליו אלא אם כן יש איום ולו קלוש מצד מנרם!
|
|
|
|
|