אם אתה יודע לספר שכל העובדות עם אשתך בבנק הזמינו ואין אחת שלא מרוצה וגם הפאניות השתוממו מהאיכות, אז למה שלא תספר לנו באיזה בנק מדובר שאפשר יהיה לאמת את הדברים? למה שלא תעשה חסד עם אלה שרוצים להזמין אבל חוששים לעשות זאת מבלי לשמוע ממקור ראשון שאכן כך הם פני הדברים?
אולי בכל זאת תואיל לעשות את החסד הזה ולחסוך לאנשים כסף רב ועל הדרך להוכיח לנו שאתה אדם אמין.
בקשתך נדחית. סורי.
רציתי לספר בהמשך לדברים שבראש האשכול כי אצלינו כבר ידוע מזה זמן כי באליאקספרס בחנות הספציפיצת הזאת הפיאות הן באיכות גבוהה במיוחד, בדוק.
ולחושש ל 450 שח שילכו לטימיון, אז א' זה פחות ממאה דולר שזה 370 שח, שנית כל אין לך ממה לחשוש, מניסיון.
נשלח ב-20/9/2016 19:53
משהו לא מובן לי. רשום שם שהעסק הזה פתוח שנה אחת בלבד. כמה אנשים פה כבר הספיקו להזמין ולהיות מרוצים?
נשלח ב-20/9/2016 20:27
גם לי יש תחושה שלא מומלץ לתת אמון בדבריו של sp3
נשלח ב-21/9/2016 07:54
SP3 כתב:
SP3
אם אתה יודע לספר שכל העובדות עם אשתך בבנק הזמינו ואין אחת שלא מרוצה וגם הפאניות השתוממו מהאיכות, אז למה שלא תספר לנו באיזה בנק מדובר שאפשר יהיה לאמת את הדברים? למה שלא תעשה חסד עם אלה שרוצים להזמין אבל חוששים לעשות זאת מבלי לשמוע ממקור ראשון שאכן כך הם פני הדברים?
אולי בכל זאת תואיל לעשות את החסד הזה ולחסוך לאנשים כסף רב ועל הדרך להוכיח לנו שאתה אדם אמין.
בקשתך נדחית. סורי.
רציתי לספר בהמשך לדברים שבראש האשכול כי אצלינו כבר ידוע מזה זמן כי באליאקספרס בחנות הספציפיצת הזאת הפיאות הן באיכות גבוהה במיוחד, בדוק.
ולחושש ל 450 שח שילכו לטימיון, אז א' זה פחות ממאה דולר שזה 370 שח, שנית כל אין לך ממה לחשוש, מניסיון.
תוכל להביא איזו ראיה לדברך ... תבין בעידן האינטרנט אני ממש לא יכול לדעת איזה סיכום הגעת עם המוכר ... וסליחה על החשדות . יש אולי אפשרות שתשלח צילום של הפאה או משהו בסיגנון .
נשלח ב-21/9/2016 14:48
ילמדני רבינו איך בעידן האינטרנט אני כאן מארצינו הקדושה יכול לתאם או לסכם עם סוחר/יצרן פיאות סיני או השד יודע מאיפה שמוכר פיאה מאה אחוז טבעי ב 300 שח???
והאם אתה מנסה לרמוז שהאתר הזה מרויח כל כך הרבה אחוזים עד כדי כך שהוא יכול להפריש לי מעשר?
כמובן שזה שטות מוחלטת לקשר אותי להאתר הקיים מאז 2006 והם מתחייבים לשיער טבעי מאה אחוז.
לא סתם אתה עוד חושב עקום במושגים של קומבינות שחלף עבר מהעולם, ולא יהיה זה מופרך לחשוד בך שאתה קשור בטבור לעושק.
נשלח ב-21/9/2016 16:19
SP3 כתב:
ילמדני רבינו איך בעידן האינטרנט אני כאן מארצינו הקדושה יכול לתאם או לסכם עם סוחר/יצרן פיאות סיני או השד יודע מאיפה שמוכר פיאה מאה אחוז טבעי ב 300 שח???
