|
|
| נשלח ב-14/11/2016 20:39 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
דברים טובים באים באריזות קטנות...
|
|
ודברים רעים ?  |
|
אני לא דיברתי על דברים רעים..
אבל אני חושבת שזה לגמרי שווה את המאמץ.. אני בטוחה שניסית דברים הזויים יותר מאשר הפרש של 20 ס"מ בגובה.
|
|
נכון, היו דברים שהתגלו בדיעבד, וגם ספרתי עליהן כאן...
עושה רושם שהנמוכות הן מתוקות ושנונות.. כמו "אני הקטנה" ו"חייכנית" ועוד כמה שאני מכיר, ובכלל, יש המון המון נשים קטנות, שמסובבות את העולם על האצבע הקטנה שלהן..
וגם "פוווווווווווו" כמובן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 14/11/2016 20:40:39
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 20:44 |
|
| |
| April20 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | גובהה 1.60מצד אחד, זה לא משהו שאני כל כך שם לב לזה,ולא מעניין אותי מה יגידו,מצד שני, אישה נמוכה -פחות מרשימה נראה לי..מצד שלישי, אישה קטנה ורזה, אמורה להשאר רעננהלאורך ימים ושנים,מצד רביעי, אתם מבינים בדברים האלה ?...מה המשמעות אצלכם ל"גובה" ?...מצד חמישי,מה זה הקטע הזהשמחפשים התאמה בגובה ?!נשמע שיש כאןאיזה משהו משמעותי,ולא רק התצוגה של הזוג ברחוב,אולי זה משהו סודיש"לא לפורום" ?  תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קודם כל קראתי את זה וממש חטפתי חום : "אישה נמוכה -פחות מרשימה נראה לי.." או "אישה קטנה ורזה, אמורה להשאר רעננה לאורך ימים ושנים" אתה מלא סטראוטיפים! ישנם הרבה נשים נמוכות שנראות מרשים ביותר. מעבר לזה מדבריך משתמע שכל הנשים הגבוהות מזדקנות יותר מהר מהנשים הנמוכות??
באמת אני לא יודעת איך להגיב על השיקולים האלה.
אבל בתור מישהי גבוהה אני יכולה להבין את ההתלבטות שלך. לדעתי רדוד מאוד להוריד מישהו על סמך גובה. למרות שאני בעייתית בנושא אני מקפידה לא להוריד על סמך הנקודה הזו. תפגש איתה. יכול להיות שהיא תמצא חן בעיניך והגובה לא יראה חיסרון. אם אחרי כמה פגישות זה מפריע לך אז כדאי לשקול את זה שוב. אבל לפני פגישה להוריד על כזה עניין שטותי?? יש מספיק בעיות אחרות שמסננות את המועמדים בד"כ, בעיות יותר משמעותיות עם השלכה מעשית על חיי הנישואים העתידים.
תוקן על ידי April20 ב- 14/11/2016 20:27:05
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 21:00 |
|
| |
קטנה נמוכה? לא ידעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 21:37 |
|
| |
מאיפה אתה יודע שקטנה וחייכנית מתוקות?! מה לעזאזל? או שאתם חברים שמתראים השכם והערב, שזה יסתום לי את הפה התמה שלי. אכתוב שוב מה שכבר כתבתי בפורום בעבר, כשהתחלתי שידוכים הפריע לי (בראש) בחורה נמוכה. ואז קרה ששדכנית הציע מישהי ואיכשהו לא בדקתי את הפרט הזה ונפגשנו, היא הייתה נמוכה ממני בהפרש יותר גדול ממה שציינת, ובפועל יצאנו לכמה דייטים מעולים, ובתכלס זו בחורה שממש רציתי להחזיר אותה (התחתנה כבר עכ'פ :( ) -כלומר, גיליתי שפתאום גובה לא מעניין לי בכלל. זה סתם היה דמיון שיצרתי לעצמי בגלל הגובה שלי בלי שום בסיס הגיוני. תחשוב על זה ותוציא את השטויות מהראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 22:10 |
|
| |
דברים טובים באים באריזות קטנות...
|
|
ודברים רעים ?  |
|
אני לא דיברתי על דברים רעים..
אבל אני חושבת שזה לגמרי שווה את המאמץ.. אני בטוחה שניסית דברים הזויים יותר מאשר הפרש של 20 ס"מ בגובה.
|
|
נכון, היו דברים שהתגלו בדיעבד, וגם ספרתי עליהן כאן...
עושה רושם שהנמוכות הן מתוקות ושנונות.. כמו "אני הקטנה" ו"חייכנית" ועוד כמה שאני מכיר, ובכלל, יש המון המון נשים קטנות, שמסובבות את העולם על האצבע הקטנה שלהן..
וגם "פוווווווווווו" כמובן
תוקן על ידי רציף ב- 14/11/2016 20:40:39 |
|
הכי טוב ככה. אישה שמסובבת את כל העולם על האצבע...
