|
|
| נשלח ב-18/6/2017 19:46 |
|
| |
רבותי, יש הרבה זמרים חסידיים צעירים, מי הם הזמרים שיכבשו את הבמה בגדול בעוד כמה שנים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2017 14:02 |
|
| |
|
| נשלח ב-6/7/2017 21:32 |
|
| |
דבייייייייי הי ילדה, מה שלומך? ולהיפך, רק רווק מבין רווק. נסי להתייעץ עם נשואה, זו הרגשה אחרת לגמרי, תמיד המשחבה של"מה היא מבינה את הכאב שלי" מסתנן לראש כשמתייעצים איתם. מחשבה זו וגם "מה היא חושבת לעצמה, הנשואה הזו" יש גם אחת טובה- "היא כבר נשואה, היא לא מתמודדת עם מה שאני" ברור שרווק יוכל לראות בפרספקטיבה יותר מדוייקת את הכאב ואת הדילמה, מאשר נשוי. כל כך ברור
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2017 21:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2017 00:59 |
|
| |
חח מתנצל אם הרגשת שזה אישי נגדך, זה לא. זה נגד להוציא פוסט מנושאו, ועניין מהקשרו, וכו' וכו' ושות' ושות', ושבו בנים לגבולם, בקרוב אצל כולנו. אמן. לחייםלחיים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2017 01:15 |
|
| |
יואווווו אני מתה על זה שמתנצלים בפניי. יש מצב אתה נותן התנצלות טיפה יותר ארוכה?
(האימוג'ים לצערי הרב לא עובדים, אבל חשוב לי שתדע שעל פניי כרגע שורה הבעה מעוררת רחמים ומתחננת כאילו חיי תלויים לי מנגד על קולב, עם טיקט של זארה, ואמרו אמן)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2017 10:32 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | יואווווו אני מתה על זה שמתנצלים בפניי. יש מצב אתה נותן התנצלות טיפה יותר ארוכה?
(האימוג'ים לצערי הרב לא עובדים, אבל חשוב לי שתדע שעל פניי כרגע שורה הבעה מעוררת רחמים ומתחננת כאילו חיי תלויים לי מנגד על קולב, עם טיקט של זארה, ואמרו אמן)
|
|
עכשיו הבנו למה בחרת במקצוע ההוראה  מתייעצים כדי לשמוע הרבה דיעות ולבחור את הדיעה שנראית לנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2017 19:40 |
|
| |
כמה אימוג'ים... סחררת אותי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 10:36 |
|
| |
בא לי לפתוח אשכול כזה ; גברים יקרים, את מי אתם בוחרים לכם לאישה ? את "פשוט_וטוב" החמודה והשקולה, או את "דבי" שמפילה אתכם מרוב צחוק ? ברכות לכם, תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|