|
|
| נשלח ב-5/1/2017 17:36 |
|
| |
יפה!! בזכותו יש לנו מאגר רציני של אקורדים לשירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2017 15:18 |
|
| |
שבוע טוב לכולםםםםם! קפצתי לביקור ושמחתי לראות שעדיין יש פה כאלו שזוכרים ניק ישן שכמוני.
ציטוט של מיאמוש (שנראה שהיא עושה חיל בתפקידה כמנהלת הפורום): "פסנתר כנף לא ממש אוהד מיאמי"
אז ככה - פעם אכן היה פה איזה סוג של מאבק בין אוהדי פרחי מיאמי לאוהדי ישיבה בויס, ואני הייתי בצד של האחרונים, אבל מאז התבגרתי והבנתי שאפשר לחיות בשלום עם שתי המקהלות.
אני היום לא מגדיר את עצמי כ'אוהד' של אף אחת מהן, אלא פשוט כאחד שאוהב את הז'אנר של מקהלות ילדים בכללי.
כיום אני אכן מורה למוזיקה (וגם שחמט, אגב) כמו שכתב כוחאש (מה המצב, חבר?) אבל שמעו קטע מעניין - יש לי מקהלה בבית ספר כלשהו, ואחד השירים הראשונים שלימדתי אותם הוא 'אני מאמין' של מיאמי. יש אחלה סולנים ואנחנו שרים אותו כל שבוע, מה שמוכיח שאני חף מפשע :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2017 16:02 |
|
| |
וואליה, איזה אנשים ישנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2017 16:09 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | שבוע טוב לכולםםםםם! קפצתי לביקור ושמחתי לראות שעדיין יש פה כאלו שזוכרים ניק ישן שכמוני. ברורר שזוכרים!
ציטוט של מיאמוש (שנראה שהיא עושה חיל בתפקידה כמנהלת הפורום): "פסנתר כנף לא ממש אוהד מיאמי"
אז ככה - פעם אכן היה פה איזה סוג של מאבק בין אוהדי פרחי מיאמי לאוהדי ישיבה בויס, ואני הייתי בצד של האחרונים, אבל מאז התבגרתי והבנתי שאפשר לחיות בשלום עם שתי המקהלות. מסכימה בהחלט עם עובדה זו:)
אני היום לא מגדיר את עצמי כ'אוהד' של אף אחת מהן, אלא פשוט כאחד שאוהב את הז'אנר של מקהלות ילדים בכללי.
כיום אני אכן מורה למוזיקה (וגם שחמט, אגב) כמו שכתב כוחאש (מה המצב, חבר?) אבל שמעו קטע מעניין - יש לי מקהלה בבית ספר כלשהו, ואחד השירים הראשונים שלימדתי אותם הוא 'אני מאמין' של מיאמי. יש אחלה סולנים ואנחנו שרים אותו כל שבוע, מה שמוכיח שאני חף מפשע :) |
| יפה!! אל דאגה, אף אחד לא חשד בך בשנאה חלילה.. (רק באי אהדה.:-) גם בזכות העובדה ש2 הפורומים ה'יריבים ' לכאורה, היו תמיד לעזרה אחד לשני.. נשמח שתכנס מדי פעם, בכל אופן, היית ג"כ ממקימי הפורום הזה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2017 16:16 |
|
| |
תודה :) אשתדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2017 09:15 |
|
| |
אני זוכר שפסנתר השמיע לראשונה ברדיו קול לי הקלטה מהמופע של מיאמי בה שרו לראשונה את השיר מלך. את החומרים הביאו לו החברים מהפורום... למען האמת הייתי בטוח אז שפסנתר ימשיך את דרכו בתקשורת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 19:40 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/3/2017 08:26 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-2/3/2017 17:49 |
|
| |
אני שאלתי אותו לפני כשנה+, לאחר שאידי אמרה לי שרק לו ייתכן שיש. והוא הפנה אותי ליעקב קליגר מ'קול חי' כי לו לא היה, ושאלתי גם אותו. ואין להם את השידורים הנ"ל..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2017 13:58 |
|
| |
וואי איך היית רוצה שיחזרו לפה כולם: אידי,יושר,לבבית,משורר,ביקיצור כולם!!(אינלי כח להיזכר בשמות...) וחוצמזה הייתי רוצה שגם החברים הפעילים בפורום יהיו פעילים יותר.(כמובן שאני בתוכם...). כי משום מה נראהלי שהיו זמנים סוערים מאוד בתולדות הפורום הזה (בעיקר שהיו הרבה חברים פעילים) וחבל לי שעכשיו אין את זה (לא באשמת אפאחד כמובן,אלא כתוצאה...(של מה? זתומרת מה גרם לכל כך הרבה אנשים לעזוב את הפורום?-גם בלי להיות "שרוף" על מיאמי אפשר להגיב מדי פעם...))
וואו וואו וואו,כמה סוגריים עשיתי פה....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2017 20:02 |
|
| |
בעיקר את משורר.. הודעותיו הן נכסי צאן ברזל של הפורום. (ואידי מעודכנת על ידי במה שצריך:)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2017 22:27 |
|
| |
שלום לכולם, מה נשמע? מישהו פה קרא לזקני הפורום? מה השתנה מאז? יצא אלבום חדש בשנים האחרונות? (מאז UT UT)
אז אני הדובר, זקני הפורום זוכרים אותי במעורפל, הייתי מנהל משנה של הפורום הישן, הייתי מעריץ מס' 1 של מיאמי, הכרתי לא מעט מחברי המקהלה, וגם את ירחמיאל ביגון... הייתי בהופעות ומה לא, מאז עברו יותר מ-10 שנים, ואני זקנתי מאז וכבר נשוי (ואבא לילדה), מה אני אגיד לכם עכשיו...לא האמנתי שזה יקרה לי אבל אני חייב להתוודות שהתאכזבתי מהמקהלה בשנים האחרונות, בעיקר מסיגנון ה"דיסקו", והמקהלה יותר מדי "אמריקאית" ומדברת בעיקר לאמריקאים/אנגלו סכסים. גם בהופעות הם שרים בעיקר שירים חדשים ולא ישנים.
