בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי סוכות תשע"ז סיקורים + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2016 08:34 לינק ישיר 

אני מצטלם רק עם הכוכבים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2016 11:04 לינק ישיר 

ניורק- שאלת אותם מה השם שלהם?

אלי - תודה על ההסרטות, ארחיב על כך בהזדמנות.
מה שכן, אני חייבת לומר שאומנם מקהלת האחדות עם 100 ילדים זה הרבה יותר דרמטי והרבה יותר עצמתי אבל עם 50 ילדים זה יותר מקצועי!!! והם נשמעים ממש כמו... פרחי מיאמי!
הם השתפרו מאוד! גם הסולנים (הם תמרנו יותר טוב עם הרמקולים וכמעט לא היו פשלות) וגם כמקהלה - איזו אחידות! הרמוניות מושלמות!
זה באמת מרגיש עניין של 'שינוי שם'...
גם כמות הילדים וגם ההעמדה מחזירה אותי לתקופת האקספריאנסים... ולא שאני לא אוהבת את המיקרופונים האישיים, אבל זה תמיד נחמד לחזור קצת אחורה בזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2016 11:59 לינק ישיר 

ניורק כתב:

וואו!
יפה שזיהית אותם..לא זיהיתי אף אחד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2016 12:02 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

מה שכן, אני חייבת לומר שאומנם מקהלת האחדות עם 100 ילדים זה הרבה יותר דרמטי והרבה יותר עצמתי אבל עם 50 ילדים זה יותר מקצועי!!! והם נשמעים ממש כמו... פרחי מיאמי!
הם השתפרו מאוד! גם הסולנים (הם תמרנו יותר טוב עם הרמקולים וכמעט לא היו פשלות) וגם כמקהלה - איזו אחידות! הרמוניות מושלמות!
גם כמות הילדים וגם ההעמדה מחזירה אותי לתקופת האקספריאנסים... ולא שאני לא אוהבת את המיקרופונים האישיים, אבל זה תמיד נחמד לחזור קצת אחורה בזמן.

נכון מאוד!ממש כך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2016 19:57 לינק ישיר 

שירה יהודית, לא שאלתי לשמם. אני מסכים לגמרי אגב לא היה 100 ילדים בפסח היה בערך 70 עכשיו היה 45 בערך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2016 19:58 לינק ישיר 

זה ממש מחזיר אחורה לימים של המקהלה הגדולה, זה נותן עוצמה ללא ספק,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2016 20:08 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

וואו נכון לא שמתי לב לזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/10/2016 21:33 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

איך אתם רוצים את הווידיאו להורדה או לצפייה ביוטוב?

אלי אני מעדיף לצפיה ישירה ביוטיוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2016 10:51 לינק ישיר 

למען הסדר הטוב:
אשכול זה מיועד לסיקורים תובנות ורשמים של כל אחד מחברי הפורום על המופע.
האשכול של בתשכה מיועד לתגובות על ההסרטות והתמונות שלה באופן ספציפי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2016 11:16 לינק ישיר 

סיקור מופע סוכות מיאמי התשע"ז
אז לאחר כל הנקודות שכתבתי הגיע הזמן לאגד ולסדר את הכל:)
הגעתי למופע באוטובוס מבורו פארק,כי היו לי כמה עניינים לסדר שם. תכננתי להיות בברוקלין קולג' ב6:45,מה שלא קרה .. קיבלתי הדרכה טובה מקרובת משפחה שהסבירה לי שזה המוו בנינים ולא רק אולם אחד. (מה שחשבתי שזה)הגעתי לתור לקבלת הכרטיסים ב7:30.
היו לי ולבתשכה מקומות טובים מאוד באמצע (אפשר לראות לפי זווית ההסרטות..)
פגשתי את אלימונסי,היה נחמד מאוד;)
ואז גם ראיתי את יושי בנדר שכל הזמן הסתובב שם,ואת משה יעקב בראון שבמבט ראשון חשבתי שאולי אני טועה בזיהוי, הרי עבר הרבה זמן מיבוא..אבל לא, זה היה הוא;)

