|
|
| נשלח ב-22/9/2016 23:42 |
|
| |
האולם בניו גרסי ממש קרוב לי אבל נראה לי שווה יותר ללכת להופעה השניה ברוקלין קולג אולם יותר רציני
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2016 23:43 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | שאלה נוספת שחשבתי עליה- האם כל הזמרים שמופיעים במודעה יופיעו בשתי ההופעות? זה רק אומר שהמקום של מיאמי עצמם בהופעה יהיה ממש קטן.. יא נכון הלואי שיופיעו הרבהנשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי בתשכה ב- 22/09/2016 23:43:48
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2016 06:07 |
|
| |
את האמת? לא מופתעת בכלל שהכל נראה בדיוק כמו ההופעה בפסח.
ירחמיאל נוטה לעשות דברים חוזרים, הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2016 06:36 |
|
| |
|
| נשלח ב-23/9/2016 13:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-24/9/2016 20:13 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
אני מנסה לשער שחלק מהילדים ממקהלת האחדות עברו למיאמי.(כמו מיכאל עובד וכד') אבל אם זה כך, לא יהיו סולנים טובים למקהלת האחדות או שיהיו ילדים אחרים שקולם גם יבוא לידי ביטוי לראשונה. נשמע לי די הזוי שאותם 12 ילדים יהיו במקהלה, הגיוני שצבי שמחון ויהודה בראון יצאו. (ממ..לא ממש באלי לראיין שוב פעם את אותם ילדים! אתם מבינים כמה זה בעייתי?  ) (אני יכולה לנסות לבדוק אכשהו אם זה באמת רק 12) _________________ |
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 08:34 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | מיאמוש כתבה: |  |
אני מנסה לשער שחלק מהילדים ממקהלת האחדות עברו למיאמי.(כמו מיכאל עובד וכד') אבל אם זה כך, לא יהיו סולנים טובים למקהלת האחדות או שיהיו ילדים אחרים שקולם גם יבוא לידי ביטוי לראשונה. נשמע לי די הזוי שאותם 12 ילדים יהיו במקהלה, הגיוני שצבי שמחון ויהודה בראון יצאו. (ממ..לא ממש באלי לראיין שוב פעם את אותם ילדים! אתם מבינים כמה זה בעייתי?  ) (אני יכולה לנסות לבדוק אכשהו אם זה באמת רק 12) _________________
|
|
שאלתי מקור מוסמך והוא ענה לי שהוא לא יודע עדיין כמה יהיו במקהלה.. מוזר;) אולי כי חלק נוסעים לסוכות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 19:17 |
|
| |
יואווו כמה ילדים יש בתמונת פרסומת... זה מטורף זה ניראה כמו חיידר שלם....כל אלה הם ילדים בפ מיאמי???? זה הזוי מה זה הכמות של הילדים הזאת כי בהופעות שלהם אין כ'כ הרבה ילדים על הבמה....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 19:55 |
|
| |
זה מה שנקרא צרות של עשירים עד שאתם חושבים לאיזה מופע ללכת אנחנו בישראל יכולים רק לקנאות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2016 20:01 |
|
| |
LOVEYBC, את לא מעודכנת... הילדים עם החולצות האדומות הם בערך 100 ילדים שמשתתפים במקהלת האחדות, שזו בעצם מקהלה שירחמיאל הקים כדי לקדם את האחדות בעם ישראל. זה לא בדיוק חיידר שלם ולא בדיוק פרחי מיאמי, זה ילדים שקובצו מכמה תלמודי תורה לצורך הפרוייקט. היה את זה כבר בפסח, והם שרו שירים ישנים וחדשים. פרחי מיאמי לפי התמונה נראים ממש קצת 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 16:57 |
|
| |
| כוחאש כתב: |  | זה מה שנקרא צרות של עשירים עד שאתם חושבים לאיזה מופע ללכת אנחנו בישראל יכולים רק לקנאות!!! |
|
|
| נשלח ב-27/9/2016 22:45 |
|
| |
אני ממש מתלבטת בשאלה- אם יהיו בדיוק אותם 12 ילדים שהיו בפסח, אני חוששת שאין ענין שאראיין שוב. הרי לפני שנה ראיינתי את רובם ראיונות רציניים. אז,שוב אגש אליהם ואשאל אם אפשר לראיין אותם לפורום וכוו? זה כבר נדוש ,ונראה לי שזה יימאס עליהם כבר .. ( אולי ילדים כמו בני מן ואביגדור גלוק שלא ממש התראיינו,אראיין .(אם יהיה שיתוף פעולה כמובן..)) מה דעתכם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/9/2016 00:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2016 02:10 |
|
| |
אולי להציג את זה בתור משהו שונה.. יש ילדים שזה יהיה פגישה שלישית שלי איתם;) לכל הדעות- הרבה.. איזה רעיונות לשאלות מעניינות יש לך? (באשכול "שאלות לראיונות קצרים") נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|