|
|
| נשלח ב-5/2/2017 14:37 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
|
|
לא חשבתי אחרת יצא לי לשמוע:) פשוט אם משו של מזג האוויר זה יותר עונה על ההגדרה:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-5/2/2017 15:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 15:31 |
|
| |
להלן דוגמאות: what makes you beautiful more than this kiss you.. ועוד היד נטויה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 18:02 |
|
| |
על מה יש לזמר לא דתי לשיר? מזג האויר?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 11:49 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
על מה יש לזמר לא דתי לשיר? מזג האויר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 16:15 |
|
| |
טום לאו דווקא.
לדעתי ככל שאמן איכותי יותר- הוא מצליח להוציא מתוכו שירים בשלל נושאים שלא עוסקים דווקא באהבה. (זה כמובן לא סותר את העובדה שהוא ייגע בנוסף גם בה) אמנם לאומן חילוני יש מנעד רחב יותר של נושאים, אבל בפרוש יש ים שירים על שלל נושאים אחרים.
הרבה משירי הלהקות הצבאיות (שיר לשלום, 12 טון, הורה נתגבר,מול הר סיני.. חסר?), ו'סתם' שירי א''י יפים של פעם (גן השקמים, שירי לי כינרת, שיעור מולדת, שיבולת בשדה, ), שירי לוחמים (בלדה לחובש, גבעת התחמושת, חיימקה שלי..) , שירי ירושלים (הכותל, ציון תמתי, עיר כלה, אור בירושלים..), קח את השיר המהמם של חוה אלברשטיין על הניגון היהודי, קח את 'נורית' של רונית שחר, קח המון מתוך שלל שירי נעמי שמר.. אהוד מנור.. יורם טהר לב.. (עשרות-) אלפי שירים שלא עוסקים באהבה ומלאו רפרטואר מוזיקלי שלם של תקופות וזמנים.
זהו 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 16:42 |
|
| |
הצגת באמת אחלה מוזיקה, אפילו שניום כמעט לא יוצרים כמותה. אבל גם אם תאספי את כל כל כל המוזיקה הזו- תגעי באולי אחוז בודד מכלל המוזיקה :) אז חזרנו לאותה נקודה, יש מוזיקה על נושאים ניטרליים, אבל מעט ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 16:45 |
|
| |
| ר3ה_ברשת כתבה: |  | טום לאו דווקא.
לדעתי ככל שאמן איכותי יותר- הוא מצליח להוציא מתוכו שירים בשלל נושאים שלא עוסקים דווקא באהבה. (זה כמובן לא סותר את העובדה שהוא ייגע בנוסף גם בה) אמנם לאומן חילוני יש מנעד רחב יותר של נושאים, אבל בפרוש יש ים שירים על שלל נושאים אחרים.
הרבה משירי הלהקות הצבאיות (שיר לשלום, 12 טון, הורה נתגבר,מול הר סיני.. חסר?), ו'סתם' שירי א''י יפים של פעם (גן השקמים, שירי לי כינרת, שיעור מולדת, שיבולת בשדה, ), שירי לוחמים (בלדה לחובש, גבעת התחמושת, חיימקה שלי..) , שירי ירושלים (הכותל, ציון תמתי, עיר כלה, אור בירושלים..), קח את השיר המהמם של חוה אלברשטיין על הניגון היהודי, קח את 'נורית' של רונית שחר, קח המון מתוך שלל שירי נעמי שמר.. אהוד מנור.. יורם טהר לב.. (עשרות-) אלפי שירים שלא עוסקים באהבה ומלאו רפרטואר מוזיקלי שלם של תקופות וזמנים.
זהו  |
|
זה בדיוק מה שטענתי רק לא בצורה כזו מפורטת:) מוזיקה מדברת על החיים על הארץ שלנו.על מה שכואב לנו. על הילדות שלנו .וכו אהבה היא חלק מרכזי בסיפור הזה כי מוזיקה נולדת מבפנים ואין כמו אהבה פרידה.אכזבה.תקווה.יחד.לבד. כדי לייצר עולם שלם שיישפך על המיתרים ויכתוב שיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/2/2017 21:19 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | הצגת באמת אחלה מוזיקה, אפילו שהיום כמעט לא יוצרים כמותה. אבל גם אם תאספי את כל כל כל המוזיקה הזו- תגעי באולי אחוז בודד מכלל המוזיקה :) אז חזרנו לאותה נקודה, יש מוזיקה על נושאים ניטרליים, אבל מעט ביותר.
|
|
אבל תסכים איתי שהפירוט הנ'ל די מרכך את ההכללה הקודמת של- ''על מה יש לזמר לא דתי לשיר? על מזג האויר?'' .. (ואני גם לא נעולה על הקטע של האחוז הבודד(: לדעתי לפחות 20 אחוז, וזה משמעותי עקרונית)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 21:24 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
זה בדיוק מה שטענתי
|
|
סורייי הבנתי ממך אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 21:46 |
|
| |
אוקיי...לא ממש משנים לי האחוזים. זו בדיוק גם הסיבה שלא כתבתי אותם בפעם הראשונה, אותה ציטטת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 23:02 |
|
| |
(ודאי שהאחוזים משנים..כי ככל שהם רבים יותר, כך הם מפריכים יותר את הטענה שטענת)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 23:22 |
|
| |
התחלת לדבר על מוזיקה.. שמרי את זה .כי יש לי המווןן מה לכתוב:) רק שכרגע אני לא יכול;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/2/2017 23:24 |
|
| |
אגב אני נמצא כעת בחתונה של אחד מהניקים הוותיקים של הפורום שנזכה כולנו בקרוב פה עיר האהבה והמקדש ירושלים:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|