חיכיתי לבתשכה מחוץ לאולם עד שהיא תבוא,בינתיים המופע התחיל,כמובן שלא עם מיאמי אז לא היה לי אכפת..
היא הגיעה, ואז פתאום פגשנו בכניסה לאולם את דניאל מצ'ניק ואישתו שבהתחלה אני בכלל לא זיהיתי אותו..בתשכה דיברה איתו,לא שמעתי מה היא אמרה כי הייתי טיפה רחוקה,וראיתי ששתיהם צוחקים. חשבתי לרגע שאולי היא טעתה בזיהוי,אך מתברר שלא. הם ממש התרגשו לשמוע שיש פורום על מיאמי!
דניאל הוציא דף ועט וכתבתי לו מייל של הפורום ( של המנהלים..)וכתובת של בחדרי חרדים.( כי כרטיסי הביקור של הפורום לא הודפסו בגלל תקלה טכנית. לא נורא,שנה הבאה נהיה חכמים יותר; -)
אגב,הוא שלח לי מייל השבוע. שלחתי לו לינק לפורום אז הוא בוודאי כבר נכנס..
אם יש לכם רעיונות לשאלות לראיון איתו -אז קדימה. אידי,שסיפרתי לה על המפגש והתגובה החמה שלו, כבר ממש התלהבה:)

