כמובן שזה נורא מעצבן לגלות שרוב השירים זה פלייבק (לפחות לפי איך שבה נשמע בשתי דקות האלה). אבל תראו איזה קליפ יפה עשו למקהלת האחדות, והסולו של מיכאל עובד בכלל מושלם! (שימו לב לשורה האחרונה בקישור הנ"ל) ואיך זה שמדברים על אלבום CD ומקבלים פתאום DVD?
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 23/12/2016 08:35:53
נשלח ב-23/12/2016 08:34
נ.ב. נראה לכם שירחמיאל קורא בפורום?! כבר אמרתי ש'בשמחה רבה' זה שם שמתאים למקבץ שירים האחרון...
שירה, בקשר לשורה האחרונה שלך,זה מאוד הגיוני. אחרי שיצא אט אט צריך גם דיוידי בשבילו.אחרי שיצא הדיוידי זה אומר שייצא cd חדש כי ירחמיאל 'מילא את חובותיו' כלפי תקופת אט אט;)
כמובן שזה נורא מעצבן לגלות שרוב השירים זה פלייבק (לפחות לפי איך שבה נשמע בשתי דקות האלה). אבל תראו איזה קליפ יפה עשו למקהלת האחדות, והסולו של מיכאל עובד בכלל מושלם! (שימו לב לשורה האחרונה בקישור הנ"ל) ואיך זה שמדברים על אלבום CD ומקבלים פתאום DVD?
חשר תפס אותי השורה הראשונה- שבוע הבא הדיוידי יהיה בישראל בשנקיס!!
כן ,זה פלייבק:(( או יותר נכון, השירים בדיסק ברקע. למה? הרי היו הופעות מעולות! אוף זה מתסכל! אפילו ביבא ומיאמי בקונצרט זה לא היה כך.. אבל, מה שלא היה בדיסק כמו עת רקוד(שדי מוזר שנכנס לדיודי..) הוא הקלטה חיה בלייב:) ממש נראה מהמם הקליפ של ה100 ילדים!! וואו. חבל שאין הצצה לקטע של הבונוס..
גם הצילום נראה מאוד מאוד איכותי! מהרבה זוויות יפות. אהבתי את הצילום ב'לייבעדיק' עם התנןעה שם.. קצת מעצבן שירחמיאל ניצל את המומנט להכניס 2 הסרטות שכבר ראינו-הנה מה טוב והקליפ של אט אט.(כי זה בא ע"ח שירים אחרים..)
אני לא יודעת איפה את קונה בבני ברק גרינטק- ברחוב רבי עקיבא רוב הדיסקים זה פחות מ60 שקלים והDVD עולה שם 3 ב-100 שקל. אולי החדש של פרחי מיאמי יעלה יותר אבל לא 130!
נשלח ב-23/12/2016 10:50
אני דיברתי על ניו יורק.שם זה עלה 25$ וזה המחירים פה בארץ הדיוידי החדש ככל הנראה יעלה 80
קניתי היום ובאמת אני נורא עצבני על הביזבוז של כסף כל השירים הפלייבק של הדיסק ולא בשביל זה שילמתי 25 דולר אולי משורר מסתובב פה ויכול להעביר את זה לירחמיאל!!!!!!!
אלימונסי, והקטע בונוס של מיאמי מסביב לעולם, מה יש שם? זה באמת מסקרן
קניתי היום ובאמת אני נורא עצבני על הביזבוז של כסף כל השירים הפלייבק של הדיסק ולא בשביל זה שילמתי 25 דולר אולי משורר מסתובב פה ויכול להעביר את זה לירחמיאל!!!!!!!
באמת?!! זה לא כמו במיאמי בקונצרט שזה פלייבק אבל הסולואים הם סולואים אמיתיים? ממש לא בסדר!! ואגב, מה זה הבונוס עם ההופעות מסביב לעולם?