עוד אשכול עם תודה לרבקושירה (היא מאחורי הקלעים זאתי:) אם הייתן יכולות לחזור לעבר לכוזר: דמיינה את עצמכן, חוזרות לעבר, לאיזושהי תקופה, איזה תקופה בדיוק הייתן רוצות לחזור?... מה הייתן סוחבות אתכן, מהדור שלנו?... מה הייתן עושות דבר ראשון?... ואת מי הייתן הכי רוצות לפגוש?...
מחכה לתשובות מעניינות:)
נשלח ב-11/9/2016 13:59
לתקופה של רנה בשבי. הייתי מביאה לה את ליקוטי מוהר''ן ומעודדת אותה!!
נשלח ב-11/9/2016 14:03
באיזה קטע מליקוטי מוהר"ן היית מעודדת אותה?... משיבת נפש לא היה משיב את נפשה יותר?..
נשלח ב-11/9/2016 14:53
משיבת נפש!! או כל אחד אחר. אין על ליקוטי מורינו כדי לחזק את הבטחון.
נשלח ב-11/9/2016 20:24
זה חייב לשנות את ההיסטוריה?!
אני הייתי רוצה ללכת לבקר בתקופת המלך רעואל, מיד אחרי שהם סיימו לשקם את בממלכה לאחר מלחמת 10 השנים ולפני שיוסף מתחיל עם כל השגעון גדלות שלו. כי זו נראית לי תקופה פסטורלית כזו... מן הסתם הייתי לוקחת את סידור שלי והנגן שלי כי אילו דברים שהולכים איתי לכל מקום (ואני לא יודעת באיזה נוסח משתמשים בכוזר... בדרך כלל יש גם פלאפון, אבל כנראה שאין קליטה בכוזר). וכמובן, מצלמה! כדי לצלם תמונות לפורום... דבר ראשון הייתי הולכת לארמון, ברור שיכניסו אותי, לא?! הייתי רוצה לפגוש את נשות כוזר, את המלכה שרה (בקושי שמענו עליה... ובטוח יש לה מה להגיד) והנסיכות הקטנות טור ואונמר (שאמורה להיות ממש קטנה וזה יכול להיות ממש חמוד). את רידה (כי אני חייבת להבין איך זה להיות אשתו של המשרת הנאמן של המלך רעואל ואמא של המשרת הנאמן של הנסיך איסתרק, דאז, ואם זה קשור אליה). ואם לשנות את ההיסטוריה, אז הייתי עורכת שיחה נוקבת עם לאה דיאלידאן, ומבהירה לה שבכוחה לנרמל את בעלה לפני שהוא הופך את כוזר השלווה וגורם למותם של חפים מפשע! (אז אולי צריך לקחת גם את סדרת הספרים "ממלכה במבחן" כדי להראות לה לאן יוביל השגעון גדלות של בעלה אם לא תעשה משהו ).
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 11/09/2016 20:28:56
נשלח ב-11/9/2016 20:39
חמודה את שירהיהודית:) |מתרשם|:)
נשלח ב-12/9/2016 14:36
מגיבה בשם רבקושירה
[quote] אני הייתי הולכת לתקופה הזאת של עכשיו עכשיו (למרות שבא לי את התקופה הרגועה של רעואל אבל בתקופה של רעואל עדיין לא היו מהללאל, יוזבד וכו) לוקחת איתי מצלמה כי אני חייבת תמונות!! לצלם את החיים את האנשים לעשות סלפי עם ליאה.. ולוקחת אקדח.. למה אקדח? 1. כדי לתת אותו לאיסתרק שיהיה לו כלי הגנה במקום החרבות והקשתות המעפנות שלהם. 2. להראות לו כמה הוא היה חכם כשהוא לא הסכים להקשיב לאלרנן בקשר לאבקה השחורה. גם הייתי מביאה איתי זהב, אחרת איך אפשר להסתדר שם בלי כסף? דבר ראשון הייתי הולכת לפגוש את... אהמ.. זה מסובך, אולי אפשר להגיע לשם בתור בן? או לפחות ליהיות שקופה.. כי הכי הייתי רוצה לראות זה את מהללאל, ולדבר איתו אבל זה קצת-הרבה בעיתי.. אח"כ הייתי פוגשת את איסתרק, נותנת לו את מתנתי הנדיבה ויוצאת לסיור בין כל נכבדי כוזר... ואח"כ הייתי יורדת להמון העם... יש מישהי שמתנדבת להמציא כזאת מכונה? ;) [/quote]
נשלח ב-12/9/2016 14:42
לאיזה תקופה הייתי רוצה לחזור? תכלעס, מה זה משנה. אולי לתקופה העכשווית של יוזבד.