אז נחזור למופע.
למיטב זכרוני מיאמי נכנסו דווקא מהר.(אממ בעצם זה בגלל שלא הייתי בהתחלה..;)
עם המחרוזת של אדון עולם וכו, מיד התפלאתי לזהות את כל הפרצופים המוכרים, ללא פרצוף חדש אחד..
וכן,התעצבנתי מאוד שזה רק 12!
מיד גם שמתי לב שיעקב שמחה בלקאהני חזר! אולי הוא לא עזב אלא לא יכל להיות בהופעה האחרונה. (נשמע לי יותר הגיוני כי הןא היה במודעת פסח בתמונה מוגדלת מה שאומר שייתכן והוא לא יכל להתשתתף בה ברגע האחרון)
כולם שם עם קולות בוגרים הרבה יותר,כבר לא ילדים. אבל באמת שברמה גבוהה פי כמה וכמה! (ובוגרים בצורה טובה. לא כמו מה שהיה בהופעת ישראל תש"ע..הקולות שם של כמה מהסולנים היו מידי בוגרים שזה כבר לא היה יפה ..)
את אביגדור גלוק גם לי לקח כמה שניות לזהות כי הוא הוריד את המשקפיים. כנראה עם עדשות..
היחידים שם עם קולות דקים של ילדים הם בני מן (שעשה סולו בסוף יבוא "משיח ה" שהיה בזמנו הסולו של שלמה גרוס. עשה ממש יפה. טיפה הצטרד כשעלה, אבל לא פשלה רצינית בכלל, בני זדה שהיו לו המון סולואים, אייזיק בלסיאנו. האמת שאני לא זוכרת שהיה לצבי שמחון סולו. יש מצב כזה? או שכנראה הוא היה הרבה פחות משמעותי במופע הזה ולכן לא שמתי לב. הסולנים העיקריים ממיאמי היו בעיקר ,למיטב זכרוני ,דוד יונתן סרברו, שלמה גרוס, יהודה בראון ואביגדור גלוק.
אגב,כל הסיקור הזה הוא על המופע בכללי ולפי זכרוני בלבד..
שימת לב לפרטים שבכל שיר-אכתוב רק אחרי שאצפה בכל ההסרטות המעולות של אלימונסי ובתשכה. (צפיתי ברפרוף בכמה בינתיים.)
עיצבן אותי מאוד שזה שוב אותם שירים .יש למיאמי כ"כ הרבה שירים למה 'להנעל' על אותם מחרוזות ושירים מהעבר שכבר שרו אותם ב4 שנים האחרונות?!
אחכ היה מרן דיבשמיא שהסולו של דןד יונתן מצמרר אותי כל פעם שאני נזכרת בו. ווואוווו!!! אני הולכת בע"ה להמיר את כל ההסרטות של אלימונסי לשמע ולשמוע שןב ושוב את השיר הזה.. בכלל,השיר הזה מדהים בעיני.
אגב לא ככ אהבתי את הקול של יהודה בראון,כמדומני שהיה לו סולו בחלק של עליית הטון. לא לכולם ההתבגרות עושה טוב.
(מצחיק אותי שאני כותבת סיקור במטוס..אבל תכלס זה ממש כיף להזכר בזה;)
היה נחמד שירחמיאל נכנס בסוף השירים (ברובם) כך זכינו לראותו גם עם מיאמי ולא רק עם מקהלת האחדות.
אחכ היה פתחו לי, שאני זוכרת שמלא סולואים הוחלפו שם בין הילדים..
אחכ מחרוזת דווי שזה באמת היה כבר נמאס(יש מצב ששומעים אותי בהסרטות של בתשכה מקטרת על זה..ועל עוד הרבה דברים;) אבל בתכלס היה מופע באמת איכותי רק שציפיתי ליותר ,והמחשבה על כך שלא יהיו ראיונות גם הטרידה אותי)
יפה שנתנו לבני מן את הסולו בסוף יבוא.
אחכ השיר שמח (ממש רציתי שהם יעשו את לייבעדיק..שלא קרה! אוף ...; (
בשיר הזה אני זוכרת שהייתי מקדימה ממש בשורות הראשונות (כן,עברתי.;)
ונעתקה נשימתי שדוד יונתן סרברו עלה על החד אופן.'רק שלא ייפול'..
אחכ היתה הפסקה שממש רציתי לראות את דוד פרלמן ולראיין אותו אך הוא ככל הנראה לא היה שם. (חיפשנו הרבה) אולי הוא היה במופע שהיה בניו ג'רזי יום קודם..
יצאנו לכניסה של האולם,ללובי וזיהתי את החבר של דוד יונתן סרברו (זה שהיה לידו בראיון שעשינו איתו.) ממש התפדחנו וברחנו משם, שלא יזהה;)
אחכ המשיך המופע-אלי ביגון עם השיר שלו.(מעניין למה שבת היום ולא we must go on )
ושמחה ליינר וברוך לוין שבאמת היו מדהימים והמוסיקה היתה איכותית. סוף סוף,לאחר כל הקרקסים שהיו בשנים הקודמות, ישבנו ונהננו ממוסיקה טובה באמת, עם תזמורת נורמלית ולא פלייבק. שווה כל דולר ששילמנו!
אחכ מקהלת האחדות שהיה יפה לשמוע איך הם השתפרו והתזמורת והעיבודים עצמם. אני ממש אוהבת את השיר הזה של ה 'we are..'
והם שרים כולם בחיות מתוקה כזאת שזה ככ יפה.
אחכ שלום על ישראל-מהמם. וצריך לבדוק איך קוראים לזה עם בקול המתוק (זה שהיה ב2:55 בשיר שירה חדשה..)
בואי כלה (שזיהיתי לפי ההקדמה השגרתית של ירחמיאל. הוא לא מגוון.. חזר על רוב הדברים שאמר גם בהופעת פסח)
ואחכ אט אט ששוב כבר באמת נמאס מהשיר הזה, כמה שהוא יפה, צריך גיוון! זה כבר 4 שנים כך, ממש חוא מעט. כל הופעה מסתיימת בשיר הזה..
לפני זה,ירחמיאל הציג את הילדים דל האחדות בצורה חדשנית כהגדרתו. לדעתי לא משהו בכלל כי הוא הקריא את שמות הילדים לאט מדי כך שלא היה ניתן לדעת איזה שם שייך לאיזה ילד.
מיד בסיום המופע התחלנו לרדת לכיוון הבמה, לחפש ילדים. מהר הסרטתי כמה ממקהלת האחדות. חמודים נורא..אחד התחיל לפרט לי מה הם עושים בחזרות.. תראו את זה בע"ה לאחר עריכה.
ראיתי את יהודה בראון ודוד יןנתן סרברו שממש לא היה שייך לגשת אליהם שוב, לאחר הראיון שעשינו שנה שעברה. את שלמה גרוס ראיתי לאחר שבת דודה שלו צעקה לו שאני רוצה לצלם אותו. דיברתי איתו קצת וצילמתי, באמת שלא היה אכפת לי שזה פעם ממ..שלישית שאני רואה אותו ומדברת איתו בהופעות,כי הוא ילד ממש זורם ומתוק. (וואי הגשר שלו שעל השיניים,ממש מבגר אותו;)

אחכ היה לי קטע עם אמא אחת של אחד הילדים ממקהלת האחדות,שלא נראה לי שאפרט.באופן כללי,היא רצתה שאמחוק הסרטה של הבן שלה. בקיצור, כרגע זה לא יתפרסם אלא אם כן אקבל ממנה אישור.
תוך כדי ראיתי את אביגדור גלוק והוריו כמו שכבר כתבתי כמה פעמים באשכולות המופע ובפירוט, וזו היתה שיחה ממש נעימה איתו-שזרם ודיבר בחופשיות,ועם הוריו שממש נראים אנשים איכותיים. (זה חמוד כמה שהוא דומה לאמא שלו..:)
אלימונסי עזר לי בראיון כי מרוב לחץ שכחתי איך לדבר באנגלית:)
אז תודה אלימונסי.:-)

