לא יקרה אצל חרדים. הסיבה המרכזית היא שלגבר או לבחורה חרדים אין אינטרקציה עם מי שאינו בן מינם. מי שכן יזרום, זה כנראה מסורתיות וכדו. לדעתי, דבר כזה לעולם לא ילך אצל חרדים למרות שזה לא רעיון כזה גרוע.
נשלח ב-30/10/2016 13:15
רגוע222 כתב:
לא יקרה אצל חרדים. הסיבה המרכזית היא שלגבר או לבחורה חרדים אין אינטרקציה עם מי שאינו בן מינם. מי שכן יזרום, זה כנראה מסורתיות וכדו. לדעתי, דבר כזה לעולם לא ילך אצל חרדים למרות שזה לא רעיון כזה גרוע.
"עוולות" אחרות בצורת השיפוט של הציבור גורמות לך להסיק מסקנות מהר.. לא יקרה?זה קורה ולא מדבר על ציבור הגרושים גרושות ששם זה קורה שנים אצל רווקים אני נכחתי במפגש כזה..וכן כמדומני כמה מוותיקי הפורום כאן אף נפתח ממזמן אשכול בנושא אשכול שפתחתי..הכירו את השדכנית החדשה גברת ספיד דייט או משו כזה. אז לסיכום דבר כזה כן קורה אצל חרדים ולא מהיום.. וגם חרדים/יות שמחפשים/ות לשבת וללמוד/אחד שיושב ולומד באים/ות לשם
נשלח ב-30/10/2016 13:34
אני חושבת שבציבור החרדי גם אם הבחורים הטובים יצאו לכאלו מקומות אז אלו יהיו בחורים מבוגרים שנואשו משידוכים דרך שדכניות בסטנדרט.... ובכל אופן הבחורות בציבור שלנו לעולם יצאו להפגש עם בחורים בערב כזה זה לא הסגנון זה מידי נועז לציבור שלנו...
נשלח ב-30/10/2016 14:45
nanush562 כתב:
אני חושבת שבציבור החרדי גם אם הבחורים הטובים יצאו לכאלו מקומות אז אלו יהיו בחורים מבוגרים שנואשו משידוכים דרך שדכניות בסטנדרט.... ובכל אופן הבחורות בציבור שלנו לעולם יצאו להפגש עם בחורים בערב כזה זה לא הסגנון זה מידי נועז לציבור שלנו...
רואים שאת צעירה..
נשלח ב-30/10/2016 14:48
בחורים מבוגרים זה משהו אחר. בחור או בחורה חרדים סטנדרטים, אין להם את האינטראקציה לפתח שיחה עם מי שאינו בן מינם. זה דבר ידוע ואולי גם מבורך. וכמו שננוש אמרה, מיזם כזה הוא נועז מידי לחרדים רגילים. (להוציא מעוכבים וכאלו שאינם ככ חרדים)
נשלח ב-30/10/2016 14:58
בס"ד
עם הגיל נהיים גם מעוכבים וגם לא כ"כ חרדיים אה?(= מתכון יעיל להתחיל בספיד טייד מטופש...
נשלח ב-30/10/2016 15:04
יש מיזמים רבים של ספידייט למשל ; שושי מירושלים 0548009020
אני לא הייתי שמה, כי לא נראה לי הסיגנון הזה.
אני הייתי הרבה אצל הזוג מאורי מירושלים, שעשו עכשיו בחול המועד סוכות 3 ימי הכרויות, בין 5 ל 10 בערב, מי שבא, מנסים להפגיש אותו על המקום למשך כרבע שעה, עם אפשרות להארכה במקרה של הערכה הדדית.
המפגש הוא לפי נתונים בסיסיים, ולפי הערכת הזוג מאורי.
משה מאורי ; 0527117257
רות מאורי ; 0507413657
האמת, שאני לא בא להמליץ על הזוג הזה, אני לא כל כך ממליץ, אלא רק לגלות לכם שזה קיים.
את שושי, אני לא מכיר, נדמה לי שטום היה שמה.
