| נשלח ב-14/10/2016 13:12 |
|
| |
את דנה אותו יותר מידי לכף זכות, זה מחפה על עצב עמוק שלך וניסיון לא להפגע, אז זהו שלא, תחדירי לעצמך טוב לראש, הוא מגעיל, הוא דוחה, הוא מסכן, עכשיו הוא התגלה במערומיו, הוא לא שווה לך. הוא, לא אף אחד סביבו, אולי גם הם. אבל הוא- בחר לעזוב , היו לו ברירות אם הוא רצה להלחם, תכעסי עליו, כי מגיע לו. אל תחסכי במחשבות וכעסים. אח"כ כשירגע לך תחפשי מישהו יציב, מישהו טוב שתהיה בינכם אהבה אמיתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 10:01 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | את דנה אותו יותר מידי לכף זכות, זה מחפה על עצב עמוק שלך וניסיון לא להפגע, אז זהו שלא, תחדירי לעצמך טוב לראש, הוא מגעיל, הוא דוחה, הוא מסכן, עכשיו הוא התגלה במערומיו, הוא לא שווה לך. הוא, לא אף אחד סביבו, אולי גם הם. אבל הוא- בחר לעזוב , היו לו ברירות אם הוא רצה להלחם, תכעסי עליו, כי מגיע לו. אל תחסכי במחשבות וכעסים. אח"כ כשירגע לך תחפשי מישהו יציב, מישהו טוב שתהיה בינכם אהבה אמיתית. |
|
למה ככה? זכותו להחליט אחרת, זכותו לאהוב אחרת, זה לא עושה אותו לאדם רע, להיפך, היא התאהבה בו, אז כנראה שהוא אדם טוב. ומסיבות השמורות עמו הוא החליט אחרת. נישואין זה לא רק אהבה, יש עוד המון פרמטרים בענין.
דווקא בשבילה, נראה לי שהיא עשתה טוב. ההשלמה עם זה בצורה חיובית, כשהיא מרוממת את עצמה במקום להוריד את האחר, תעשה רק טוב לאישיות שלה עצמה.
בהצלחה ננוש! בעז"ה שתבשרי לנו בשורות טובות בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 10:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2016 10:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2016 12:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
סתם עוזר לפרוק את מה שעל הלב...
מה לא מובן???
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2016 12:09 |
|
| |
ננוש כמה לב בכמה משפטים...
ולגופו של עניין...
טוב לפרוק בכתיבה,בטוחה שעכשיו זה כבר הרבה
יותר רחוק ממך..
לחפש למה ומדוע עשה זאת..
לא יועיל כלכך...
אבל בטוחה שעוד כמה זמן שתמצאי את האחד עם החזקה שלך..
תחייכי במבט אחורה ותגידי נו נו...; ) .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2016 15:11 |
|
| |
| nanush562 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מוזר, מה הקטע לשלוח לכאן מכתב ואז לא מבינים מה קורה ?  נו אם זה מרגיע מישהו  |
| סתם עוזר לפרוק את מה שעל הלב...מה לא מובן??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2016 08:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | nanush562 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מוזר, מה הקטע לשלוח לכאן מכתב ואז לא מבינים מה קורה ?  נו אם זה מרגיע מישהו  |
|
|
|
נתת לי רעיון!!! אני אשלח לו את המכתב, שידע מה אני באמת מרגישה... אבל בעצם לא כל כך נעים לי, רוצה לשלוח לו אתה????
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2016 16:58 |
|
| |
| nanush562 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | nanush562 כתבה: |  |
|
|
|
נתת לי רעיון!!! אני אשלח לו את המכתב, שידע מה אני באמת מרגישה... אבל בעצם לא כל כך נעים לי, רוצה לשלוח לו אתה???? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2017 18:01 |
|
| |
זהו... מחר זה קורה- אתה מתחתן!! עכשיו אני יודעת שאתה לא שלי, וגם אף פעם לא היית שלי.... אתה רק שלה והלוואי שזה יימשך ככה כל החיים בשמחה ובבריאות, זה קורה יותר מהר ממה שציפיתי מחר אתה מקים בית נאמן בישראל ואני מאושרת שזה קורה, שמחה בשבילך כל כך!! מגיע לך באמת הכי טוב שיש... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שכל שאיפותיך יתממשו על הצד הטוב ביותר... שתמיד תהיו מאושרים ביחד, הלוואי ואראה אותך תמיד מאושר ושמח!! מאחלת מכל הלב... nanush...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2017 18:44 |
|
| |
| nanush562 כתבה: |  | זהו... מחר זה קורה- אתה מתחתן!! עכשיו אני יודעת שאתה לא שלי, וגם אף פעם לא היית שלי.... אתה רק שלה והלוואי שזה יימשך ככה כל החיים בשמחה ובבריאות, זה קורה יותר מהר ממה שציפיתי מחר אתה מקים בית נאמן בישראל ואני מאושרת שזה קורה, שמחה בשבילך כל כך!! מגיע לך באמת הכי טוב שיש... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שכל שאיפותיך יתממשו על הצד הטוב ביותר... שתמיד תהיו מאושרים ביחד, הלוואי ואראה אותך תמיד מאושר ושמח!! מאחלת מכל הלב... nanush...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2017 02:44 |
|
| |
כתוב יפה ומהלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2018 16:17 |
|
| |
איזה כיף להכנס לפוסט הזה ולהזכר...
היום אני כבר יודעת שכל מה שד' עושה הכל לטובה אני מאושרת באמת עם האחד שלי
והיום אני יודעת שאם הייתי איתו לא הייתי יכולה להיות מאושרת בחיים...
כיף להזכר ולדעת שהיו לי כל כך הרבה כוחות להתגבר על הכל ולעבור את התקופה הזו עם המוון כוחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2018 17:31 |
|
| |
איזו התמודדות.. כתבת מדהים! צריך המון כוחות להתגבר על 'משבר נטישה' שכזה. ובטח הרגש לא עוזר בעניין.. שמחה בשבילך שמצאת את האחד שלך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/3/2018 19:33 |
|
| |
אני מבינה לליבך לגמרי עד לפני חודש הייתי במצב איכשהו דומה וקצת הרבה שונה משלך.
אצלי יצאנו יותר מחודש.. ואני זאת שביטלתי ואני עדיין לא יודעת אם עשיתי את הדבר הנכון?! רק השם יודע !
אני מבינה אותך כל כך ויפה מצידך שאת ככה מברכת אותו ושמחה בשבילו כי אני יודעת שזה לא קל במיוחד שעדיין חושבים על אותו אדם ומתגעגעים אליו .את גיבורה הרי את מבינה שהכל מאת השם נכון ?! והשם שהוא כל כך חכם ומזווג זיווגים בצורה המושלמת ביותר לא שוכח אותך ואף פעם לא יישכח אותך!! מגיע לך בחור צדיק וטוב משורש נשמתך האמיתית !!
עדיין קשה לי לשמוע ולראות בחורים אחרים אין לי את החשק אפילו להתחיל משהו חדש אז אני נותנת לעצמי הפסקה של כמה זמן להתחזק ושהשם יעזור !
כל הכבוד לך את גיבורה אמיתית אשרייך זה לא קל לשחרר אני יודעת !!
|
|
|
|
|