בעיקר כשעלול להיות לצידה גבר שכנראה לא באמת מבין משהו בחיים שלו ונטפל לשטויות. ..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי tootii2 ב- 14/11/2016 22:10:44
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2016 23:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 09:19 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | קטנה נמוכה? לא ידעתי... |
|
תמררררררררררררררררררר!!! חבל מאד שלא ידעת!! P=
פחחחח קטנה היא קטנה, כבר מה יכולויות?? P=
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 09:20 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
וואלה צודק!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 10:09 |
|
| |
| פווווווווו כתבה: |  |
ביני לבין בעלי כמעט 30 ס''מ הבדל (לטובתו כמובן  ) ותודה לאל אנחנו חיים נהדר, אני למדתי לעלות על עקבים והוא הפך להיות הסולם בבית :) |
|
סליחהה ? את כל היום על עקבים ?  |
|
והוא כל היום סולם? ממש לא. דיברתי באופן כללי. כשאנחנו יוצאים ביחד אני תמיד על עקבים, לעבודה וכו' לפי החשק שלי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 12:18 |
|
| |
גובה זה עניין של מראה חיצוני - וטעם אישי. אין לגובה שום קשר לתכונות אישיות/אופי/רעננות/טיפשות/חכמה וכדו'... ו1.60, אם אתה לא מעודכן, זה הגובה הממוצע של בנות בישראל. לדעתי תמיד כדאי לפגוש. ואז להחליט, וולא להוריד על סמך דעות קדומות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 13:36 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
מאיפה אתה יודע שקטנה וחייכנית מתוקות?! מה לעזאזל? או שאתם חברים שמתראים השכם והערב, שזה יסתום לי את הפה התמה שלי.
אכתוב שוב מה שכבר כתבתי בפורום בעבר, כשהתחלתי שידוכים הפריע לי (בראש) בחורה נמוכה. ואז קרה ששדכנית הציע מישהי ואיכשהו לא בדקתי את הפרט הזה ונפגשנו, היא הייתה נמוכה ממני בהפרש יותר גדול ממה שציינת, ובפועל יצאנו לכמה דייטים מעולים, ובתכלס זו בחורה שממש רציתי להחזיר אותה (התחתנה כבר עכ'פ :( ) -כלומר, גיליתי שפתאום גובה לא מעניין לי בכלל. זה סתם היה דמיון שיצרתי לעצמי בגלל הגובה שלי בלי שום בסיס הגיוני.
תחשוב על זה ותוציא את השטויות מהראש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 13:41 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | גובה זה עניין של מראה חיצוני - וטעם אישי. אין לגובה שום קשר לתכונות אישיות/אופי/רעננות/טיפשות/חכמה וכדו'... ו1.60, אם אתה לא מעודכן, זה הגובה הממוצע של בנות בישראל. לדעתי תמיד כדאי לפגוש. ואז להחליט, וולא להוריד על סמך דעות קדומות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 13:42 |
|
| |
ביני לבין בעלי כמעט 30 ס''מ הבדל (לטובתו כמובן  ) ותודה לאל אנחנו חיים נהדר, אני למדתי לעלות על עקבים והוא הפך להיות הסולם בבית :) |
|
סליחהה ? את כל היום על עקבים ?  |
|
והוא כל היום סולם? ממש לא.
דיברתי באופן כללי. כשאנחנו יוצאים ביחד אני תמיד על עקבים, לעבודה וכו' לפי החשק שלי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 13:47 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
מאיפה אתה יודע שקטנה וחייכנית מתוקות?! מה לעזאזל? או שאתם חברים שמתראים השכם והערב, שזה יסתום לי את הפה התמה שלי.
אכתוב שוב מה שכבר כתבתי בפורום בעבר, כשהתחלתי שידוכים הפריע לי (בראש) בחורה נמוכה. ואז קרה ששדכנית הציע מישהי ואיכשהו לא בדקתי את הפרט הזה ונפגשנו, היא הייתה נמוכה ממני בהפרש יותר גדול ממה שציינת, ובפועל יצאנו לכמה דייטים מעולים, ובתכלס זו בחורה שממש רציתי להחזיר אותה (התחתנה כבר עכ'פ :( ) -כלומר, גיליתי שפתאום גובה לא מעניין לי בכלל. זה סתם היה דמיון שיצרתי לעצמי בגלל הגובה שלי בלי שום בסיס הגיוני.
תחשוב על זה ותוציא את השטויות מהראש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2016 14:12 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | גובה זה עניין של מראה חיצוני - וטעם אישי. אין לגובה שום קשר לתכונות אישיות/אופי/רעננות/טיפשות/חכמה וכדו'... ו1.60, אם אתה לא מעודכן, זה הגובה הממוצע של בנות בישראל. לדעתי תמיד כדאי לפגוש. ואז להחליט, וולא להוריד על סמך דעות קדומות |
|
ניחמתני פרומערית ניחמתני  כשמשהו מטריד, עקיצות לא מרגיעות, תותי  |
|
|
|
|
|
|