|
|
| נשלח ב-16/9/2016 10:56 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | מכירה את הקטע של הרווקה היחידה, אבל לא מתוך מרמור.... היחס שנותנים לך תלוי רק במה שאת משדרת..
(ו....סליחה שהרסתי את שרשור השירים ;)) |
|
תמיד פרוזן את מביאה איתך פרוזן?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 10:19 |
|
| |
| פרוזן כתבה: |  | מכירה את הקטע של הרווקה היחידה, אבל לא מתוך מרמור.... היחס שנותנים לך תלוי רק במה שאת משדרת..
(ו....סליחה שהרסתי את שרשור השירים ;)) |
|
קל לנאום. תציעי לה בבקשה מה לשדר, לשדר שמחה וצהלה על שנותנים לה עבודה מעל ומעבר ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 17:00 |
|
| |
להיות הרווקה היחידה במשרד,אוי אוי כמה אני מחכה שהשינה תתחתן כבר שכל הצומי יבוא רק אלי,רק הנשואות לא מעניינות אפחד;). סתם צחקתי..כתיבה יפייפיה ! אבל נו מי ישמע איפה את עובדת במשרד לנישואים אזרחיים? ומי אלו שם שמתייחסות אלייך ככה ריבוינו של עוילום
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2016 19:18 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | מגלים פה כשרונות של כולם, דויד לא ידעתי את זה עלייך... ורציף בכלל מפזם לעצמו מנגינות... תתחתנו, נראה שמשעמם לכם אם מישהו צריך, אני טובעת פה בעבודה- יחי הרווקות |
|
זה בסדר, אין הרבה שיודעים עלי משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2016 23:02 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | מקווה שהמרמור שלי הורגש היטב בשיר ואם לא, ניחא, העיקר פרקתי ושאלה, השיר הוא בשביל אחרים או בשביל עצמך? משנה ממש מי מבין? בעצם כן, אם אתה מפרסם ברבים |
|
המרמור שלך אכן מורגש וזה לגיטימי לחלוטין:)) למרות שאני ממשש לא אלטרית גם לי יש סוג של מרמור עכשוי ופחד עתידי.... כולם טובעים באותו ים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2016 14:58 |
|
| |
חח קבוצת תמיכה לרווקים ממורמרים 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2016 19:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2016 10:16 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
ישלי תחושה שהקבוצות של נשואים ממורמרים עמוסות ופעילות יותר מזו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2016 21:12 |
|
| |
באמת אתה שואל מה יש להם להתלונן? לחיות עם אדם אחר זה ממש קשה, אין לי מושג איך עושים את זה, זה עבודה תמידית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 02:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 10:25 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
הטוטאליות של 'לא ברור לי למה'... רציף אתה איש מענייו
|
|
שמעתי בשם יועץ נישואים שאצל רוב הזוגות - אין אהבה . חיים בלי אהבה . למה הוא התכוון בדיוק ש"אין אהבה" ? אינני יודע . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 14:33 |
|
| |
איזה יועץ ממורמר במקרה (או שלא, מפאת תפקידו) הוא נתקל בזוגות שיש אצלם קשיים ואין אצלם אהבה. בגלל שכל הממורמרים באים אליו לכל זוג יש קשיים אבל להגיד שאצל רוב הזוגות אין אהבה זוהי הכללה מכוערת
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 15:44 |
|
| |
אל תאמינו ליועצים שליליים, מחוסר חשק למלאות תפקידם נאמנה הם מדברים כך. אני מכיר מלא זוגות אוהבים גם אחרי שנים ומספר ילדים. כמו שאין מים בכוס אם לא תמלא, כך אין אהבה אם לא תייצר אותה. זו עבודה תמידית של שני בני הזוג, ולא, זו לא עבודה קשה. הכיף שבה הופך אותה לקלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2016 11:28 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | איזה יועץ ממורמר במקרה (או שלא, מפאת תפקידו) הוא נתקל בזוגות שיש אצלם קשיים ואין אצלם אהבה. בגלל שכל הממורמרים באים אליו לכל זוג יש קשיים אבל להגיד שאצל רוב הזוגות אין אהבה זוהי הכללה מכוערת |
|
יתכן שבמשך הזמן מזניחים את המראה ולא משקיעים כל כך בקשר ובלהיות ולבלות יחד, ואז כבר לא אוהבים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2016 14:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | פשוט_וטוב כתבה: |  | איזה יועץ ממורמר במקרה (או שלא, מפאת תפקידו) הוא נתקל בזוגות שיש אצלם קשיים ואין אצלם אהבה. בגלל שכל הממורמרים באים אליו לכל זוג יש קשיים אבל להגיד שאצל רוב הזוגות אין אהבה זוהי הכללה מכוערת |
|
יתכן שבמשך הזמן מזניחים את המראה ולא משקיעים כל כך בקשר ובלהיות ולבלות יחד, ואז כבר לא אוהבים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
במקרה כזה תפקידו של היועץ לעורר אותם להשקיע ולהפריח שוב את האהבה. ובתכלס אני לא חושב שאהבה לאחר שהיא קיימת תלויה במראה חיצוני או בזר פרחים לשבת, ברור שזה מוסיף, אבל ממש לא מבטל את האהבה בהיעדר.
|
|
|
|
|