מה הייתי סוחבת איתי מהדור שלנו? את מיה קינן. מה הייתי עושה דבר ראשון? מעמידה אותה בכיכר המרכזית וצועקת בקול: זאת הילדונת שהרסה לכם וחרבנה לכולכם את החיים. ואז משאירה אותה שם וחוזרת מהר הביתה- להווה. כמו שאמר הפילוסוף היווני אריטוס פבליוס[אם היה אחד כזה] סופר טוב הוא סופר שחי את העלילה, נושם ומרגיש אותה לגמרי. אז שתישאר שם.
נשלח ב-12/9/2016 14:52
עכשיו ברצינות: הייתי רוצה לפגוש את תרצה סנפאל היקרה! להכיר את האישה המיוחדת הזו, לשבת איתה על הספה ופשוט לשוחח על כל מה שהיא עברה. מה הייתי מביאה איתי? קודם כל חיבוק אחד גדול. וגם [כמה שידי משגת] לתת לה צרור עם כסף כדי לסלק את חובותיה הרבים וגם כדי שישאר לה קצת זלוטים בשביל לעמוד על הרגליים. וכמובן איזה בייביגרו חמוד עבור דיאן.
נשלח ב-12/9/2016 15:29
לא היית רוצה לפגוש אותי? את רנה?
נשלח ב-12/9/2016 16:33
שריונה כתב:
לאיזה תקופה הייתי רוצה לחזור? תכלעס, מה זה משנה. אולי לתקופה העכשווית של יוזבד.
מה הייתי סוחבת איתי מהדור שלנו? את מיה קינן. מה הייתי עושה דבר ראשון? מעמידה אותה בכיכר המרכזית וצועקת בקול: זאת הילדונת שהרסה לכם וחרבנה* לכולכם את החיים. ואז משאירה אותה שם וחוזרת מהר הביתה- להווה. כמו שאמר הפילוסוף היווני אריטוס פבליוס[אם היה אחד כזה] סופר טוב הוא סופר שחי את העלילה, נושם ומרגיש אותה לגמרי. אז שתישאר שם.
מהלעלעל אמרה לי שאומרים: החריבה. [מלשון חורבן ולא מה שמהעללו חשבה]
נשלח ב-12/9/2016 16:34
היא צודקת זאתי שאמרה לך אה, זאת אני.. אופס
נשלח ב-12/9/2016 16:34
הגבירה_רנה כתב:
לא היית רוצה לפגוש אותי? את רנה?
ותמרחי עלי את הגבינה המעופשת? נואו טנק'ס!
נשלח ב-12/9/2016 16:37
מהלעלעל כתב:
היא צודקת זאתי שאמרה לך אה, זאת אני.. אופס
את צריכה להבין שאני גאה בעצמי על העברית שלי. .הסלנג והמילים הלא יפות משום מה לא נתפס אצלי. רציני.
נשלח ב-13/9/2016 00:12
אני ללא ספק הייתי בוחרת לחזור לדיון שעשה המלך הראשון עם החכם היהודי ועם הנוצרי והמוסלמי. אם היה אפשר לקחת לשם משהו הייתי לוקחת מסרטה, או לפחות נגן...
נשלח ב-18/9/2016 23:30
שריונה כתב:
מה הייתי סוחבת איתי מהדור שלנו? את מיה קינן. מה הייתי עושה דבר ראשון? מעמידה אותה בכיכר המרכזית וצועקת בקול: זאת הילדונת שהרסה לכם והחריבה לכולכם את החיים.
וגם יצרה אותם והדביקה להם שמות שרוב האוכלוסייה לא ממש יודעים איך להגות אותם...