|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:15 |
|
| |
שמתי לב, שהאנשים כאן לא השתנו (מכל הבחינות). מאכזב משו..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:17 |
|
| |
האמת שהמצב בכי רע. הייתה לפני תקופה מאסה של שמחות פה, ואז פתאום שקט מופתי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:19 |
|
| |
מה לעשות, כל אחד והזמן שנקבע לו בשמים. יש כאלו שהקב"ה אסף את כל תפילותיהם ושלח להם ישועה ואלו שלא נושעו עדיין, צריכים כנראה להשקיע עוד קצת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:22 |
|
| |
| only1day כתבה: |  | מה לעשות, כל אחד והזמן שנקבע לו בשמים. יש כאלו שהקב"ה אסף את כל תפילותיהם ושלח להם ישועה ואלו שלא נושעו עדיין, צריכים כנראה להשקיע עוד קצת. |
|
אמת תפילות מחד והשתדלות אישית לקנות מבט ולהתחשל מאתגרי החיים כמאמר הרמחל על אותו חסיד רציתי להיות חזק קבלתי קשיים ונהייתי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:25 |
|
| |
לא הבנתי מה קשה לשתנות ומה זה קשור לרווקים שמתמודדים לבד? הזמן הכי טוב לשנות את האופי וההסתכלות על החיים, היא כשאתה עדיין לבד ולא תלוי באף אחד. זה המקום לגדול ולצמוח ולשנות דפוסי חיים וחשיבה (רק במובן החיובי).
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:29 |
|
| |
| only1day כתבה: |  | לא הבנתי מה קשה לשתנות ומה זה קשור לרווקים שמתמודדים לבד? הזמן הכי טוב לשנות את האופי וההסתכלות על החיים, היא כשאתה עדיין לבד ולא תלוי באף אחד. זה המקום לגדול ולצמוח ולשנות דפוסי חיים וחשיבה (רק במובן החיובי). |
|
קשה להשתנות בכל תחנה בחיים ועצם הקושי הוא המחשל לשינוי אמיתי ולכן דווקא בגלל שקשה יש תקווה מה שציינתי את הרווקים ציינתי רק דוגמא לאתגר ששייך לנו ככאלה ברור שישנם אתגרים תמיד וטוב שישנם אחרת לא היינו מתקדמים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:34 |
|
| |
איך אמרו חכמים ממני? קשה יש בלחם והוא גם טעים.. אין קשה בחיים. יש אתגרים, יש נסיונות. הקב"ה מציב לנו תמרורים בכל שלב בחיים ואנחנו צריכים לדעת באיזו דרך לעבור אותם. הבחירה היא שלנו. החכמה היא, תמיד לראות את החצי כוס המלאה ולא להתמסכן בחיי הרווקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:46 |
|
| |
| only1day כתבה: |  | איך אמרו חכמים ממני? קשה יש בלחם והוא גם טעים.. אין קשה בחיים. יש אתגרים, יש נסיונות. הקב"ה מציב לנו תמרורים בכל שלב בחיים ואנחנו צריכים לדעת באיזו דרך לעבור אותם. הבחירה היא שלנו. החכמה היא, תמיד לראות את החצי כוס המלאה ולא להתמסכן בחיי הרווקות. |
|
אמת בכל מילה מסכנות? חלילה.. שום אדם לא מסכן אלא אם הוא בוחר בלהתמסכן.. מכל אתגר אפשר לבחור בחיים האם לראות את החצי המלא כמו שאמרת או להמסכן אני מעדיף את הגישה שלך:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:53 |
|
| |
אני מתחילה לשמוח, שיש אנשים שמעדיפים את הגישה שלי.. מה הייתי עושה בלעדיהם?..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:55 |
|
| |
| only1day כתבה: |  | אני מתחילה לשמוח, שיש אנשים שמעדיפים את הגישה שלי.. מה הייתי עושה בלעדיהם?.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:57 |
|
| |
ב"ה החיים שלי יפים וטובים, גם בלי האישורים וההסכמות של כל מיני כאלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 13:59 |
|
| |
| only1day כתב: |  | | אני מתחילה לשמוח, שיש אנשים שמעדיפים את הגישה שלי.. מה הייתי עושה בלעדיהם?.. |
|
לעע נסחפת.. התכוונתי למה שאמרת...אל תבני על זכויות יוצרים ,הדברים הם אוניברסלים ונחלת המון בעלי גישה כזו.:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 14:00 |
|
| |
| only1day כתבה: |  | ב"ה החיים שלי יפים וטובים, גם בלי האישורים וההסכמות של כל מיני כאלו... |
|
חבל... אולי יקרה איזה נס חנוכה ותהיי מאושרת יותר? לא. חזרתי בי. לא. לא יכול לקרות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2016 14:05 |
|
| |
טום, אני לא המצאתי את הגלגל וגם אתה מסתבר שלא... לא חיפשתי קרדיט לכלום, כתבתי את דעותי הדמוקרטיות ולא ביקשתי אישורים והסכמות.
תותי, כל בוקר שאני קמה, אני מודה להקב"ה על הניסים שהוא עושה לי בכל יום ובכל רגע. נס חנוכה? מי יודע.. אולי גם בזמן הזה.. אני מאמינה שישועת ה' כהרף עין!
|
|
|
|
|