באתר שדכנט יש רשימה של הכרויות ותוכניות לפו"פ.
וכן, הרב קאווס אירגן שבתות פו"פ, אין לי מושג מה היה שמה.
עם הגיל נהיים גם מעוכבים וגם לא כ"כ חרדיים אה?(= מתכון יעיל להתחיל בספיד טייד מטופש...
אם התכוונת אלי, לא זו הייתה כוונתי. מעוכבים, עם הזמן, בודקים אופציות אחרות שפחות מקובלות במגזר החרדי. לא מבחינת רמת חרדיות, אלא מבחינת 'מקובל'. יש הבדל. בחור צעיר ינסה לבדוק בהתחלה רק את האופציות הנורמליות. ועוד משהו, לדעתי המניע הוא האינטראקציה. אצל מבוגרים זה פחות נחשב כי הם רוצים להתחתן, וכמה שיותר מהר.
נשלח ב-30/10/2016 15:37
טום888 כתב:
אני חושבת שבציבור החרדי גם אם הבחורים הטובים יצאו לכאלו מקומות אז אלו יהיו בחורים מבוגרים שנואשו משידוכים דרך שדכניות בסטנדרט.... ובכל אופן הבחורות בציבור שלנו לעולם יצאו להפגש עם בחורים בערב כזה זה לא הסגנון זה מידי נועז לציבור שלנו...רואים שאת צעירה..
אני לא חושבת שזה קשור לצעירה או לא כנראה שאתה לא הכי חרדי, זה לא מתאים נקודה!!! אני מכירה הרבה בחורים ובחורות מעוכבים והם לא מעלים את הרעיון הזה על דעתם.... אם לא מפריע לך לקבל בחורה שעוברת בחור אחרי בחור בערב אחד עד שהיא מוצאת את מה שנראה לה אז תהנה בכל אופן בהצלחה בדרכך....
נשלח ב-30/10/2016 15:47
nanush562 כתב:
אני חושבת שבציבור החרדי גם אם הבחורים הטובים יצאו לכאלו מקומות אז אלו יהיו בחורים מבוגרים שנואשו משידוכים דרך שדכניות בסטנדרט.... ובכל אופן הבחורות בציבור שלנו לעולם יצאו להפגש עם בחורים בערב כזה זה לא הסגנון זה מידי נועז לציבור שלנו...רואים שאת צעירה..
אני לא חושבת שזה קשור לצעירה או לא כנראה שאתה לא הכי חרדי, זה לא מתאים נקודה!!! אני מכירה הרבה בחורים ובחורות מעוכבים והם לא מעלים את הרעיון הזה על דעתם.... אם לא מפריע לך לקבל בחורה שעוברת בחור אחרי בחור בערב אחד עד שהיא מוצאת את מה שנראה לה אז תהנה בכל אופן בהצלחה בדרכך....
על כמה שאת מכירה אני מכיר אחרים וכנראה יותר ממך בטח ברמת אלה שנקראים המייינסטרים(משפחות של גדולים.וכו).. אז להגדיר מיהו חרדי..הכל בעיני המתבונן. וישנם הרבבה חרדים לא פחות ממך שחושבים שזה בסדר.. ומה שציינתי לגבי הגיל זו קביעה שלרוב מוכיחה את עצמה בציבור החרדי רווקים ורווקות עם הגיל נפתחים לטוב ולמוטב.. לטוב זה אומר..חשיבה יותר בוגרת ומחוץ לקופסת השחור לבן של מנהלות סמינר או משגיחים שבינם לבין לחנך אין המון..
