זה לא סביר בעיניי שהיתה מקהלה בפסח של 100 ילדים וירחמיאל לא בחר משם כמה ילדים לפרחי מיאמי בחצי שנה שעברה מאז, להופעת סוכות...
במודעה לא ראיתי את התמונה של 'נחת' כך שאם הוא יהיה זה יהיה בתור מנחה...
קיצור של השרשור לפעמים אני מאבד את הראש איפה כדאי ללכת לאיזה הופעה? למי שנמצא בקראון הייטס. באיזה יום ההופעה? איפה קונים כרטיס? קישור. כמה עולה כרטיס? נשלח מהאנדרואיד שלי
הכי כדאי ללכת להופעה ביום חמישי בברוקלין קולג'.גם בדקתי במפה של הסבווי, וברוקלין קולג זה ממש קרוב לתחנה של קינגסטון.(למיטב הבנתי, צריך לקחת רכבת מס 3 מקינגסטון לפרנקלין ושם להחליף רכבת ל2 או 5 משו כזה. אני אבדוק את הענין)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
הופעה בברוקלין קולגנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מיאמוש תודה. יש גם השנה כיסאות נפרד? נשלח מהאנדרואיד שלי
mens seating כן כתוב שם זה 42 $ נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
וואו יקר שנה שעברה היה יותר זול בהרבה נראה לי היה 20 ומשהו יכול להיות? נשלח מהאנדרואיד שלי
נכון.שנה שעברה היה קרקס והמחיר היה בהתאם..עכשיו זה (אני מקווה..)הופעה רצינית עם זמרים רציניים יותר.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אגב עוד לא הבנתי איך זה עובד, מי שר המאה ילדים או ה12 או שנייהם מעורבב? נשלח מהאנדרואיד שלי
בהופעת פסח האחרונה הם שרו בנפרד ורק את השיר האחרון-"אט אט", הם שרו ביחד.אין לי מושג האם המופע הזה הולך להיות שידור חוזר של מופע פסח...:)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!