|
|
| נשלח ב-9/8/2017 17:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2017 22:35 |
|
| |
| Debie כתב: |  | המזל שלי הוא שיש לי קול פעמונים אז אני פשוט שרה לי במלוא גרון עכשיו ברצינות (כן, זה קורה גם אצלי)אני מתכננת מיד אחרי תשעה באב לקנות פסנתר חשמלי ולהתחיל ללמוד כמו שצריך. יש איזה פסנתר של ימהה P255 ששמתי עליו כבר עין יש למישהו תובנות בעניין? |
|
למי שתהה מה עלה בגורל הפסנתר, אז קניתי. בינתיים לא מנגנת כל כך, אבל אמא שלי התאהבה בו כבר. היא מנגנת כבר שלושה ימים ברציפות כמעט..נראה לי שהיא מצפה שנתחיל לקרוא לה מוצארט, באמת אני אברר את זה. קיצר, אם תבקשו יפה אני אנגן יונתן הקטן עם אקורדים ואעלה לכם.
שאילתא: יודעים למה תימנים אוהבים פסנתר? (כן, אני יודעת שאתם יודעים, ושהבדיחה הזאת נולדה הרבה לפניי, אבל בחייכם, תזרמו כברר, אוף)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2017 21:47 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| Debie כתב: |  | המזל שלי הוא שיש לי קול פעמונים אז אני פשוט שרה לי במלוא גרון עכשיו ברצינות (כן, זה קורה גם אצלי)אני מתכננת מיד אחרי תשעה באב לקנות פסנתר חשמלי ולהתחיל ללמוד כמו שצריך. יש איזה פסנתר של ימהה P255 ששמתי עליו כבר עין יש למישהו תובנות בעניין? |
|
למי שתהה מה עלה בגורל הפסנתר, אז קניתי. בינתיים לא מנגנת כל כך, אבל אמא שלי התאהבה בו כבר. היא מנגנת כבר שלושה ימים ברציפות כמעט..נראה לי שהיא מצפה שנתחיל לקרוא לה מוצארט, באמת אני אברר את זה. קיצר, אם תבקשו יפה אני אנגן יונתן הקטן עם אקורדים ואעלה לכם.
שאילתא: יודעים למה תימנים אוהבים פסנתר? (כן, אני יודעת שאתם יודעים, ושהבדיחה הזאת נולדה הרבה לפניי, אבל בחייכם, תזרמו כברר, אוף) |
|
למה התימנים אוהבים פסנתר ? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/08/2017 22:01:43
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2017 01:30 |
|
| |
חבל שלא חיפשת בגוגל... אתה רוצה להגיד לי שבכל שנותיך לא שמעת את הבדיחה הזאת? אתה גר על המאדים כנראה... בכל מקרה, התשובה היא, כי רק שם השחורים מעל הלבנים. גיחצי גיחצי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2017 11:20 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | חבל שלא חיפשת בגוגל... אתה רוצה להגיד לי שבכל שנותיך לא שמעת את הבדיחה הזאת? אתה גר על המאדים כנראה... בכל מקרה, התשובה היא, כי רק שם השחורים מעל הלבנים. גיחצי גיחצי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 03:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 11:49 |
|
| |
|
| נשלח ב-7/9/2017 11:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
אני והיא ננהל יחד:) האמת שכיום הקבוצת וואטצפ יותר פעילה אבל אין כמו הימים של פעם ימי הפורום..הניקים האשכולות התיבות הפרטיות הדיונים הוירטואלים ..ואלה שפחות נראלי שהפורום כיום יותר משמש כמצבת זיכרון לאנשים שרוצים לשמר את התום(לא טום..אולי גם) הוירטואלי של הפורום הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/9/2017 12:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 10:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2017 17:50 |
|
| |
רב לך שבת בעמק הבכא בואי כלה שבת אחרונה של שנת תשע"ז שבת אחרונה של השנה שבת שלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/10/2017 01:14 |
|
| |
הריני מתכבד לפתוח הודעה חדשה לשנה החדשה, שנה טובה לכולם  וגם רציתי לבקש סליחה ממי שאולי פגעתי, אולי לא נהגתי בדבי בכבוד הראוי לה, אז אני מתנצל ומצטער ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|