אני עד היום שומע שירים אבל בעיקר שירים ישנים, מה לעשות, אני כבר שייך לדור הקודם... זה מה שאני אוהב.
מי הייתי רוצה שיחזור? yosher2005, אורטל, ונהוראי  (רגע, yosher2005=אידי?)
תוקן על ידי הדובר ב- 13/06/2017 22:29:22
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2017 02:15 |
|
| |
היי חברים, יש לי הקלטה של פינת 'חוזר בתשובה' האחרונה בלבד. לא הקפדתי לקחת עותקים מהארכיון של הרדיו.
למיטב זכרוני את 'מלך' של פרחי מיאמי הקלטתי בעצמי בהופעה שלהם בבנייני האומה. אולי אני טועה, אבל נכחתי בהופעה, ואם זו היתה ההופעה הזו (האחרונה שלהם בארץ) אז אני הקלטתי וצילמתי.
ולשאלת הדובר - יושר ואידי הן לא אותה אחת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2017 06:11 |
|
| |
| הדובר כתב: |  |
שלום לכולם, מה נשמע? מישהו פה קרא לזקני הפורום? מה השתנה מאז? יצא אלבום חדש בשנים האחרונות? (מאז UT UT)
אז אני הדובר, זקני הפורום זוכרים אותי במעורפל, הייתי מנהל משנה של הפורום הישן, הייתי מעריץ מס' 1 של מיאמי, הכרתי לא מעט מחברי המקהלה, וגם את ירחמיאל ביגון... הייתי בהופעות ומה לא, מאז עברו יותר מ-10 שנים, ואני זקנתי מאז וכבר נשוי (ואבא לילדה), מה אני אגיד לכם עכשיו...לא האמנתי שזה יקרה לי אבל אני חייב להתוודות שהתאכזבתי מהמקהלה בשנים האחרונות, בעיקר מסיגנון ה"דיסקו", והמקהלה יותר מדי "אמריקאית" ומדברת בעיקר לאמריקאים/אנגלו סכסים. גם בהופעות הם שרים בעיקר שירים חדשים ולא ישנים.
אני עד היום שומע שירים אבל בעיקר שירים ישנים, מה לעשות, אני כבר שייך לדור הקודם... זה מה שאני אוהב.
מי הייתי רוצה שיחזור? yosher2005, אורטל, ונהוראי  (רגע, yosher2005=אידי?)
תוקן על ידי הדובר ב- 13/06/2017 22:29:22 |
|
וואוו , לא להאמין איזה נוסטלגיה כאן! הדובר, אני זוכרת אותך מהפורום הישן.. שלומינו מצויין ב"ה, יש הופעות,קליפים של אלימונסי,סיקורים..בעז"ה עוד שנים רבות ומשמחות. אט אט זה סגנון אחר לגמרי, אבל עדיין יחסית שמור בהשוואה לדיסקים של זמרים אחרים... אין מה לעשות,כמו שירחמיאל אמר בראיון כמדומני למנחם טןקר, שצריכים לדעת לחדש את המוסיקה. בקשר לשירים ישנים בהופעות-בהופעה האחרןנה של פסח,לפני כחודשיים ,היו הרבה שירים קלאסיים ישנים של מיאמי לרגל חגיגות 40 שנה.(בליע"ר) כתוב על זה גם באשכול סיקורי ההופעה. אגב, נהוראי כן קופץ לפה מדי פעם..(ברומיש,לא?) וגם אידי. (כשאני קןראת לה היא באה:)) כרגע הפורום קצת רגוע, עומס של סוף שנה. בע"ה בחופש הגדול הןא יהיה יותר פעיל. שמחנו מאוד לראות אותך,הדובר! ממליצה בחום לקרוא את.האשכול של סיקורי ההופעה האחרונה, שתבין על מה מדובר. זאת היתה אחת ההופעות:) אגב,אני ממש מקווה שהם יבואו לארץ בקרוב, נדרש נדנוד מצידנו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-14/6/2017 06:13 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | היי חברים, יש לי הקלטה של פינת 'חוזר בתשובה' האחרונה בלבד. לא הקפדתי לקחת עותקים מהארכיון של הרדיו.
למיטב זכרוני את 'מלך' של פרחי מיאמי הקלטתי בעצמי בהופעה שלהם בבנייני האומה. אולי אני טועה, אבל נכחתי בהופעה, ואם זו היתה ההופעה הזו (האחרונה שלהם בארץ) אז אני הקלטתי וצילמתי.
ולשאלת הדובר - יושר ואידי הן לא אותה אחת :) |
|
אני ממש אשמח לקבל את ההקלטה! אם בכל זאת תהיה איזשהי אפשרות לקבל עוד הקלטות מהפינה הזו-עוד יותר טוב. כמדומני שיש לך את המייל שלי, אשמח מאוד אם תוכל לשלוח. אני בל"נ אעלה את זה גם למייל של הפורום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|