לסיכום, היה באמת יפה ומיוחד. אני אסקר בהמשך בפירוט את השירים עצמם עם הסולואים. (אני זוכרת רק מה שממש נכנס לי לראש;)
והנה,אנחנו גם עכשיו נוחתים ברומא.
אז נהניתי בשעה האחרונה להזכר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2016 11:35 לינק ישיר 

ניורק כתב:

תוכל להעלות תמונה חתוכה של הילדים למייל של הפורום?
ואגב לא הבנתי מי זה הילד עם החיוך הכובש;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2016 19:51 לינק ישיר 

האמת שזה יצא ממש ממש גרוע כי חבר שלי זז כשצילם אותי אז לא יצא לי טוב, מה שבטוח שאפשר לעשות זה לקחת מהתמונות של אלימונסי ולחתוך,
אם רוצים תמונות של סולנים וכאלה.
בקשר לילד עם החיוך הכובש זה ילד שנמצא ליד הילד שאתמול דיברנו עליו זה ששר ב2:55 , הוא גם היה לו סולו באשת חייל, הוא פשוט כל הזמן מחייך וחיוך גדול ומתוק אז זה ממש בלט לי לעין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2016 22:31 לינק ישיר 

כן עכשיו ראיתי, בסולו האחרון בבואי כלה (שהיה במקור של פרלמן)
באמת יש לו חיוך כובש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2016 23:28 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
סיקור מופע סוכות מיאמי התשע"ז
אז לאחר כל הנקודות שכתבתי הגיע הזמן לאגד ולסדר את הכל:)  כל הכבוד!!
הגעתי למופע באוטובוס מבורו פארק,כי היו לי כמה עניינים לסדר שם. תכננתי להיות בברוקלין קולג' ב6:45,מה שלא קרה .. קיבלתי הדרכה טובה מקרובת משפחה שהסבירה לי שזה המוו בנינים ולא רק אולם אחד. (מה שחשבתי שזה)הגעתי לתור לקבלת הכרטיסים ב7:30.
היו לי ולבתשכה מקומות טובים מאוד באמצע (אפשר לראות לפי זווית ההסרטות..)  
פגשתי את אלימונסי,היה נחמד מאוד;) כייף לך!!
ואז גם ראיתי את יושי בנדר שכל הזמן הסתובב שם,ואת משה יעקב בראון שבמבט ראשון חשבתי שאולי אני טועה בזיהוי, הרי עבר הרבה זמן מיבוא..אבל לא, זה היה הוא;)

חיכיתי לבתשכה מחוץ לאולם עד שהיא תבוא,בינתיים המופע התחיל,כמובן שלא עם מיאמי אז לא היה לי אכפת..
היא הגיעה, ואז פתאום פגשנו בכניסה לאולם את דניאל מצ'ניק ואישתו שבהתחלה אני בכלל לא זיהיתי אותו..בתשכה דיברה איתו,לא שמעתי מה היא אמרה כי הייתי טיפה רחוקה,וראיתי ששתיהם צוחקים. חשבתי לרגע שאולי היא טעתה בזיהוי,אך מתברר שלא. הם ממש התרגשו לשמוע שיש פורום על מיאמי!
דניאל הוציא דף ועט וכתבתי לו מייל של הפורום ( של המנהלים..)וכתובת של בחדרי חרדים.( כי כרטיסי הביקור של הפורום לא הודפסו בגלל תקלה טכנית. לא נורא,שנה הבאה נהיה חכמים יותר; -)
אגב,הוא שלח לי מייל השבוע. שלחתי לו לינק לפורום אז הוא בוודאי כבר נכנס..   ובטח גם יגיב.
אם יש לכם רעיונות לשאלות לראיון איתו -אז קדימה. אידי,שסיפרתי לה על המפגש והתגובה החמה שלו, כבר ממש התלהבה:)

