| נשלח ב-21/11/2016 10:58 |
|
| |
שאלה ;
היא בחורה שמתאימה לו, בדיוק מה שהוא חיפש, אלא שיש קצת דחיה/רתיעה מהמראה שלה בפנים. בפגישה הראשונה הבחורה התלבשה יפה ונראתה חמוד ביותר, בפגישות הבאות - היא לא טיפחה את עצמה במיוחד, ונוצר מצב של קצת דחיה כשהבחור מתבונן בה בפנים, ורצון לפרוש, מצד אחד, אם יש רתיעה/דחיה - פורשים, מצד שני, הרי אמרו חכמים  "מה שלא יעשה הטבע - יעשה הצבע" ?... מצד שלישי, הבחור אוהב את האישיות שלה, ובכלל, מצד רביעי, הסיכוי גדול שזה יסתדר, מצד חמישי, למה לגשת לכזה ספק ?... מצד שישי, לכאורה, "כשהשכל רוצה" גם אפשר לסיים שידוך, מצד שביעי, נראה שאפשר לייעץ לבחור להשלים עם זה ודי ?... מצד שמיני, וזה העיקר, ידוע לכם משהו מוסמך בנידון ?... הערה, הכיון הוא חיובי, ובכל זאת יש כאן כיון לא ברור. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 11:39 |
|
| |
מנסים שוב. מתאמצים להתעלם... או שזה יהפוך למשהו שאוהבים... או שזה יהפוך לדחייה מוחלטת, ואז הכיוון כבר ברור. בהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 13:20 |
|
| |
עברתי דבר זהה...מהפגישה הראשונה. אז ניסיתי שוב, ושוב, ושוב כי אני לא מסוגל לשאת את ההרגשה שבידים שלי הרסתי לעצמי את השידוך (אני אלוך העולם בלתת צ'אנסים). עד שאחרי 5 פגישות הבנתי שלעולם לא אצליח להתגבר על המכשול הזה, ופגישה נוספת מיותרת. זהו, אני עדיין רווק :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 18:21 |
|
| |
ספרתי5 כיוונים לחיובי...זה אומר משהוא? הכל עניין של סיטואציה מכיון שזה תלוי בטיפוח, זה אומר שזה בר שינוי.... ומאד תלוי,יש מצבים שאומרים, זה הצפרדע שבולעים..והוא עדיף בעיני מבאגים אחרים. כל עוד זה לא דחיה מוחלטת, אני בעד לשמוע ל5 צדדים הנוטים להמשיך..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 19:25 |
|
| |
מה שתמר אומרת....
;)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 20:36 |
|
| |
חיצוניות זה דבר שמתרגלים (אם היא לא דוחה אותך). אם אתה מרגיש שעם כל החסרונות, אתה עדין רוצה להקים איתה בית משותף ולאהוב אז לך על זה.. בקיצור, תקשיב ללב שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 21:03 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  |
ספרתי5 כיוונים לחיובי...זה אומר משהוא? הכל עניין של סיטואציה מכיון שזה תלוי בטיפוח, זה אומר שזה בר שינוי.... ומאד תלוי,יש מצבים שאומרים, זה הצפרדע שבולעים..והוא עדיף בעיני מבאגים אחרים. כל עוד זה לא דחיה מוחלטת, אני בעד לשמוע ל5 צדדים הנוטים להמשיך..
|
|
תשובה מבריקה, תמר, חן חן, מהסיפא של התשובה שלך נראה שיש אפשרות ללכת על זה, "כל עוד זה לא דחיה מוחלטת" ? אולי במקרה של חיבור טוב התאמה והערכה אפשר היה אולי להחליק מראה לא הכי מלהיב היות וטוב לו איתה ?... אני מבין ממכם ; שאין כמו ההחלטה שלו בשטח, נראה לי שאמליץ לבחור לשתף אותה בקטע, ביקטנה, ותוך כדי ביטויי הערכה לקשר, זה אפשרי.. אני מבין ממכם, שאין פה מה לסמוך שהיא תשקיע בטיפוח בהמשך, אלא שחשוב לראות את המראה המעולה שלה לפני שמחליטים על חיובי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 22:22 |
|
| |
היא תשקיע במראה החיצוני שלה אם הוא יחמיא על זה. אישה תמיד רוצה למצוא חן בעיני בעלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 09:40 |
|
| |
תשובה: את האופי שלה הוא לא יכול להכיר מפגישות, אולי משהו קטנטן ממנו.. כך שלפחות ילך על הפרטים שהוא כן יודע ויחליט על סמך אותם פרטים.
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 09:42 |
|
| |
הא ועוד משהו אישה צריכה להיות יפה בעיני בעלה עד הקבר, לא מתרגלים לאישה מכוערת...
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 11:18 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | הא ועוד משהו אישה צריכה להיות יפה בעיני בעלה עד הקבר, לא מתרגלים לאישה מכוערת..._________________ אם דבר לא יציל אותנו מהמוות, לפחות שאהבה תציל אותנו מהחיים. |
|
הפנים שלה לא משהו, כרגע. אפשר לקלוט "ת'ראש", את האופי פחות קולטים. סוכם שהשדכנית תסביר לה, ואז הפגישה הבאה יהיה ממקום טוב יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 13:57 |
|
| |
קרה לי בעבר שלא נמשכתי ורק בפגישות מתקדמות התלהבתי על המראה,קרה גם שבהתחלה התלהבתי ואז ירד לי מהמראה שלו לגמרי. תמשיך לצאת עד שאחד מהשניים יקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 09:56 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | קרה לי בעבר שלא נמשכתי ורק בפגישות מתקדמות התלהבתי על המראה,קרה גם שבהתחלה התלהבתי ואז ירד לי מהמראה שלו לגמרי. תמשיך לצאת עד שאחד מהשניים יקרה |
|
|
|
|
|
|