לא להאמין שעובר הזמן כ"כ מהר;)) לפו-רום יש יומולדת 6, כמה מרגש!
אז הנה משחק הסביבונים המסורתי שלנו- כל אחד לוקח לידו סביבון אמיתי או ווירטואלי,ומסובב. ולפי הקריטריונים הבאים: נ- מתנה לפורום ג- ברכה מחורזת או לא ה- בקשה מההנהלה פ- משאלה
אז לי יצא-נ'! יש לי 3 מתנות לפו-רום, שחלק כבר סיפרתי/פרסמתי- 1.תמונה של ג'רמי הרשקוביץ שצילמתי אתמול-ד"ש ממנו;) והסרטה שסיפרתי לו בשתי מילים על הפו-רום. 2. ראיון מיוחד ובלעדי עם דוד פרלמן 3.הפתעה נוספת,שאני ממש מקווה שתועלה מחר בל"נ.
מוגש באהבה לכל החברים המקסימים שלנו! (בקשר למתנה#1 בע"ה אעלה בהקדם)
וסיבוב נוסף-האות פ'! אני מקווה שהפו-רום ימשיך לגדול ולצמוח, שהמקהלה גם היא תפרח ותצליח, שיהיה לנו תמיד על מה לדון,בדיונים איכותיים כמו שרק בפו-רום שלנו יש:)) ושבע"ה, הכל יתממש!
אין לי סביבון אז אני בוחר בג'... מה אומר ומה אדבר מה אגיד ומה אספר על הפו-רום הנפלא שיצא לשם ולתהילה ואשר בו יודעים על כוחה של מילה לחיוב וחלילה לשלילה.
אך זאת אומר כי- פורום זה גאווה לעמנו כי כמותו מן הסתם אין עוד בעולמנו רק בקרב אחינו בשר מבשרינו פורום אשר בו אין ריב ורכילות לא פריקת עול והוללות רק אחד אחד בשני בנחת נמלכים כבני מלכים אצילות ועדינות כה מיוחדים שייך רק בקרב היהודים אשר אמונים על אהבת האחרים
ואסיים בברכה למנהלת היקרה הנותנת לנו מאורה שתזכה במהרה להקים בית נאמן בישראל!
נשלח ב-28/12/2016 00:47
וואו כמה מרגש, רעיון יפה.. יצא לי ר'.. לא חזק בחרוזים, מאחל לפורום ולחברי הפורום, שנמשיך להנות ממוזיקה אמיתית יהודית ואיכותית, ושהפורום יהיה באופן של מוסיף והולך כתוכנו של חג החנוכה..
אין לי סביבון אז אני בוחר בג'... מה אומר ומה אדבר מה אגיד ומה אספר על הפו-רום הנפלא שיצא לשם ולתהילה ואשר בו יודעים על כוחה של מילה לחיוב וחלילה לשלילה.
אך זאת אומר כי- פורום זה גאווה לעמנו כי כמותו מן הסתם אין עוד בעולמנו רק בקרב אחינו בשר מבשרינו פורום אשר בו אין ריב ורכילות לא פריקת עול והוללות רק אחד אחד בשני בנחת נמלכים כבני מלכים אצילות ועדינות כה מיוחדים שייך רק בקרב היהודים אשר אמונים על אהבת האחרים
איפה היית עד היום? איזה יופי!!
נשלח ב-28/12/2016 10:18
האמסס כתב:
מסכימה עם כל מילה;) איזו ברכה מיוחדת,כל מילה-פנינה! תודה רבה האמסס על ההשקעה, ועל הברכה האישית;) בע"ה בעיתו ובזמנו!
וואו כמה מרגש, רעיון יפה.. יצא לי ר'.. לא חזק בחרוזים, מאחל לפורום ולחברי הפורום, שנמשיך להנות ממוזיקה אמיתית יהודית ואיכותית, ושהפורום יהיה באופן של מוסיף והולך כתוכנו של חג החנוכה..
לא להאמין שעובר הזמן כ"כ מהר;)) לפו-רום יש יומולדת 6, כמה מרגש!
אז הנה משחק הסביבונים המסורתי שלנו- כל אחד לוקח לידו סביבון אמיתי או ווירטואלי,ומסובב. ולפי הקריטריונים הבאים: נ- מתנה לפורום ג- ברכה מחורזת או לא ה- בקשה מההנהלה פ- משאלה
מזל טוב פורום! זה כבר גיל של כיתה א'! אין לי פה סביבון בנמצא, אז אני אתן מהכל:)
נ' אז המתנה שלי לפורום היא לוגו חדש לויקי ולפורום בכלל
ג' ברכה מחורזת?.. מה לי ולחרוזים?.. אבל אני אנסה בכל זאת..: פורום יקר וחביב
הנה בא לו החג שמלא הוא כלכך באור
וביחד עם אווירת החג מקדישה אני שיר מזמור
יהי רצון שבזה הפורום שהוא אמנם לא הממלכה אבל לתרתי משמע של המילה הוא בהחלט זכה
פורום שמגיע לו מחיאות כפיים ותשואות מלא בתוכן, מסרים ודיונים פורים יש לו במה להתגאות
פורום שדן במוזיקה יהודית, אמיתית ונכונה בשירים מלאי עוצמה ומחדירי אמונה
פורום שזכה לייצג מקהלה כה שונה מהעולם המבולבל שמסביב וזאת כבר מתנה
ובכן פורום יקר מאחלת אני הנחמדה שתזכה לעוד שנים אין ספור מלאות בשמחה אושר ואור הרבה מוזיקה עם תוכן ויושר שפע ברכה הצלחה ועושר וכו' וכו' שיבואו עוד מלא חברים וניקים מליטאים ועד חבדניקים העיקר שידונו וילמדו ויפנימו ויפעלו (בלי קשר לפורום) למען הגאולה בימינו תיכף ומיד ממ"ש -שיר זה מוקדש לפורום פרחי מיאמי החדש
ה' בקשה מההנהלה.. אומ.. אני שומרת את הזכות הזאת בצד, כשאני אצטרך, יש לי זיכוי:)