בס"דחחח אם ה' ירצה הוא יפגיש ביני לבינה מתישהו בחיים...כפי שאמרתי בעבר אני בחורה חסוייה וכך אשאר כלפי כולם בעז"ה...נשלח מהאנדרואיד שלי
בס"דחחחח אני חוששת מעינא בישא...נשלח מהאנדרואיד שלי
אוהו אז מה אני יגיד על עצמי מהחששות שלי מהעינא בישא ;)
בס"דחחחח אני עושה רק עין טובהנשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושב כמוך,אם אין צורך להפגש עם נקודת אוראז בשביל מה ?עדיין קיים סיכון זעיר (זעיר, אבל קיים) שהיא תגלה למישהועל התחביבים המרתקים שלךemoticons/face_04.gif'] icon='emoticons/face_16.gif']נשלח מהאנדרואיד שלי
אם כבר אני מתחילה לחשוב אחרת לגבי שני אנשים שאולי מכירים אחד את השניה טוב וצריכים להיפגש :Dבשביל להוציא אותי מהבית צריך קצת להתאמץ :P
בס"דחחחח אני באותו מצב...צריך להביא גרר כדי להוציא אותי מהבית חחחנשלח מהאנדרואיד שלי
חח העולם שלי כל כך עסוק שאין לתאר !!אבל חייכנית יהיה מאוד מסקרן לראות אותך ולדבר על כל מיני דברים ;)האמת שזה מגניב לראות חבר/חברת פורום במציאות .( מעניין מה רציף היה עונה על זה :D )
בס"דחחח תודה...גם אותל מסקרן לראות...ולפטפט ולאכול איזה קינוח מושחת על הדרך...חחח רציף?תני לי לנחש...יקפוץ על מזרון קפיצים עד הגג אם ישמע שאת מסכימה לפגוש אותונשלח מהאנדרואיד שלי
*אותךנשלח מהאנדרואיד שלי
חחח קינוח מושחת חחח בתור אחת ששומרת על עצמה זה קצת קשה אבל למה לא חחח בשביל מפגש מיוחד כזה נחרוג מהכללים ♥ :Pחחח אני חושבת שרציף יכול להיות בעננים לא רק ממני אלא גם ממך :Pכי ברצינות זה מעניין לראות את האדם השני שאנחנו מדברים איתו/ה
בס"דחחח את מסכימה לפגוש את רציף?תכלס...נשלח מהאנדרואיד שלי