|
|
| נשלח ב-18/12/2018 23:15 |
|
| |
למעשה, הייתי שוקל, לא דברתי על למעשה, נפגשתי פעם עם טום, זה בגלל שהייתי צריך שהוא יעזור לי באיזה עניין, לא הייתי נפגש סתם ככה. למדתי מטום הרבה והפגישה גם עזרה לי להבין כמה דברים, והיה לזה גם מחיר קטן, הנה אני מגלה שיש איזה 5 אנשים שקוראים לי רציף בספר הטלפונים שלהם בפון ם  אפשר לדעת את זה דרך אפליקציה מסוימת, כנראה תום קנה כמה מכשירים ניידים..
תוקן על ידי רציף ב- 18/12/2018 21:16:15
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/12/2018 21:17:29
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 17:32 |
|
| |
חח חייכנית רציף כבר לא מסוקרן לדעת איך אני ניראת הוא יודע שאני בחורה מתולתלת עם שיער ארוך ובזה זה נגמר :P
רציף כמובן שגם אני לא נפגשת סתם ככה עם כל אחד. צריך סיבה טובה ;) אבל עדיין זה מעניין ומסקרן!
חחח ואם זה לא רק טום ? ואם לעוד אנשים מכאן יש את המס שלך ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 17:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 18:57 |
|
| |
זה טוב כי זה מוסיף פלפל :P אם הכל היה קל בחיים האלה מה זה היה שווה ? :D
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 19:06 |
|
| |
בס"ד חחחח  ... השאלה אם זה אמיתי או משחקי אגו  ... מגניב לך שאת מתולתלת...בטח את שובבה(; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 19:48 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | חח חייכנית רציף כבר לא מסוקרן לדעת איך אני ניראת הוא יודע שאני בחורה מתולתלת עם שיער ארוך ובזה זה נגמר :P
רציף כמובן שגם אני לא נפגשת סתם ככה עם כל אחד. צריך סיבה טובה ;) אבל עדיין זה מעניין ומסקרן!
חחח ואם זה לא רק טום ? ואם לעוד אנשים מכאן יש את המס שלך ?!
|
|
אני לא נוהג לחלק את המספר שלי לאף אחד מכאן. אני מרגיש חשוף וכאילו גזלו ממני את הפרטיות שלי  בקשר אלייך, אור, שמעתי על המראה. בקשר לחייכנית, אינני זוכר מה המראה שלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 19:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2018 21:33 |
|
| |
רציף אממ מוזר שאתה לא זוכר !
בוודאי מספר פלאפון זה דבר מאוד אישי ופרטי כמובן שאין צורך לחלוק אותו עם כל אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2018 13:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
את ממש רזה, צעירונת, חייכנית, ומשתדלת לשתוק, ואז הבחור אומר איזה משהו מיותר אז את מתחילה לנאום ושוכחת להפסיק   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2018 14:06 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף אממ מוזר שאתה לא זוכר !
בוודאי מספר פלאפון זה דבר מאוד אישי ופרטי כמובן שאין צורך לחלוק אותו עם כל אחד.
|
|
מה אני אמור לזכור ? אני מכיר את חייכנית כבר כעשר שנים עוד מימי תפוז העליזים, ובננה שכיכבה שם בענק, ונעלמה לה, אני מתאר לעצמי ששאלתי אותה פעם איך היא נראית, ניסיתי להכיר אותה לקשר רציני, ואז נודע לי שאין מצב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2018 15:17 |
|
| |
בס"ד חחח זה שאני רזה מאד...לא תגלית העולם... מעניין לדעת איך מדמיינים אותי... סיגנון לבוש  צבע עור/שיער... עיניים... זה מסקרן  איזה בננה?רק תפוז  כן הייתי שם בשנות נעורי המצחיקים...בהם הייתי לוחמת פמיניסטית...   זוכר את הצחוק המיתולוגי שלי? "חעחעחעחעחע" היו הרבה שלא קיבלו זאת בעין טובה...  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2018 10:34 |
|
| |
חעחעחע הצחקתני הצחתיהו   חייכנית,, אני מנסה לתאר מהידע והדמיון, חייכנית היא אחת סוחפת, רק מביטים בה ויש חשק לחייך, על אחת כמה וכמה כשהיא מתחילה לדבר,,, היא לבושה ספורטיבי, עם עקבים, ותיק בעיצוב מעניין במיוחד, היא כנראה קצת שחומה ונראית מדהים, עיניים פקחיות ויפות חבלז, לא גבוהה, לא ממש צפויה, אוזניים - אחת גדולה ואחת קטנה יותר  אבל בס"ה אישיות מיוחדת במינה, שקולה, עם הרבה טוב לב ואהבה בלב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2018 10:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2018 14:50 |
|
| |
בס"ד חחח איזה דמיון  ... מזה בשבילך ספורטיבי? חח ולמה חושב שיש לי אוזניים לא סימטריות?   ונקודת אור,איך את מדמיינת שאני נראית? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2018 15:08 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח איזה דמיון  ... מזה בשבילך ספורטיבי? חח ולמה חושב שיש לי אוזניים לא סימטריות?   ונקודת אור,איך את מדמיינת שאני נראית? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אינני יודע בדיוק מה זה ספורטיבי, זה בגדים בצבע ג'ינס אולי ?.. כתבתי ספורטיבי כי אני זוכר שהנעליים שלך ספורטיבי, ויש בך משהו עוצמתי ומתריס, כתבתי על אוזניים לא שוות כי יותר מדי קראנו על חיים מלאי התלבטויות, ומשהו מצלצל לא מושלם פה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|