ו
אולי במייל ??
תראה אם אתה חופף את הפאה והשיער מתנפח הלך הכסף לפח נקודה
נשלח ב-21/9/2016 16:30
SP3 כתב:
והאם אתה מנסה לרמוז שהאתר הזה מרויח כל כך הרבה אחוזים עד כדי כך שהוא יכול להפריש לי מעשר?
כמובן שזה שטות מוחלטת לקשר אותי להאתר הקיים מאז 2006 והם מתחייבים לשיער טבעי מאה אחוז.
לא סתם אתה עוד חושב עקום במושגים של קומבינות שחלף עבר מהעולם, ולא יהיה זה מופרך לחשוד בך שאתה קשור בטבור לעושק.
רשום שם שזה לא 100% טבעי רשום שהחנות קיימת שנה אחת, יש לו שביעות רצון של 96.9 שזה לא מלהיב...
נשלח ב-22/9/2016 18:10
חברה מה נהיה הזמנתם פאות,פרטי האשראי שמזינים בטוח באתרים אלה?
נשלח ב-22/9/2016 18:44
אני הזמנתי לפני כשנתיים פאה באיביי. לאחר התכתבות ארוכה מאד עם המוכר שכללה שאלות לגבי איכות השיער, צפיפות וכדו', הזמנתי. אני לא זוכר את הסכומים המדוייקים, אבל אחרי עיצוב, סירוק והוספת שיער בהתאמה לראש (בארץ) יצא בערך 2000 ש"ח. המסקנות שלנו לא היו חד משמעיות, הפאה כנראה הצדיקה את הסכום ששולם עליה, אבל ממש לא מתקרבת לפאות שנמכרות ב-9000 ש"ח.
אגב, המוכר שממנו רכשתי את הפאה, מסכים לקבלה בחזרה אם לא מרוצים (לפני שימוש, כמובן)
נשלח ב-23/9/2016 16:29
אני חושב שזה בדיוק הסיפור שלי, ולציבור שקונה בהמוניהם באינטרנט בגדי ילדים בגדי נשים ותכשיטים , מוצרי חשמל וסלולר בהחלט שווה ביותר המציאה הזה בדיוק כמו שאר הדברים שקונים ברשת במחירים מגוחכים.
נשלח ב-25/9/2016 11:16
יש לא מעט פאניות מתחילות שמוכרות בהרבה יותר זול. נכון הן טיפה פחות מנוסות אך בשטח כמעט לא תראו הבדל ובפרט שהן משקיעות את כל הנשמה בפאה
נשלח ב-25/9/2016 12:06
רiנן כתב:
יש לא מעט פאניות מתחילות שמוכרות בהרבה יותר זול. נכון הן טיפה פחות מנוסות אך בשטח כמעט לא תראו הבדל ובפרט שהן משקיעות את כל הנשמה בפאה
יותר זול ממה?
נשלח ב-25/9/2016 12:37
asi414 כתב:
יותר זול ממה?
אמרתי שיש לא מעט פאניות חדשות ומתחילות שלוקחות מחיר זול בהרבה ממחיר של פאניות וותיקות ומנוסות שהוא מחיר שיש לא מעט שלא יכולים לעמוד או לשבת בו :) ולפעמים שווה לנסות אצלן אם מתקשים לשלם מחיר של פאנית מנוסה. ובפרט שהן משקיעות המון ורוצות להתקדם ולקבל שם טוב וכו. אשתי נוהגת בצורה הזו ועד היום ראתה הרבה נחת .
הזמנתי ומצטערת לאכזב אבל לא מתקרבת לפאה נורמלית, יותר מידי מגע סינטטי בחלקה הקדמי. ולא, פיאנית לא יכולה לעשות איתה משהו יותר טוב. שווה את מחירה +- ולא כתחליף לפאה אמיתית.