|
|
| נשלח ב-30/8/2016 21:58 |
|
| |
אה, עכשיו אני קולטת מאיפה "נולד" ליוסף עוד בן...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2016 04:01 |
|
| |
זה לא מדויק שברכיהו מת תעיינו ושימו לב שאין כלל היזכור מה קרה אתו לאחר הפיצוץ
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2016 07:38 |
|
| |
| משיגנר כתב: |  | זה לא מדויק שברכיהו מת תעיינו ושימו לב שאין כלל היזכור מה קרה אתו לאחר הפיצוץ |
|
אני גם טענתי את זה! אבל ענו לי שלא הגיוני שהוא לא מת, כי הוא היה ממש למעלה כשהיה את הפיצוץ, ואם יקוואל, שהיה יותר למטה, נהרג, אין סיכוי שברכיהו לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2016 11:41 |
|
| |
אז אני מבינה שזו בעיה רצינית ברצף של ספר, שנולד אח, לא?ולמה כל כך בטוח שברכיהו מת?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2016 15:55 |
|
| |
זה בעיה שנולד אח פתאום. אח גדול.. והפתרון היחיד שאני יכולה להציע למיה כדי שתוכל להתחמק מהבעיה בספר הבא (וזה רעיון של מיאמוש) זה שבספר הבא הוא יקבל יותר נוכחות אבל יוזכר שהוא בן של לאה דיאלידן מבעל קודם שלה או משו כזה.. שהוא לא אח שלם של שני אחיו הקודמים.. אני לא מאמינה שברכיהו לא מת.. הוא היה ממש בפתח של המנהרה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2016 18:49 |
|
| |
או להיפך,בן של יוסף דיאלידאן מאישה קודמת..(ותודה על הקרדיט )
|
| נשלח ב-8/9/2016 19:05 |
|
| |
קצת קשה לי להאמין שליוסף הייתה אישה קודמת ולא ידענו גם מזה.. הרי אפילו את הקטע שהוא היה מאורס (מאורס!) לרנה מוזכר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2016 23:39 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | קצת קשה לי להאמין שליוסף הייתה אישה קודמת ולא ידענו גם מזה.. הרי אפילו את הקטע שהוא היה מאורס (מאורס!) לרנה מוזכר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כן- אל תזכירי לי את זה! אז מי יודע מהיכן הגיע הבן הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 00:01 |
|
| |
נכון, זה מאוד מוזר.. אז מנסים למצוא תשובות מוזרות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 13:17 |
|
| |
יש כמה תשובות שיכולות להיות מוזרות. אבל כל הספר שם בנוי על עלילה מוזרה, אז התשובות נהפכות להיות הגיוניות.
1. יתכן מאד ואדוניה הזה נשוי וגר בארץ אחרת. בספר מהללאל מצוין שם שהמלכה לאה בפגישתה עם לאפי הקטנה נזכרת בגעגועים בנכדתה שגרה הרחק. יתכן ואותה נכדה היא בתו של אדוניה.
2. פעם, בשנים עברו כשנולד בן חריג היו מחביאים אותו ומסתירים אותו מהציבור. אולי אדוניה הזה הוא קצת קוקו או לא הכי בסדר, או אולי סובל מתסמונת כזאת או אחרת? ועכשיו כשהוא גדל כבר לא ניתן להסתיר אותו יותר. אז הוא צץ לפתע ביוזבד. אולי.. [לא יפה להגיד 'הלואי' אז אני לא אומרת].
3. ישנה אופציה נוספת והזויה: הבן אדם נחת להם פתאום לאחר שנעלם שנים ארוכות ראו ערך: מהללאל. יתכן והוא נחטף בגיל צעיר או פשוט נעלם לו. רק מה? יוסף לא עושה מזה עסק כמו בסטיאן שזכה לראות את בנו. אצל מהללאל אפילו הוציאו ספר על שמו לזכר הנס ופה אצל הזוג דיאלידן זה הפך להיות מטרד. כאילו מה? פתאום דופק בדלת הבן האובד, יוסף פותח את הדלת ושואל אותו: מה נזכר? ולאה גם כן מסתכלת עליו ככה כאילו מה הוא נזכר פתאום להטריד אותם.[ומי שקראה את הקבלת פנים הקרה שהיא ערכה לשלוואן לאחר שנים שלא ראתה אותו אז היא תבין למה כוונתי] אז אדוניה מתנצל ושואל אם אפשר להיכנס, או לשתות משו. לאחר שהם עושים לו פרצוף הוא נכנס הביתה ומאז הוא שם.
4 אפשרות שנראית לי הכי הגיונית זה: ברכיה מת. שלוואן ערק. פאר- מועמד גם כן להירצח ע''י אביו. אז מי נשאר? ובכן מיה כנראה בתמימותה חשבה שהדבר הזה יעבור בשקט ומי ישים לב בכלל שנולד יורש עצר חדש.. חשבה חשבה וכתבה ומאז הפורום לא נח ולא שקט.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 13:37 |
|
| |
1. הגיוני בעצם, אבל איך זה שכתוב על שלוואן משו עם שני אחיו?.. אותו האח מנודה?... 2. יוו! איזה רעיון גאון! מה את אומרת? איזה תסמונת יש לו?.. ואיפה הוא התחבא כל הזמן הזה?.. בגיאט?.. 3. פחות נשמע לי הגיוני, הרי באיסתרק כן מוזכר שיש לבסטיאן איזשהו בן אובד אי שם.. 4. תכלעס... זה הסיפור פה. כל השלוש הראשונים זה רק סנגור עליה וניסיון להבין איך היא תחלץ מזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 14:01 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 14:13 |
|
| |
קודם כל הגבירה רנה היקרה: מי שמדבר!!
שנית- התכוונת לשאול אם אני נולדתי כך  או שעברתי קורס להיות כזאת?
אז אצלי, נולדתי כך לשמחתי ולשמחת הורי ההמומים. רק מה? או שאתה חי עם זה בשלום או שאתה מת עם זה לאחר מלחמות. אני החלטתי לחיות עם זה בשלום ואף לשדרג את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2016 14:16 |
|
| |
לשמחת הוריך ההמומים.. הם קיבלו לפחות פיצוי דקה אחר כך..
|
|
|
|
|