| נשלח ב-16/9/2016 10:11 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אני שמחה שיש לי השפעה עליך (מורה או לא מורה?) לדעתי, עוד קצת עבודה, ואתה תוכל לצאת לשוק הרווקים משופץ ומשודרג.. ואז הפורום פה יאבד חבר יקר (?)  |
|
דבי, איך את משיגה שליטה על התלמידות שלך ? (זה נושא חשוב ולא סמול טוק) הן מפחדות ממך ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2016 11:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
מה יהיה איתי?פתאום אני מוצאת את עצמי חושבת על עובד אחד לא דתי...שעובד אצלנו... ועל העובד דלפק של המסעדה שהוא דתי לייט... כאילו אין מצב שאני רוצה שהם יהיו אבא לילדיי אז למה אני חושבת עליהם אהה? |
|
על זה תפתחי אשכול נרחב:) כאן בבמת קבלת הפנים..זה לא ילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 15:48 |
|
| |
לפעמים הרגש משתלט בלי קשר למוח, לפעמים המוח דורס בלי לתת מקום לרגש. צריך למצוא את האיזון ביניהם, הבחור שעונה לשני ההיבטים בחיוב. לדרישות שהמוח דורש, לספיקות שהלב מציב. טבעי שתתלהבי על בחור, לפעמים שהכי לא מתאים השאלה היא מה את עושה עם ההתלהבות הזו. מנתבת את הרצון וההתלהבות הזו להתפלל על האחד המתאים, לדרבן את עצמך להמשיך לצאת למרות הכל, או לקחת את זה לכיוונים שליליים והמוח\לב יצרח עלייך אחר כך ונקיפות מצפון זה סיוט
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 16:23 |
|
| |
ברוכה השווה חייכנית!
שנייייםםםם שלא היית כאן. בעצם חלק מהשנים זה אני שלא הייתי. אבל עצוב לראות שחזרת אלינו, חשבתי שכבר מצאת מלאך ועפת לבלי שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 16:41 |
|
| |
בועטת? אלו בשורות טובות! כל השאר לא משנה... שלום שלום מותק , מה חדש כאן? דבי ורציף חופרים ודוד החליף את תמונת החוף והקלפי,ואני צמחה לי שן חלב:) .כיף לראותותך
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 18:56 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | בועטת? אלו בשורות טובות! כל השאר לא משנה... שלום שלום מותק , מה חדש כאן? דבי ורציף חופרים ודוד החליף את תמונת החוף והקלפי,ואני צמחה לי שן חלב:) .כיף לראותותך
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2016 13:08 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | לפעמים הרגש משתלט בלי קשר למוח, לפעמים המוח דורס בלי לתת מקום לרגש. צריך למצוא את האיזון ביניהם, הבחור שעונה לשני ההיבטים בחיוב. לדרישות שהמוח דורש, לספיקות שהלב מציב.
טבעי שתתלהבי על בחור, לפעמים שהכי לא מתאים
השאלה היא מה את עושה עם ההתלהבות הזו.
מנתבת את הרצון וההתלהבות הזו להתפלל על האחד המתאים, לדרבן את עצמך להמשיך לצאת למרות הכל, או לקחת את זה לכיוונים שליליים והמוח\לב יצרח עלייך אחר כך
ונקיפות מצפון זה סיוט |
|
בס"ד
לא יודעת אם זה רגש או תאווה...
אבל יש כאלה שבא לי "להשתולל" איתם קצת,לצאת,לצחוק,קצת לגעת אם היה מותר ...
ואז למחוק להם את הזיכרון מהמוח ולחזור להיות "הילדה הטובה והדוסית"(=
פעם לא היה לי את הרצון הזה...הגיל עושה את שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2016 23:10 |
|
| |
[quote]בס"ד
מה יהיה איתי?פתאום אני מוצאת את עצמי חושבת על עובד אחד לא דתי...שעובד אצלנו... ועל העובד דלפק של המסעדה שהוא דתי לייט... כאילו אין מצב שאני רוצה שהם יהיו אבא לילדיי אז למה אני חושבת עליהם אהה?
חח אם בפנטזיות עסקינן,בואו לא נדבר על הפנטזיות שלי........בעצם זו בעיה של כלל הרוקות:(( כל בחור חתיך שאת רואה ברחוב את מסתכלת עליו ומתחילה לחשבן תעסק ואוווו הלוואי והוא היה שלי...... אז זהו,מחרפן כן ,צריך רק קצת להתאפס והקב"ה יעזור לנו בהמשך..........
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2016 23:11 |
|
| |
ואווו איזה בלאגן ניהיה כאן........תנסו להבין את מה שהולך תגובה מעל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2016 09:54 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | לפעמים הרגש משתלט בלי קשר למוח, לפעמים המוח דורס בלי לתת מקום לרגש. צריך למצוא את האיזון ביניהם, הבחור שעונה לשני ההיבטים בחיוב. לדרישות שהמוח דורש, לספיקות שהלב מציב. טבעי שתתלהבי על בחור, לפעמים שהכי לא מתאים השאלה היא מה את עושה עם ההתלהבות הזו. מנתבת את הרצון וההתלהבות הזו להתפלל על האחד המתאים, לדרבן את עצמך להמשיך לצאת למרות הכל, או לקחת את זה לכיוונים שליליים והמוח\לב יצרח עלייך אחר כך ונקיפות מצפון זה סיוט |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2016 14:57 |
|
| |
יואו מסמיקה וזה^
|
|
|