|
|
| נשלח ב-23/10/2016 07:42 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | elmonsey כתב: |  |
ירחמיאל נכנס וסיפר סיפור מאוד מפחיד מה שקרה לו ממש לפני להכניסה להבמה. אני לא יכתוב בדיוק מה הוא אמר |ממש מסקרן.. אני רק הבנתי שהיה לו בעיה בביגוד קרע או משהו.. לא יודעת אם הבנתי נכון..| כן בדיוק המכנסיים שלו קרע
ולסיום כל המקהלה נכנסו ושרו "אט אט")פשלה קטן...אתם תראו את זה) | לא שמתי לב לפשלה..מעניין;) המקהלה התחיל לשיר לפני הזמן..
תוקן ע"י אלי מונסי |
|
תוקן על ידי פרחי_מיאמי ב- 23/10/2016 07:33:48 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2016 07:49 |
|
| |
|
| נשלח ב-23/10/2016 07:51 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אלימונסי אני חייבת לדעת איך אתה מצליח לצלם תמונות ולהסריט תוך כדי! זה מדהים! תמונות מהממות אחת אחת. נשלח מהאנדרואיד שלי
היום עם הטלפון נייד אפשר לעשות את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2016 12:17 |
|
| |
וואו איזה סיקור! אני אראה בעז"ה אם יהיה לי אחרי החג זמן להגיב..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2016 15:14 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-23/10/2016 17:56 |
|
| |
איך אתם רוצים את הווידיאו להורדה או לצפייה ביוטוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2016 20:52 |
|
| |
אני רואה את התמונות עם אחותי, מזהות את השירים לפי העמדה והתנועות, ופתאום נגמרו התמונות של המקהלה, הייתי בטוחה שאו שאין תמונות מכל השירים או שלא זהנו נכון, אבל לא! רק שלושה שירים ושתי מחרוזות! מה עם 'דור לדור'? מה עם לייעבדיק? מה עם מחרוזת ניגון-אשירה-קומט שוין? מה עם מחרוזת סולו? התגובה של אחותי הייתה שאולי ההשקעה של ירחמיאל במקהלת האחדות באה על חשבון מיאמי עצמם... מקווה מאוד שלא.
באמת התאריך של פורים קצת מופרך. אין מספיק ילדים במקהלה הנוכחית כדי להקליט איתם אלבום, אלא אם כן, ירחמיאל ייקח כמה ילדים ממקהלת האחדות ויכניס אותם למרתון של לימוד שירים והקלטות (+עיבודים וכל מה שאלבום דורש). האמת היא שלא אכפת לי שירחמיאל ישנה את השם של מקהלת האחדות לפרחי מיאמי, אבל כנראה שהשינוי הוא כלכלי (כלומר, אילו הורים יסכימו לשלם את סכום הכניסה למקהלה)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2016 03:45 |
|
| |
נכון מאוד. אני חשבתי על זה גם במהלך המופע.. אין בקושי מיאמי! ברוך לוין ושמחה ליינר תפסו לפחות חצי מהזמן, והחצי הנותר התחלק בין מיאמי למקהלת האחדות. אגב,לדעתי כל הסיפור הזה של מקהלת האחדות די לא הגיוני. ירחמיאל מנהל את פרחי מיאמי ,לא מקהלת אחדות! מילא באופן חד פעמי בתור חידוש מעניין.. אבל ככה על חשבון מיאמי עצמם?! ואגב כשירחמיאל אמר שייצא אלבום בפורים,היה נראה שאנשים גיחכו.. יתכן גם שירחמיאל עצמו התבדח. דווקא הגיוני..(כי זה באמת לא ריאלי! איזה שירים יהיו? -דור לדור, מרן די בשמיא, שלום על ישראל, שיר האחדות , ו? אולי (הלוואי) גם השיר עם לבדד ישכון שזה שיר מיוחד באופן יוצא דופן! אבל עדיין זה לא מספיק שירים..נהיה יותר חכמים בהופעת חנוכה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/10/2016 05:13 |
|
| |
אני דווקא שמח על מקהלת האחדות. אני חושב שירחמיאל עם פרחי מיאמי התייבש מאוד בשנים האחרונות והעוצמה של ירחמיאל עם המקהלות של פעם, לפי איך שראיתי חזרה דווקא עם מקהלת האחדות, אין ספק יחד עם זה שעדיף שיקרא לזה פרחי מיאמי, או שלפחות יקח משם את הילדים המיוחדים.. בקשר לשמחה ליינר וברוך לוין לדעתי יש בזה משהו שהם תפסו את הבמה, אבל כרגע ירחמיאל לא מאמין בעצמו מספיק כדי לעשות הופעה לבד... וחבל. כי ההופעה הזו ראיתי שהמקהלה שלו שייכת לזה. הם פשוט מיוחדים. אבל בלי קשר נהניתי עד הגג משמחה ליינר בעיקר וגם מברוך לוין, והופעה כזו שיש גם את מקהלת האחדות ואת פרחי מיאמי ואותם ותזמורת יחסית איכותית זה היה פשוט מושלם. הפשלה היחידה שהתמונות שלי אחרי ההופעה עם כמה ילדים לא יצאו משהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2016 05:28 |
|
| |
יש בזה משהו, למרות שנראה לי שקשה לומר ש"הוא לא מאמין בעצמו"..אבל כן, מקהלת האחדות היא בהחלט וואו ועוצמתית,ומראה לכולם שירחמיאל אכן יכול.(ועוד איך:) אגב ירחמיאל גם נכנס עם מיאמי עצמם. מה שלא קרה כ"כ מהר בהופעת פסח.. מבחינה מוסיקלית שמחה ליינר וברוך לוין היו בהחלט יותר מ'מדהימים'. הופעות מעולות. (גם האקוסטיקה באולם היתה מעל ומעבר.) שאפו לירחמיאל על השילוב המוצלח;) עם מי הצטלמת?:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/10/2016 07:30 |
|
| |
תודה אלי, לסיקור, לתמונות ולקליפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2016 07:36 |
|
| |
הצטלמתי עם שלמה גרוס, ועוד שתי סולנים ראשיים האחדות. ותמונה אחת עם שמחה ליינר שדווקא יצאה מעולה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2016 07:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2016 07:44 |
|
| |
| ניורק כתב: |  |
הצטלמתי עם שלמה גרוס, ועוד שתי סולנים ראשיים האחדות. ותמונה אחת עם שמחה ליינר שדווקא יצאה מעולה.
|
|
וואי מגניב! אז ראית את שלמה גרוס גם כן  חמוד שמחה ליינר;) אתה יודע עם איזה ילדים ממקהלת האחדות? אגב ראית את יושי ומשה יעקב בראון? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/10/2016 08:34 |
|
| |
ראיתי אותם וודאי, אבל לא הצטלמתי איתם, שתי הילדים האמצעיים בשורה השניה. זה עם החיוך הכובש וזה ששר בסרטון של בתשכה ב2:55.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|