איזה ניק הכי הייתם רוצים/ות שיחזור לפעילות בפור-ום?
לכו תדעו אולי הם עדיין נכנסים לפור-ום ואם הם יראו כמה הם מבוקשים
כאן הם יחזרו... זה גם יכול לעזור לנו הנמצאים שנדע איזה סוג כתיבה החברים אוהבים...
אני מתחיל: אידי!!!!!!
תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:35:13
נשלח ב-14/12/2016 14:05
אני די חדשה פה ולא מכירה ניקים שעזבו אין לי ספק שמדובר בהרבה וכנראה הם עוקבים מידי פעם לכן: אני הייתי נועלת את האשכול הזה! הוא יכול להביא לתחרויות, מתחים אולי גם לקנאה אני מצטערת ...האמסס לא מתאים
נשלח ב-14/12/2016 14:18
הגבירה קצת נבהלתי מהתגובה שלך... אבל לא נראה לי שהפור-ום שלנו חשוד בכאלה דברים... יודעת מה נחכה למיאמוש.
נשלח ב-14/12/2016 14:20
חחחחחחחחחחחח לא התכוונתי להבהיל הפו-רום [גם לך זה חוסם?] שלנו בנוי מאנשים מצויינים לך תדע מה עובר עליהם בתוך הלב אולי הם גם מצפים שיזכירו אותם ויקראו להם? לא נראה לך שהדיון הזה מיותר?
נשלח ב-14/12/2016 14:29
ודרך אגב, אם כבר הזכרת את אידי אני אישית בקשתי ממנה לחזור לפה! אבל זה היה באישי...
נשלח ב-14/12/2016 15:18
אני חושב שאדון כבוד הרב האמסס הינו אדם מכובד וחיובי ואין לו שום כוונות רעות בהצגת דיון נכבד זה ואם כל זאת- אולי ישנם צדדים לכאן או לכאן ואולי השלב הבא יהיה: מי הניק הרהוט ביותר? מי הניק האהוב ביותר?
והדבר יגרור מתחים כפי שהגבירה הנכבדה הציגה מתוך רגש רב.
בתקווה שהבהרתי את דברי בהבנה ובבהירות ורק טוב וחסד ילווכם כל ימי חייכם אמן!!!
נשלח ב-14/12/2016 17:36
אפשר לבחור ניקים מהפורום הישן כי שם לא שייכת תחרות כי רובן הפסיקו לכתוב. לא מכירים? זה הזמן לחפש ולבדוק:)
כוונתכם היא על יצורים שאינם פעילים כלל וכלל? אז עלי לנבור היטב חזור ונבור בפורום הישן ולידיעתך מכובדי כבוד הרב , הגברת הראשונה למלכות רבנית אידי שתחיה פעילה גם פעילה כה יתן וכה יוסיף. אידי- אל תשליכנו לעת זקנה ככלות כוחנו אל תעזבנו.
אני מחכה לאישור מכבוד מיאמוש המנהלת היקרה ואם כן אולי אכתוב את דעתי בתפילה שלא אכשל ולא אפגע
נשלח ב-15/12/2016 00:23
אני חושבת שאין בעיה באשכול ,בתנאי שמדובר בחברים שלא היו פעילים מעל שנה לפחות. כמובן, להגיב בגבול הטעם הטוב ובצורה מכובדת ועניינית.