ללכלך נעליים הרבה יותר קל מאשר ללכלך חליפה.... כך שזה שהוא הגיע בחליפה מצוצחצת עדיין לא אומר שהייתה בו השקעה אסתטית עבורך.
לענ"ד, אם באופן סדרתי הוא לא רגיש לניואנסים הללו שהם מפריעים לך אזי המלצתי היא שתיגשי לחפש מישהו שכן מודע לאסתטיקה.
תוקן על ידי גרושי ב- 02/11/2016 20:59:00
נשלח ב-3/11/2016 17:21
לא צריך להוריד גבר על נעליים מלוכלכות... תשאלי אותו למה הנעליים שלו מלוכלכות, תקבלי תשובה, תמשיכי עם החיים היפים שלך
נשלח ב-6/11/2016 09:59
בס"ד
לא הורדתי אותו על נעליים...אלא שזה הקש ששבר את גב הגמל...
נשלח ב-6/11/2016 10:18
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
רציף,אין לי כח לבזבז עליו זמן...תאמין לי שאני לא יכולה לדמיין שאני ישנה לצידו וחיה ליד הטיפוס המשעמם הזה...זה כמעט כמו לחיות עם זקן... מבאס שעד שמוצאים גבר שמתאים מכל הבחינות אין כמייה ואין לי את הברק הנוצץ בעיניים לקראתו... ושום מעלה שלו לא מעניינת אותי כשאין לי התלהבות לשמוע ולראות אותו... זה נראה לי כ"כ מופרך שבאמת חבל לי על הזמן של הפגישה... מאידך אני מרחמת עליו כשהוא ישמע את הלא...יכנס לדיכאון חורף...
אני מבין שנפגשת איתו כמה פעמים והוא עדיין משעמם ו"הבור ריק - אין בו מיים", אז אין טעם
יתכן שהוא גר בקראון על גבעה מול נופיה של עמונה, אבל אם באמת היה אכפת לו, הוא היה מביא איתו ספוגית לניקוי האבק רגע לפני הדייט.
בס"ד
עדיין לא התחלתי להפגש עם מתנחלים... חוצמזה שגם אם זה היה נקי עדיין לא הייתי לגמרי מרוצה..למה?כי מי בא עם נעלי ספורט(שחורות) לפגישה? צריך לבוא עם נעלי שבת יפות ומצוחצחות.. ואם אפשר אז גם עם שטיח אדום כדי לפרוס למרגלות רגלי (=
זה תלוי עד כמה את פדנטית, יש אנשים נקיים שחייבים לקחת מישהו נקי ונוצץ פרפקט