|
|
| נשלח ב-16/7/2017 13:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בא לי לפתוח אשכול כזה ; גברים יקרים, את מי אתם בוחרים לכם לאישה ? את "פשוט_וטוב" החמודה והשקולה, או את "דבי" שמפילה אתכם מרוב צחוק ?
ברכות לכם, תודה רבה
|
|
אני הייתי מתחתנת עם פשוטה וטובה, ולא עם דבי המתוסבכת והרעה. אני לא יכולה לסבול אותה. היא כל הזמן מגיבה לא לעניין על כל מיני אשכולות של חברים, ולא יודעת להתייחס בכבוד. גועלית. פשוט גועלית. לדעתי צריך לחסום את הבריונית הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 18:18 |
|
| |
עליתי על זה. אחד האנשים היחידים פה שסובלים אותי באורך רוח זאת אני בעצמי. אני אנסה לפתח שיחה אקטיבית בין החצי המטורף שבי לחצי המטורף השני. סוג ככה: היי, מה נשמע חצי שני שלי..
 אוי לא, פתאום אני קולטת שיש כאן כאלה שהמילים 'החצי השני שלי' מייסרת אותם בערגה אין קץ. אני אצטרך לחשוב על משהו אחר כדי לשעשע את רוחי הכבויה, הנושבת במדבר, כשרוחה נכאה עליה.
סליחה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 19:47 |
|
| |
פשוט וטוב תתחתן עם דבי. רק מה, אין לי כסף להוצאות הרבות שלך, אני לא גבר ואני לא סובלת שותפות
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 20:10 |
|
| |
נראה לי שגם לקונספט של "שני הפכים משלימים" יש גבול.. חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 20:26 |
|
| |
האמת, אני בטוחה שנסתדר היטב
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 22:48 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | | האמת, אני בטוחה שנסתדר היטב |
|
לא בזכות המן, אלא בזכות נוחות המזג של מרדכי.. למרות שאני מסוגלת לריב עם קירות.. פעם הכנסתי כזה אגרוף לקיר אצלי בחדר, שהוא זרק עליי אבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2017 00:07 |
|
| |
תראו, יש אחד שלום בער שחתם על אמנת הפורום. בהתחלה חשבתי לעצמי שאחד כמו 'שלום בער' יכול לחבר אמנת פורום בעצמו או לכל הפחות להוסיף לאמנה הקיימת מספר בתים..
אבל אז חשבתי, רגע, אולי אפשר לעצב אותו מחדש בשיטת 'עשה זאת בעצמך' ולהסביר לו שמה שכתוב באמנה וכל זה, זה סתם לצחוקים, ושלא ייקח את זה ברצינות.
ואז בסוף סידרה נוספת וארוכה של מחשבות, חשבתי שאולי יש צד שבסביבות חצות אני אניח לגלגלי מוחי להסתובב כי בשעה הזאת הם חורקים מתמיד.
ועל ראשי שכינת א-ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2017 10:42 |
|
| |
חחח הרבנית מזרחי מספרת שפעם היא הגיעה הבייתה בחזרה מהעבודה, והייתה מאוד עייפה, ושכבה לנוח, והנה מגיע לו הילד הקטן שלה ומבקש לשחק איתה, אז היא ענתה לו ; תשחק גם בשבילך וגם בשבילי, אחרי חצי שעה, הילד חוזר ואומר לה ; אמא, נצחת אותי  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2017 15:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2017 20:10 |