נשלח ב-30/10/2016 15:51
רגוע222 כתב:
בחורים מבוגרים זה משהו אחר. בחור או בחורה חרדים סטנדרטים, אין להם את האינטראקציה לפתח שיחה עם מי שאינו בן מינם. זה דבר ידוע ואולי גם מבורך. וכמו שננוש אמרה, מיזם כזה הוא נועז מידי לחרדים רגילים. (להוציא מעוכבים וכאלו שאינם ככ חרדים)
הפכתם את "המעוכבים" לסוג ב עוד מעט סורי המעוכבים עם כל הכבוד הם יותר בשלים בוגרים ולא פחות חרדים..בקיצור יותר מביני ענין ולכן אצלם מיזם כזה מבורך שילדונת בת 20 שהרגע סימה סמינר למורות וולף תצא לספיד דייט? ממש לא מומלץ.. כנל לבחורים בגילאי העשרים עשרים וקצת..
נשלח ב-30/10/2016 15:51
טום888 כתב:
אני חושבת שבציבור החרדי גם אם הבחורים הטובים יצאו לכאלו מקומות אז אלו יהיו בחורים מבוגרים שנואשו משידוכים דרך שדכניות בסטנדרט.... ובכל אופן הבחורות בציבור שלנו לעולם יצאו להפגש עם בחורים בערב כזה זה לא הסגנון זה מידי נועז לציבור שלנו...רואים שאת צעירה..אני לא חושבת שזה קשור לצעירה או לא כנראה שאתה לא הכי חרדי, זה לא מתאים נקודה!!!אני מכירה הרבה בחורים ובחורות מעוכבים והם לא מעלים את הרעיון הזה על דעתם....אם לא מפריע לך לקבל בחורה שעוברת בחור אחרי בחור בערב אחד עד שהיא מוצאת את מה שנראה לה אז תהנה בכל אופן בהצלחה בדרכך....על כמה שאת מכירה אני מכיר אחרים וכנראה יותר ממך בטח ברמת אלה שנקראים המייינסטרים(משפחות של גדולים.וכו)..אז להגדיר מיהו חרדי..הכל בעיני המתבונן.וישנם הרבבה חרדים לא פחות ממך שחושבים שזה בסדר..ומה שציינתי לגבי הגיל זו קביעה שלרוב מוכיחה את עצמהבציבור החרדי רווקים ורווקות עם הגיל נפתחים לטוב ולמוטב..לטוב זה אומר..חשיבה יותר בוגרת ומחוץ לקופסת השחור לבן של מנהלות סמינר או משגיחים שבינם לבין לחנך אין המון..
זה הכל תלוי איך כל אחד המשיך אני חושבת שרוב הבחורים כאן הם לא בחורי ישיבה למהדרין אם הם כאן באינטרנט...אבל מזה ועד להמשיך לערב הכרויות זו פתיחות מסוג שונה לגמרי..... זה כבר לא מחוץ לקופסא זה הרבה מעבר...
נשלח ב-30/10/2016 15:53
אני_הקטנה כתב:
אוהבים את הראל סקעת... P=
מי זה?
נשלח ב-30/10/2016 15:59
טום888 כתב:
בחורים מבוגרים זה משהו אחר. בחור או בחורה חרדים סטנדרטים, אין להם את האינטראקציה לפתח שיחה עם מי שאינו בן מינם. זה דבר ידוע ואולי גם מבורך. וכמו שננוש אמרה, מיזם כזה הוא נועז מידי לחרדים רגילים. (להוציא מעוכבים וכאלו שאינם ככ חרדים)הפכתם את "המעוכבים" לסוג ב עוד מעטסורי המעוכבים עם כל הכבוד הם יותר בשלים בוגרים ולא פחות חרדים..בקיצור יותר מביני עניןולכן אצלם מיזם כזה מבורךשילדונת בת 20 שהרגע סימה סמינר למורות וולף תצא לספיד דייט?ממש לא מומלץ..כנל לבחורים בגילאי העשרים עשרים וקצת..
אתה כתבת ואני מצטט: "בציבור החרדי רווקים ורווקות עם הגיל נפתחים לטוב ולמוטב.. לטוב זה אומר, חשיבה יותר בוגרת ומחוץ לקופסת השחור לבן של מנהלות סמינר או משגיחים שבינם לבין לחנך אין המון".
בדיוק לזה התכוונתי. בגלל שהם בשלים יותר, הם יכולים לצאת מהמסגרת המקובעת.