אני משפשפף עינים שאתה כותב כאלו דברים, עד היום הבנתי שאתה לא בחורציק צעיר (תקן אותי אם אני טועה), וממישו בוגר לשמוע כזה דבר- זה הפתעה. יש כל כך הרבה דברים משמעותיים שעליהם שידוך יכול ליפול, שנשמע לי ממש רעיון רע לנסות להוסיף משו מלאכותי ושולי כמו זה
אני משפשפף עינים שאתה כותב כאלו דברים, עד היום הבנתי שאתה לא בחורציק צעיר (תקן אותי אם אני טועה), וממישו בוגר לשמוע כזה דבר- זה הפתעה. יש כל כך הרבה דברים משמעותיים שעליהם שידוך יכול ליפול, שנשמע לי ממש רעיון רע לנסות להוסיף משו מלאכותי ושולי כמו זה
ובכל זאת, נחוץ לדעת מה המשמעות של נתון זה,, שאדע מה אני מרוויח/מפסיד,
דווקא זה רומנטי שהגבר גבוה יותר מהאישה... תחשוב איזה כייף זה שאתה מרים אותה....אתה מרגיש גבר ליד אישה כזו... יש גברים שאוהבים אתזה... אם אתה לא אוהב אחרי שתפגש איתה-אל תתחתן איתה כי מגיע לה גבר שגאה בה כפי שהיא...
אגב,אני גם מטר 60...(=
נשלח ב-14/11/2016 12:36
אני חושב שהנושא כבר נידון בהרחבה בתשעה באב אחד לפני האחרון בפורום (משום מה זכור לי שהייתי באיזה מקום וקראתי.
גובהה 1.60מצד אחד, זה לא משהו שאני כל כך שם לב לזה,ולא מעניין אותי מה יגידו,מצד שני, אישה נמוכה -פחות מרשימה נראה לי..מצד שלישי, אישה קטנה ורזה, אמורה להשאר רעננהלאורך ימים ושנים,מצד רביעי, אתם מבינים בדברים האלה ?...מה המשמעות אצלכם ל"גובה" ?...מצד חמישי,מה זה הקטע הזהשמחפשים התאמה בגובה ?!נשמע שיש כאןאיזה משהו משמעותי,ולא רק התצוגה של הזוג ברחוב,אולי זה משהו סודיש"לא לפורום" ? תודה רבהנשלח מהאנדרואיד שלי
קודם כל קראתי את זה וממש חטפתי חום : "אישה נמוכה -פחות מרשימה נראה לי.." או "אישה קטנה ורזה, אמורה להשאר רעננה לאורך ימים ושנים" אתה מלא סטראוטיפים! ישנם הרבה נשים נמוכות שנראות מרשים ביותר. מעבר לזה מדבריך משתמע שכל הנשים הגבוהות מזדקנות יותר מהר מהנשים הנמוכות??
באמת אני לא יודעת איך להגיב על השיקולים האלה.
אבל בתור מישהי גבוהה אני יכולה להבין את ההתלבטות שלך. לדעתי רדוד מאוד להוריד מישהו על סמך גובה. למרות שאני בעייתית בנושא אני מקפידה לא להוריד על סמך הנקודה הזו. תפגש איתה. יכול להיות שהיא תמצא חן בעיניך והגובה לא יראה חיסרון. אם אחרי כמה פגישות זה מפריע לך אז כדאי לשקול את זה שוב. אבל לפני פגישה להוריד על כזה עניין שטותי?? יש מספיק בעיות אחרות שמסננות את המועמדים בד"כ, בעיות יותר משמעותיות עם השלכה מעשית על חיי הנישואים העתידים.
תוקן על ידי April20 ב- 14/11/2016 20:27:05
נשלח ב-14/11/2016 20:33
פווווווווו כתבה:
ביני לבין בעלי כמעט 30 ס''מ הבדל (לטובתו כמובן ) ותודה לאל אנחנו חיים נהדר, אני למדתי לעלות על עקבים והוא הפך להיות הסולם בבית :)