| נשלח ב-24/11/2016 03:36 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | ניוטרלהחלקת על משו?? זה שאשה צריכה להיות צנועה, ויש גדרים בהלכה מזו צניעות זה דבר אחד, מכאן ועד להכליל בצורה גורפת שרוב הבנות דרקונים זה כמו שאומר לך שרוב הבחורים פוגמים בברית והם דרקונים... בחייאת רבאק תפעיל הגיון ואל תזרוק מסקנות הזויות על הרב שך.. |
|
ארחיב בקרוב בנושא בל"נ בהודעה נפרדת! אך זאת אכתוב. יש הקלטות של שיעורים מר' אליהו נטע גודלבסקי מלפני למעלה מעשור. שבהם הוא מדבר על רמת הצניעות הירודה והקשיים בשמירת העיניים גם ברחובות החרדיים!!! מדוע הוא אמר כך!?! כי הרחוב מלא במרגליות או בזרקוניות!?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 10:40 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
נ. ב. ניוטרל, לא הייתי ממליץ לך להתחתן "עם הבנות של היום"  .... תנסה לשים לב על האמונות שלך |
|
הבנות של היום הם זרקון עלוב ולא מרגליות!!! אם ישנה מרגלית. צריך לחפש ולחפש ולחפש...
|
|
כן, אני עפה על עצמי.
מאחלת לך זרקון עלוב כמוני...
ובעיקר מאחלת לך שתבין בדרך הטובה כמה טעית כשדיברת ככה על בנות ישראל.
תוקן על ידי tootii2 ב- 22/11/2016 16:58:23 |
|
בתוך עמי אנוכי יושב! ואחזור שוב על דברי! הבנות של היום רובן המוחץ הינם זרקון עלוב!!! ואם אינך מבינה יבוא בהמשך הסבר מורחב!
|
|
והבנים הם זהב טהור !  |
|
גם יש מה לתקן...
|
|
אוקי, אז מדובר בירידת הדורות, זה נראה שאתה קוטל רק את הבנות של היום, ולא את הבנים, אנחנו בדור של בילבולים, בן אדם מרגיש שמותר לו למשל ; לא לשמור נגיעה היות והוא לא כזה חרדי פאנט, בחורה לא יודעת שבגדים צנועים הכוונה גם לבגדים לא צמודים, היא חושבת שאם הגוף מכוסה אז זה נקרא צנוע, וחוץ מזה היא "חרדית לייט" אז מותר לה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 11:33 |
|
| |
רציף, נראה לי זו הפעם הראשונה שאני מסכימה עם מה שאתה אומר... אבל מכאן ועד להפוך את כולם למזבלה... אדון ניוטרל... המרחק הוא מאוד ארוך. חוץ מזה- שהפוסל.. וכו'... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 13:32 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
נ. ב. ניוטרל, לא הייתי ממליץ לך להתחתן "עם הבנות של היום"  .... תנסה לשים לב על האמונות שלך |
|
הבנות של היום הם זרקון עלוב ולא מרגליות!!! אם ישנה מרגלית. צריך לחפש ולחפש ולחפש...
|
|
כן, אני עפה על עצמי.
מאחלת לך זרקון עלוב כמוני...
ובעיקר מאחלת לך שתבין בדרך הטובה כמה טעית כשדיברת ככה על בנות ישראל.
תוקן על ידי tootii2 ב- 22/11/2016 16:58:23 |
|
בתוך עמי אנוכי יושב! ואחזור שוב על דברי! הבנות של היום רובן המוחץ הינם זרקון עלוב!!! ואם אינך מבינה יבוא בהמשך הסבר מורחב!
|
|
והבנים הם זהב טהור !  |
|
גם יש מה לתקן...
|
|
אוקי, אז מדובר בירידת הדורות, זה נראה שאתה קוטל רק את הבנות של היום, ולא את הבנים, אנחנו בדור של בילבולים, בן אדם מרגיש שמותר לו למשל ; לא לשמור נגיעה היות והוא לא כזה חרדי פאנט, בחורה לא יודעת שבגדים צנועים הכוונה גם לבגדים לא צמודים, היא חושבת שאם הגוף מכוסה אז זה נקרא צנוע, וחוץ מזה היא "חרדית לייט" אז מותר לה  |
|
הזכרתי (ואזכיר בהודעה המיוחדת) אף את הבנים! אך מי שהצטווה על צניעות במיוחד אלו הבנות!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 13:53 |
|
| |
את השדכנים שמנסים לשדך רק בין הכסף לכיס את השכנות שמתיפיפות בפאה החדשה את הדודה שזורקת מילה על הלבד שלך את הכלה הטריה שלא מפסיקה להתפרפר במילה בעלייייייייייייי את כל בעלי הסגולות ההזויות "למען זיווג הגון" למיניהם להמשיך?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 15:51 |
|
| |
וואי וואי וואי האלו שכל הזמן מנפנפים בבן זוג (בין גברים בין נשים) אני מוכן להצטרף למסע ההרג. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2016 21:34 |
|
| |
א. שדכנים שמעבירים את השם שלך בלי לדווח להורים שלך/לך.
ב. אנשים שמבררים עליך כמה חודשים בלי להודיע לך ואת/ה מקבל/ת '' ד''שים'' מחברות/ים שמבררים עליך ואין לך מושג מי זה. ובסוף, כשהם פונים אליך זה בכלל לא מתאים...
ג. ניקים שמתחילים עם ניקיות בפרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2016 22:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 09:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2016 11:01 |
|
| |
ברשותכם אני יוסיף לרשימה, את המעצבנים האלה שאוהבים להתעלל ברווקים/ות ולהגיד להם באיזשהו טיימינג מבאס: "עד החתונה זה יעבור" -אותם באמת צריך להרוג!  
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2016 14:36 |
|
| |
*עומדות כמה חברות ומדברות* *מגיעה הודעה של מזלטוב* *אחת הבנות - "יואו עכשיו כמעט כולנו מסודרות"* איפה החור באדמה כשצריך אותו??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2016 14:40 |
|
| |
*האלה שביומודלת שלך \ ר"ה \ סתם לחיים בשבת \ כל שיחת טלפון שבועית מאחלים בעיניים בורקות קורצות ומעצבנות ש-השנה זה יקרה! * אמן ותודה על התזכורת כי זה פרח לי לגמרי מהראש. מה הייתי עושה בלעדיכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2016 11:53 |
|
| |
"אנשים שצריך לנענע" היתה שדכנית אחת שהתקשרה אלי מחסוי, היא מספרת לי ש היא לא הבינה איך יצאתי עם בחורה שלטעמה היא לובשת מדי רועש, רק בגלל שהיא נראית טוב ?... היא הציעה לי בחורה חוזרת בתשובה, מיוחדת במינה, היא גמרה עליה את ההלל, והבחורה גם זכתה בעבר בתחרות מלכת יופי, שמעתי את כל זה וכמובן הסכמתי להפגש עם העלמה, אני מגיע לפגישה בגיל ובששון, והנה, חשכו עיני, העלמה הנהדרת.. היתה ממש אבל ממש בחורה דוחה !  בלעתי את הצפרדע, וביליתי איתה איזה שעה של שיחה משעממת על תובונותיה מ"מרווה לצמא", וזה עוד היה בתקופה שהעיתון הזה היה עיתון משעמם ומשמים לגמרי, עד היום אינני יודע איך קראו לשדכנית המופרעת הזאת שהתקשרה מחסוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2016 11:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2016 12:13 |