|
|
| נשלח ב-14/11/2016 12:24 |
|
| |
עם הכשר? לא חשבתי בכלל על כיוון של אוכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 12:27 |
|
| |
בטח עם הכשר.. אמר רבי אשר - כל מה שטעים כשר.
הכשר של בלגים, אה- ויש לציין שהבריושים שם טיפה יותר נורמליים מהאלה של הצבי..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 00:37 |
|
| |
אז עלעלתי היום בביקורי הקצר בבני ברק, לא כלכך היה לי זמן להתעכב על כל החידות, עברתי פה ושם על הציורים (המדהימים. רק שיש חלק עם אף ארוך מדי) ובעמוד הראשון לקח לי איזה עשר דקות לפתור את כל החידות שם, יש לציין שזה גאוני:) חוץ מהחידה האחרונה שצריך את העמודים האחרים ולא היה לי זמן, ואת החידה של הגבאי שאחיין שלי גילה לי עוד לפני שקראתי את השאלה... באמת נראה ספר טוב! ושווה הרבה יותר מעלעול מהיר עם אחיינים מקפצים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 10:44 |
|
| |
| קוףמכוער כתב: |  | אני חושב שזה גוישע-קאפ להוציא את אאידיישע-קאפ במהדורה כל כך מצומצמת . כאשר צעדתי לחנות בבני ברק לקנות את הספר אמר לי המוכר: אדוני הנכבד הספר אזל לגמרי. וכששאלתיו מתי יביאו שוב? ענה הלה: ימים יגידו. |
|
אהלן קופיקס! בא תחשוב קצת אחרת. כשהוציאו את הספר הזה יתכן מאד והם ידעו שהוא יהפך ללהיט או שלא. לכן הם הוציאו במהדורה הראשונית קצת פחות ממה שתכננו. עכשיו, אם זה ילך טוב זה יגמר מהר מהחנויות ואז כולם יגידו: וואלה, איזה ספר פגז!! נגמר מהר. וההוצאה תפרסם הודעה שהם מצטערים אבל הספר פשוט נחטף מהמדפים וכו וכו... ואז מי שלא קנה יאמר לעצמו: הלו, כולם קנו כבר את הספר הזה ולא נשאר ממנו בחנויות, כנראה שזה שווה משהו. וכשיוציאו במהדורה שנייה כל אחד יפרגן לעצמו גם. הבנתוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 10:47 |
|
| |
| הגבירה_רנה כתב: |  | סתם שאלה: יש כאלו שהציצו מיד לעמוד התשובות או שניסו קודם 'לשבור ת'ראש' לפני כן? |
|
אני. אבל בטעות. רוב הספרים שאני קוראת הם בלועזית ונפתחים הפוך, משמאל לימין אז מתוך הרגל פתחתי את הספר הזה מהסוף להתחלה. הגעתי לעמוד הפתרונות אבל מיד דפדפתי להתחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 10:49 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | מעניין יהיה לעלעל בו (בשבילי לכתוב את המילה לעלעל זה לא פיוטי.. זה נטו שימוש בשם שלי:) שריונה - תביאי לי אותו פעם הבאה שאת מגיעה לבקר בארץ?... |
|
בדיוק אני שוברת ת'ראש מה לקנות לך ליומולדת שוב פעם שוקולדים או אולי משהו אחר? אז אם עדיין לא קנית את הספר אני רוצה לתת לך אותו מתנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 10:56 |
|
| |
יו זה רעיון! גדי פולק היה אומר לקנות במקום זה גמרא
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 10:57 |
|
| |
מה רעיון? לקנות לך את הספר או גמרא? תחליטי!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:02 |
|
| |
לקנות לי את הספר, ואז אני אלך לקנות לי גמרא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:04 |
|
| |
באמת כשפגשתי אותך לראשונה לקח לי זמן לתפוס אם את בן או בת. אז זהו, כנראה שלא טעיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:07 |
|
| |
חחחחח נראה לי אני אוותר על הגמרא, שלא יעיזו לחשוב שאני בן..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:13 |
|
| |
את הכי בת שיש. [במיוחד בקטע של הבכיינות] אז תחכי בסבלנות עד שאני אשלח לך את הספר המקסים הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:16 |
|
| |
|לא מתבכיין בכח| איזה כיף! ואת לא צריכה לכתוב עם זה ברכה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:18 |
|
| |
למה? את מתכוונת שאני אקנה לך את הספר במיטב כספי ואז תעבירי אותו הלאה? חכי, הקדשה שלימה תקבלי בלורד ארטליין שחור בעמוד הראשון כולל כמה סמיילים מוחבאים באמצע הספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2016 11:21 |
|
| |
ואז תוסיפי בחידות בונוס איפה החבאת סמיילים, גאוני! תכתבי עם ארטליין קליגרפי, זה הרבה יותר יפה.
|
|
|
|
|