| נשלח ב-12/9/2016 15:23 |
|
| |
הרווקה היחידה במשרד
את זו שבולטת, רואים מייד זו שבלי כיסוי ראש, גוועלד זו שבלי טבעת נוצצת על היד הרווקה היחידה במשרד.
והיא לבושה נהדר ונראית טוב ומצליחה להשקיט את הלחישות המעליבות, לרוב זאתי... לא נשואה כי. לא מצאה חתן, אלטרית, ההיא.
ולכל אחד יש סיבה מדוע לא נשואה עדיין, הבחורה. ניחושים ניחושים אבל לשאול, לא מתאים.
אבל ניחא, היא במשרד לעתה הכל ניתן להפיל עליה שעות מאוחרות וארגון פרוייקטים מסובכים למה, יש לך משהו יותר טוב לעשות בחיים? אין לך בעל, אין לך ילדים העבודה משחררת, אלה התנאים
את ילדה, אינך מבינה תינוק עם שינים בצמיחה את הקטן, לגן לקחת? את הבעל, לאיפה שלחת?
את ילדה את ילדה שבי בשקט, תהיי יפה. הרי, אחרי הכל, את בנפרד את הרווקה היחידה במשרד
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 12/09/2016 16:21:48
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2016 18:37 |
|
| |
לכבוד הרווקה היחידה במשרד את כנראה לא לבד ורבים המשרדים שבהן יש רווקות שיש להן בדיוק את אותן הבעיות
ושלא תחשבי שהנושא עלינו פסח ושלרווקים יש איזשהו חסך משום שיש עוד המון סוגי עבודות שבהם גם לרווקים קשה לחיות
ניתן לך דוגמה מהירה על רווק שעובד בחנות תאורה שאותו כבר כל השכנים מכירים ואת אותה שאלה תמיד שואלים
האם מצאת כבר משהו מיוחד או שאתה עדיין לבד כי הזמן מתקתק ולא מרפה ויותר צעיר אתה כבר לא תהיה
וזה לא מגיע רק מהלקוחות גם לחברים בעבודה יש רעיונות אתה צריך להירשם ליותר שדכנים משום שהמצב לא נראה מזהיר הפנים
לרווקה במשרד לא באתי לך להרצות רציתי לך רק להראות שגם לרווקים בדורנו שעובדים יש בדיוק אותם העניינים
תוקן על ידי בישיי ב- 12/09/2016 18:39:19
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2016 19:20 |
|
| |
אין לי חרוזים או מילים נמלצות אבל אני חושבת שיצאתם קצת מפורפורציות.. 
חח..סתם, אבל אולי תתחתנו, וככה יהיה פחות רווק סובל ופחות רווקה סובלת. בינגו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2016 19:34 |
|
| |
זה בדיוק הקטע, לא סובלים ולא מסכנים זה סטיגמה על רווקות מאוחרת, והיחס אליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2016 21:11 |
|
| |
הרווקה היחידה במשרד אבל לא לבד בעולם אין ספק שההתמודדות בסביבת משפחה/חברה/ לא קל.זהו חלק "מהחבילה" והכתיבה מקסימה..לא ידעתי שיש לך את זה..או שהמצב ממש נותן השראה:*)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2016 23:15 |
|
| |
בחיים כמו במשרד, אתה עשוי להרגיש לבד. בעוד מסביב דברים זזים, עליך עדיין מסתכלים ומצקצקים. תעודד המחשבה שזה לא לעד, למרות שעדיין אינך המיועד. הייתם נוטים לחשוב שהדברים באים מייאוש, אבל למעשה תחת בירה עלה הליטוש. לנו הרווקים, יש מין אמפתיה ממרחקים. ולכן בתגובה לפוסט שכזה, ייכתבו עידודים בזה אחר זה. ולרווק/ה שכבר אמר/ה נואש, לפניך עוד קטע שלא נכבש. בתפילה שהקטע הנ'ל יהיה קצר ואחרון, אחתום בתקווה שבקרוב יישמע פה קול ששון! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 01:58 |
|
| |
ממש נהיה פה שרשור משוררים,
רווק לבד או רווקה במשרד זה כבר לא העניינים,
כולם רק לכתוב בחרוזים מתכוונים,
להעביר מן הראש אל הכתב מחשבות ולבטים.
טום סובר שהיאוש מביא השראה,
אבל פשוט וטוב בקושי את הסלט גמרה.
בישיי את הגיגיו מיד העלה,
ודבי במהרה הצעת שידוך יזמה.
אבל בואו נפסיק להתבכיין, ונלמד..
שאף אחד לא מחפש טבעת ביד,
כי אם את טובתינו מבקשים, ומאחלים:
שבקרוב ממש יושיענו אלוקים.
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 13/09/2016 02:02:36
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2016 15:44 |
|
| |
פיזמון ; צ'ירבים, צ'ירבום, בים בם בום 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 13/09/2016 15:50:44
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 12:15 |
|
| |
|
| נשלח ב-14/9/2016 17:21 |
|
| |
מגלים פה כשרונות של כולם, דויד לא ידעתי את זה עלייך... ורציף בכלל מפזם לעצמו מנגינות... תתחתנו, נראה שמשעמם לכם אם מישהו צריך, אני טובעת פה בעבודה- יחי הרווקות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 01:13 |
|
| |
כתיבה יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 10:12 |
|
| |
נ. ב. בזמנינו פחות כותבים בחרוזים, לא פעם, כשכותבים בחרוזים מתפספס העיקר ; מה בדיוק הסיפור והמסר שיוצא ממש לא ברור. בעיני, אומנות אמיתית זה לבטא באר היטב מה שאתה רוצה להגיד, יש פה אתגר מגניב למי שאוהב לכתוב, יצירה מושלמת זו יצירה שכיף לקרוא אותה נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 15/09/2016 10:12:22
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 12:51 |
|
| |
כתיבה בחרוזים הופכת נכונה רק כשמובן המסר והעיקר... אחרת כל אחד יכול לכתוב 'הדס דרדס' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 17:52 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | כתיבה בחרוזים הופכת נכונה רק כשמובן המסר והעיקר... אחרת כל אחד יכול לכתוב 'הדס דרדס'
|
|
לא בדיוק. אני לדוגמא הייתי מעדיפה לחרוז את המילה 'הדס' עם 'אגס'..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 18:56 |
|
| |
מקווה שהמרמור שלי הורגש היטב בשיר ואם לא, ניחא, העיקר פרקתי ושאלה, השיר הוא בשביל אחרים או בשביל עצמך? משנה ממש מי מבין? בעצם כן, אם אתה מפרסם ברבים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 21:21 |
|
| |
מכירה את הקטע של הרווקה היחידה, אבל לא מתוך מרמור.... היחס שנותנים לך תלוי רק במה שאת משדרת..
(ו....סליחה שהרסתי את שרשור השירים ;))
|
|
|
|
|