אז נחזור למופע.
למיטב זכרוני מיאמי נכנסו דווקא מהר.(אממ בעצם זה בגלל שלא הייתי בהתחלה..;)
עם המחרוזת של אדון עולם וכו, מיד התפלאתי לזהות את כל הפרצופים המוכרים, ללא פרצוף חדש אחד..
וכן,התעצבנתי מאוד שזה רק 12!   מאכזב.
מיד גם שמתי לב שיעקב שמחה בלקאהני חזר! אולי הוא לא עזב אלא לא יכל להיות בהופעה האחרונה. (נשמע לי יותר הגיוני כי הןא היה במודעת פסח בתמונה מוגדלת מה שאומר שייתכן והוא לא יכל להתשתתף בה ברגע האחרון)
כולם שם עם קולות בוגרים הרבה יותר,כבר לא ילדים. אבל באמת שברמה גבוהה פי כמה וכמה! (ובוגרים בצורה טובה. לא כמו מה שהיה בהופעת ישראל תש"ע..הקולות שם של כמה מהסולנים היו מידי בוגרים שזה כבר לא היה יפה ..)
את אביגדור גלוק גם לי לקח כמה שניות לזהות כי הוא הוריד את המשקפיים. כנראה עם עדשות..  או ניתוח לייזר.
היחידים שם עם קולות דקים של ילדים הם בני מן (שעשה סולו בסוף יבוא "משיח ה" שהיה בזמנו הסולו של שלמה גרוס. עשה ממש יפה. טיפה הצטרד כשעלה, אבל לא פשלה רצינית בכלל, בני זדה שהיו לו המון סולואים, אייזיק בלסיאנו. האמת שאני לא זוכרת שהיה לצבי שמחון סולו. יש מצב כזה? או שכנראה הוא היה הרבה פחות משמעותי במופע הזה ולכן לא שמתי לב. הסולנים העיקריים ממיאמי היו בעיקר ,למיטב זכרוני ,דוד יונתן סרברו, שלמה גרוס, יהודה בראון ואביגדור גלוק.
אגב,כל הסיקור הזה הוא על המופע בכללי ולפי זכרוני בלבד..  וואלה. יש לך זכרון מעולה.
שימת לב לפרטים שבכל שיר-אכתוב רק אחרי שאצפה בכל ההסרטות המעולות של אלימונסי ובתשכה. (צפיתי ברפרוף בכמה בינתיים.)
עיצבן אותי מאוד שזה שוב אותם שירים .יש למיאמי כ"כ הרבה שירים למה 'להנעל' על אותם מחרוזות ושירים מהעבר שכבר שרו אותם ב4 שנים האחרונות?!  אולי כדי שתזמזמי איתם ביחד?
אחכ היה מרן דיבשמיא שהסולו של דןד יונתן מצמרר אותי כל פעם שאני נזכרת בו. ווואוווו!!! אני הולכת בע"ה להמיר את כל ההסרטות של אלימונסי לשמע ולשמוע שןב ושוב את השיר הזה.. בכלל,השיר הזה מדהים בעיני.
אגב לא ככ אהבתי את הקול של יהודה בראון,כמדומני שהיה לו סולו בחלק של עליית הטון. לא לכולם ההתבגרות עושה טוב.  נכון. ובדרך כלל בזמן חילוף הקול עדיף לא לשיר.
(מצחיק אותי שאני כותבת סיקור במטוס..אבל תכלס זה ממש כיף להזכר בזה;) 
היה נחמד שירחמיאל נכנס בסוף השירים (ברובם) כך זכינו לראותו גם עם מיאמי ולא רק עם מקהלת האחדות.
אחכ היה פתחו לי, שאני זוכרת שמלא סולואים הוחלפו שם בין הילדים..
אחכ מחרוזת דווי שזה באמת היה כבר נמאס(יש מצב ששומעים אותי בהסרטות של בתשכה מקטרת על זה..ועל עוד הרבה דברים;) אבל בתכלס היה מופע באמת איכותי רק שציפיתי ליותר ,והמחשבה על כך שלא יהיו ראיונות גם הטרידה אותי)
יפה שנתנו לבני מן את הסולו בסוף יבוא.
אחכ השיר שמח (ממש רציתי שהם יעשו את לייבעדיק..שלא קרה! אוף ...; (
בשיר הזה אני זוכרת שהייתי מקדימה ממש בשורות הראשונות (כן,עברתי.;)
ונעתקה נשימתי שדוד יונתן סרברו עלה על החד אופן.'רק שלא ייפול'..  
אחכ היתה הפסקה שממש רציתי לראות את דוד פרלמן ולראיין אותו אך הוא ככל הנראה לא היה שם. (חיפשנו הרבה) אולי הוא היה במופע שהיה בניו ג'רזי יום קודם..
יצאנו לכניסה של האולם,ללובי וזיהתי את החבר של דוד יונתן סרברו (זה שהיה לידו בראיון שעשינו איתו.) ממש התפדחנו וברחנו משם, שלא יזהה;)  למה ברחתן? 
אחכ המשיך המופע-אלי ביגון עם השיר שלו.(מעניין למה שבת היום ולא we must go on )
ושמחה ליינר וברוך לוין שבאמת היו מדהימים והמוסיקה היתה איכותית. סוף סוף,לאחר כל הקרקסים שהיו בשנים הקודמות, ישבנו ונהננו ממוסיקה טובה באמת, עם תזמורת נורמלית ולא פלייבק. שווה כל דולר ששילמנו!
אחכ מקהלת האחדות שהיה יפה לשמוע איך הם השתפרו והתזמורת והעיבודים עצמם. אני ממש אוהבת את השיר הזה של ה 'we are..'
והם שרים כולם בחיות מתוקה כזאת שזה ככ יפה.
אחכ שלום על ישראל-מהמם. וצריך לבדוק איך קוראים לזה עם בקול המתוק (זה שהיה ב2:55 בשיר שירה חדשה..)
בואי כלה (שזיהיתי לפי ההקדמה השגרתית של ירחמיאל. הוא לא מגוון.. חזר על רוב הדברים שאמר גם בהופעת פסח)
ואחכ אט אט ששוב כבר באמת נמאס מהשיר הזה, כמה שהוא יפה, צריך גיוון! זה כבר 4 שנים כך, ממש חוא מעט. כל הופעה מסתיימת בשיר הזה..
לפני זה,ירחמיאל הציג את הילדים דל האחדות בצורה חדשנית כהגדרתו. לדעתי לא משהו בכלל כי הוא הקריא את שמות הילדים לאט מדי כך שלא היה ניתן לדעת איזה שם שייך לאיזה ילד.
מיד בסיום המופע התחלנו לרדת לכיוון הבמה, לחפש ילדים. מהר הסרטתי כמה ממקהלת האחדות. חמודים נורא..אחד התחיל לפרט לי מה הם עושים בחזרות.. תראו את זה בע"ה לאחר עריכה.
ראיתי את יהודה בראון ודוד יןנתן סרברו שממש לא היה שייך לגשת אליהם שוב, לאחר הראיון שעשינו שנה שעברה. את שלמה גרוס ראיתי לאחר שבת דודה שלו צעקה לו שאני רוצה לצלם אותו. דיברתי איתו קצת וצילמתי, באמת שלא היה אכפת לי שזה פעם ממ..שלישית שאני רואה אותו ומדברת איתו בהופעות,כי הוא ילד ממש זורם ומתוק. (וואי הגשר שלו שעל השיניים,ממש מבגר אותו;)לכל הילדים המתוקים יש קוביות.

