כמה נקודות לפני הסיקור הרציני שיהיה בע"ה בקרוב-
*ממש נהניתי לפגוש את אלימונסי;)
הוא צילם את כל המופע מקרוב ועל זה מגיע לו שאפו ענק! זה ממש קשה להנות מהמופע כשמצלמים תוך כדי.
*המופע החה מעין שידור חוזר של פסח השירים שהיו: מחרוזת שהיתה בפסח (אדון עולם רווח יבוא..)רק עם 5 ילדים עם כולם: מרן די בשמיא, פתחו לי, שמח, מחרוזת דווי (נמאס!!) ולמיטב זכרוני זה כל מה שהיה ממיאמי..עגום למדי. אבל בהשוואה לקרקס שהיה שנה שעברה זה עדיף פי כמה וכמה..
*שמחה ליינר וברוך לוין היו מדהימים, אבל יותר מדי על חשבון מיאמי..
*האקוסטיקה והמוסיקה באולם היו איכותיים ביותר. לא היו כמעט בעיות עם מיקרופון למעט פעם אחת.
*ראיונות..
אז כך, כשראיתי את ההרכב הנל שמתוכם רובם רןאיינו.. די התבאסתי. אבל ידעתי שאני רוצה לראיין את אביגדור גלוק שלא רואיין בכלל בעבר.
שאלתי אפילו את אלימונסי מה דעתו האם לראיין בכלל..
בסופו של דבר הכל בהשגחה פרטית. מיד אחרי המופע יצאו מלא ילדים מה50ילדים ותפסתי איזה 4 שאמרו את שמותיהם ו2 מתוכם שאלתי איך זה להיות במקהלה. אחד ענה לי תשובה מפורטת אבל הוריו העדיפו שההסרטה לא תתפרסם. (אולי זה כן יקרה אם אקבל אישור מההורים)
וממיאמי.. כולם נעלמו. רציתי מאןד לראיין את בני זדה בני מן.. אבל הם ברחו;) ראיתי את יהודה בראןן שאין מצב שהייתי ניגשת אליו שוב אחרי הראיון המפורט שנה שעברה וכנל דוד יונתן סרברו שגם אותו ראיתי.
ואז פגשתי בת דודה של שלמה גרוס שזכרתי אותה משנה שעברה ןהא צרחה לשלמה שאני רוצהלצלם אותו.. אז שאלתי אותו כמה שאלות שעלו לי .
והדובדבן שבקצפת- כשדיברתי עם האמא של הילד מה50 ילדים ראיתי את אביגדור גלוק. מיד סימנתי לו שאני רוצה לראיין אותו והוא היה ממש מתוק וחיכה!
שאלתי אותו איזה שאלות שעלו לי מהאשכול שפתחתי וחלק הסתבכתי עם האנגלית וכו. ולמזלי באותה שניה אלימונסי בא לאזור ועזר בתרגום ושאל שאלות נוספות:)
תוך כדי ,לפני שצילמתי,היה שם זוג ממש נחמד שנראה די צעיר ששאלו למה זה מה שאני מצלמת,שאלתי מי הם והתברר שהם ההורים של אביגדור. זה באמת היתה הפתעה! יש לו הורים ממש נחמדים!:)
ו..הוא עשה לנו סולו! ממרן די בשמיא
אז שאלנו מה ששאלנו ,ובסוף אחרי שאלימונסי גם הסביר להם על הפורום נזכרתי בשאלה נוספת כי הם דיברי על התורה קידס ושאלתי אותו איך זה לשלב ביחד. אחכ גם שאלתי אם נראה לו שזה ימשיך והוא אמר שלא נראב לו כי הילדים פורשים.. אמרתי לו שאני מקווה שהוא לא והוא אמר שהוא לא יודע.. מקןוה שלא ייצא עכשיו;(
נשלח מהאנדרואיד שלי