|
|
| נשלח ב-14/2/2017 14:28 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | שכל אנושי לא אמור לקלוט בצורה נכונה משמעות של נצח. נגיד שיש נצח, ונוכל להשתפר, ולהספיק דברים, ולהיות מושלמים, ולתקן, וכו' וכו' תשלים רשימה של כל המילים החיוביות שאתה מכיר, הספקת את הכל ב9999999999 שנים. כל הכבוד, מה עכשיו? זה הכיוון על קצה המזלג ;)
|
|
ענק. הגדרת את זה בול. אפילו כשאני קוראת את המילים שלך מתחילה לי קצת ה'קלסטרופוביה' הזאת.. אוף יש בזה משהו מאד עצוב, נכון? כאילו אנחנו מחפשים את ה.. מה בסוף? ומה אחר כך.. מה, אין?? עד מתי זה ימשיך?? וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 14:41 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | שכל אנושי לא אמור לקלוט בצורה נכונה משמעות של נצח.
|
|
אני חושבת שבמילים האלה נמצאת ה'נחמה' שלנו  כלומר, עלינו להבין שמדובר בממדים שאין לנו כלים להבין ולהכיל,כל עוד אנחנו נתונים בגוף גשמי. פרשנות מובהקת ל- 'כי לא יראני האדם וחי'. ההבנה שאני נלחצת כי אין לי יכולת להבין, מקלה עלי. כי אם כך ייתכן שזה לא יהיה כזה נורא כשיהיו לי כלים לתפוס את המציאות העתידית הזאת (: כמו כן, יש עוד נקודה שעוזרת לי להתמודד עם זה חשיבתית, והיא -תלות בה'. (הכנעה) הידיעה שהוא יעשה רק מה שטוב לי. יהיה מה שזה לא יהיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 14:48 |
|
| |
מזמן כבר דיברתי על זה עם מישהו. אני לא זוכר אם זה היה דמות רבנית או ההורים שלי, אבל אמרו לי שחלק מהאמונה כמו שאמרת זה להיות סמוך ובטוח שהשם רוצה רק להיטיב, ושמציאות של נצח היא מוכרחה להיות דבר טוב לנו. אלא שכמו שכתבתי קודם, זה לא משהו ששכל אנושי מסוגל לתפוס ולהכיל. מי שזורק 'נצח זה כיף' כותב את זה רק בגלל חוסר יכולת להעמיק מספיק כדי להיבהל מזה. אין שום אפשרות שאדם בראיה גשמית, יראה משהו חיובי בנצח. כי כל דבר אנחנו רגילים שיש לו כמות או סוף. ורציף/טום- לא אמשיך לנמק ולהסביר כי זה יהיה מגוחך, מי שלא חווה- לא מבין מה אנחנו חווים. זהו. לתת לזה מימד בהסברים סתם גורם לי להרגיש "מתנצל". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 14:53 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
מזמן כבר דיברתי על זה עם מישהו. אני לא זוכר אם זה היה דמות רבנית או ההורים שלי, אבל אמרו לי שחלק מהאמונה כמו שאמרת זה להיות סמוך ובטוח שהשם רוצה רק להיטיב, ושמציאות של נצח היא מוכרחה להיות דבר טוב לנו. אלא שכמו שכתבתי קודם, זה לא משהו ששכל אנושי מסוגל לתפוס ולהכיל. מי שזורק 'נצח זה כיף' כותב את זה רק בגלל חוסר יכולת להעמיק מספיק כדי להיבהל מזה. אין שום אפשרות שאדם בראיה גשמית, יראה משהו חיובי בנצח. כי כל דבר אנחנו רגילים שיש לו כמות או סוף. ורציף/טום- לא אמשיך לנמק ולהסביר כי זה יהיה מגוחך, מי שלא חווה- לא מבין מה אנחנו חווים. זהו. לתת לזה מימד בהסברים סתם גורם לי להרגיש "מתנצל". נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מי שזורק שנצח זה כייף..רדוד ומי שפוחד מהנצח..מעמיק אוחח..איפה היית כל השנים.. התאהבתי הרגע עמוקות בפחד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/2/2017 14:59 |
|
| |
טום אתה סתם רדוד
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:03 |
|
| |
| ר3ה_ברשת כתבה: |  | טום אתה סתם רדוד |
|
ולכן אני רווק נצחי כי רק בגלל שאני יכול לפחוד מזה אני אגאל מתהומות הרדידות אל אדמת העמיקות הגואלת:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:07 |
|
| |
| ר3ה_ברשת כתבה: |  | שום רוק ניצחי הפורום שלנו מחכה לך על קו3יםםםםםםםם  |
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:08 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
ולכן אני רווק נצחי כי רק בגלל שאני יכול לפחוד מזה אני אגאל מתהומות הרדידות אל אדמת העמיקות הגואלת:)
|
|
ואוו. לקח לי זמן אבל בסוף הבנתי. זה ענק (:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:19 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:21 |
|
| |
חוחית זה לא הדבר הזה שעף עם מקור כנפיים ונוצות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2017 15:23 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שושי, ''שוש'' 
|
|
|
|