אחכ היה לי קטע עם אמא אחת של אחד הילדים ממקהלת האחדות,שלא נראה לי שאפרט.באופן כללי,היא רצתה שאמחוק הסרטה של הבן שלה. בקיצור, כרגע זה לא יתפרסם אלא אם כן אקבל ממנה אישור.
תוך כדי ראיתי את אביגדור גלוק והוריו כמו שכבר כתבתי כמה פעמים באשכולות המופע ובפירוט, וזו היתה שיחה ממש נעימה איתו-שזרם ודיבר בחופשיות,ועם הוריו שממש נראים אנשים איכותיים. (זה חמוד כמה שהוא דומה לאמא שלו..:)
אלימונסי עזר לי בראיון כי מרוב לחץ שכחתי איך לדבר באנגלית:)
אז תודה אלימונסי.:-)

לסיכום, היה באמת יפה ומיוחד. אני אסקר בהמשך בפירוט את השירים עצמם עם הסולואים. (אני זוכרת רק מה שממש נכנס לי לראש;)
והנה,אנחנו גם עכשיו נוחתים ברומא.
אז נהניתי בשעה האחרונה להזכר:)  אם היית נוחתת ביפן היינו זוכים לסיקור ארוך יותר?
באמת סיקור חמוד!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2016 11:31 לינק ישיר 

שריונה, תודה:)
ממ.. לא חושבת שזה היה יותר ארוך כי הבטריה שלי בפלא נגמרה..
ברחנו כדי שלא יזהה אותנו שוב.. למרות שלי היה פחות אכפת. בתשכה באמת התפדחה מזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי סוכות תשע"ז סיקורים + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.