|
|
| נשלח ב-16/9/2016 16:35 |
|
| |
הוא לא כתב שאישתו הולכת עם פיאה של 17000 אלא "החצופות והחמדניות דורשות בלי להסמיק סכומים שיכול להגיע ל 17 אלף שח לפיאה"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2016 21:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 10:45 |
|
| |
אם אמת נכון הדבר, ומדובר אכן בשיער טבעי ובאיכות אפילו סבירה הרי שחייבים להקפיץ את האשכול הזה כל יום במשך ערבי חג.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2016 18:47 |
|
| |
סיפור ישן, אשתי עובדת באחד הבנקים בירושלים והעובדות כולן הזמינו מהאתר הזה שמסתובב כבר בברנז'ה די הרבה זמן, ואין אחת שלא יצאה מרוצה. אם יהיה לי אישור  אני יעלה תמונה. הפיאניות המעצבות השתוממו מהאיכות. ומעניין שלכאן זה הגיע בכזה איחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 00:11 |
|
| |
בקישור לעיל רשום שהפיאות 70% שיער טבעי. 30% סינטטי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 00:59 |
|
| |
| SP3 כתב: |  |
סיפור ישן, אשתי עובדת באחד הבנקים בירושלים והעובדות כולן הזמינו מהאתר הזה שמסתובב כבר בברנז'ה די הרבה זמן, ואין אחת שלא יצאה מרוצה. אם יהיה לי אישור  אני יעלה תמונה. הפיאניות המעצבות השתוממו מהאיכות. ומעניין שלכאן זה הגיע בכזה איחור. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 19:48 |
|
| |
בס"ד
בעניין התגובות על מוצרים באתרי מכירות כגון אמאזון אי ביי ועליאקספרס. הכל בלוף. 99% מהתגובות הן מטעם המוכר.
איך אני יודע? פשוט מאוד, הייתי מנהל מחלקת היח"צ בחברה סלולרית, ו80% מהעבודה הייתה דרך טכניקות שכמובן לא אגלה, שבהן אנחנו התחזנו לקונים, ונתנו פידבקים למוצר. ולא, אני לא מרגיש רמאי, כי המוצרים מעולים, והיינו
צריכים פשוט ליחצ"ן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 21:31 |
|
| |
| סלולרוש כתב: |  | |
|
בס"ד
בשביל זה המנכל"ים שלי גרים בבתים גדולים ומפוארים+ רכבים חדשים, ואתה מטקבק עלוב
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 21:58 |
|
| |
| מקביסט כתב: |  | בס"ד
בעניין התגובות על מוצרים באתרי מכירות כגון אמאזון אי ביי ועליאקספרס. הכל בלוף. 99% מהתגובות הן מטעם המוכר.
איך אני יודע? פשוט מאוד, הייתי מנהל מחלקת היח"צ בחברה סלולרית, ו80% מהעבודה הייתה דרך טכניקות שכמובן לא אגלה, שבהן אנחנו התחזנו לקונים, ונתנו פידבקים למוצר. ולא, אני לא מרגיש רמאי, כי המוצרים מעולים, והיינו
צריכים פשוט ליחצ"ן. |
|
בגלל זה דבר ראשון אני קורא את התגובות השליליות יותר כדי לקבל מידע אמין יותר. וחוץ מזה גם בתגובות החיוביות ניתן לקרוא הרבה פעמים גם ביקורות או הערות על המוצר שמעלות את אמינות התגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 23:22 |
|
| |
מקביסט היחצ'ן אתה כנראה לא יודע לא מכיר ולא מבין איך אליאקפרס עובד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2016 23:26 |
|
| |
אליאקספרסס ואיביי זה לא כמו בזאפ שכל אחד יכול לתת פידפק אתה צריך לקנות את המוצר כדי לתת לו פידבק
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2016 04:08 |
|
| |
בס"ד
בואו נחזור לשיחה על פאות. אני את שלי אמרתי, וכתבתי במפורש שיש שיטות. מי שרוצה לקחת את מה שאמרתי, ויקרא את הפידבקים בע"מ, בבקשה, ומי שלא , גם בבקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2016 08:28 |
|
| |
SP3
אם אתה יודע לספר שכל העובדות עם אשתך בבנק הזמינו ואין אחת שלא מרוצה וגם הפאניות השתוממו מהאיכות, אז למה שלא תספר לנו באיזה בנק מדובר שאפשר יהיה לאמת את הדברים? למה שלא תעשה חסד עם אלה שרוצים להזמין אבל חוששים לעשות זאת מבלי לשמוע ממקור ראשון שאכן כך הם פני הדברים?
אולי בכל זאת תואיל לעשות את החסד הזה ולחסוך לאנשים כסף רב ועל הדרך להוכיח לנו שאתה אדם אמין.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2016 08:41 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | SP3
אם אתה יודע לספר שכל העובדות עם אשתך בבנק הזמינו ואין אחת שלא מרוצה וגם הפאניות השתוממו מהאיכות, אז למה שלא תספר לנו באיזה בנק מדובר שאפשר יהיה לאמת את הדברים? למה שלא תעשה חסד עם אלה שרוצים להזמין אבל חוששים לעשות זאת מבלי לשמוע ממקור ראשון שאכן כך הם פני הדברים?
אולי בכל זאת תואיל לעשות את החסד הזה ולחסוך לאנשים כסף רב ועל הדרך להוכיח לנו שאתה אדם אמין.
|
|
אני מאוד לא רוצה סתם לזרוק 450 שקל
|
|
|
|
|