בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2016 00:06 לינק ישיר 
ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!

ב"ה

לא להאמין, אבל יש לנו ראיון מיוחד לחברי הפ-ו-רום מ... דוד פרלמן!! וזה חדש מהיוםJ

אז תודה לאנט על השאלון המוצלח שלהJ

הנה הראיון מתורגם לעברית(התרגום לא הכי מדוייק, מוזמנים לשפרJ,
ומתחת להכל צרפתי את הראיון המקורי באנגלית.

תהנו, וחנוכה שמח לכולם!!

חבר פרחי מיאמי (לשעבר)

שמך המלא: דוד פרלמן

מתי עלה לך הרעיון להצטרף לפרחי מיאמי? 1.

בחזרה ל2009, אבא שלי שאל אותי אם אני מעוניין ללכת לאודישן של פרחי מיאמי, אחרי שירחמיאל שלח לו אימייל אודות האודישנים שנעשו. דוד שלי זייבל פרלמן זצ"ל, היה במקהלה מ1996-1999, ואבא שלי היה במקהלה ב1986, אז לאור כל ההיסטוריה המוסיקלית של המשפחה שלי, החלטתי שזה יהיה משמעותי בשבילי להצטרף למקהלה. אני תמיד אהבתי את פרחי מיאמי, אז זה היה הזדמנות מאוד גדולה בשבילי להיות חלק ממשהו שאהבתי.

2. למה בחרת את פרחי מיאמי על פני ישיבה בויס או מקהלות אחרות?

מההיסטוריה של המשפחה שלי בפרחי מיאמי, אני האזנתי ושמעתי באמת סיפורים על פרחי מיאמי, והמקהלות האחרות לא עניינו אותי, גם לא המוסיקה שלהם.

3. האם אתה זוכר משהו שירחמיאל אמר לך במבחן קבלה?

כן, מאוד טוב! הוא אמר שאני צריך להוציא את הידיים שלי מהכיסים שלי:-) אני חושב שהרבה ילדים עושים את זה בגלל שהם נהיים לחוצים. ותאמינו לי, הייתי לחוץ!

4. בן כמה היית כשהצטרפת למקהלה?

הייתי בן 8.

5. במשך כמה זמן היית חבר במקהלה?

כמעט 5 וחצי שנים.

ישנם איזשהם כללים או דבר שאסור לך לעשות או ללבוש בהיותך במקהלה? 6.

לא לצעוק אחרת תהרוס את הקול שלך. אתה לא יכול ללבוש כיפות צבעוניות  על הבמה. ( הם חייבות להיות שחורות)

כמה שילמת כדי להיות במקהלה?7.

כלום. האודישנים הם בחינם.

. איך ירחמיאל מחליט איזה חברי מקהלה לקחת לקונצרטים בחו"ל, וכמה הם שילמו?8.

הוא בד"כ מבקש מהחברים שיש להם יותר ניסיון, אבל אתה יכול לשלוח לו אימייל אם אתה מעוניין. בד"כ אם זה טיול רחוק, אתה צריך לשלם את המחיר המלא, אבל במקרים נדירים אם הוא באמת צריך מישהו לטיול, הוא ישלם עבורו חלק או הכל:)

9. במשך הזמן שאתה במקהלה, האם קיבלת מספר מספק של סולואים או שהיית מעדיף יותר?

אני שמח עם מה שקיבלתי, ואני לא מאמין שסולואים צריכים לספק באמת מישהו . זה הכל חוויות למידה שיש לך. המקהלה גם כן אמורה להרים את הנשמה שלך לגבהים גבוהים יותר. המקהלה צריכה לתת לאנשים השראה.

האם עזבת לפני או אחרי שהקול שלך התחלף, או שירחמיאל אמר לך לעזוב? 10.

אני עזבתי לפני שזה התחלף- זה הכי טוב לעזוב בשיא.

11. מה הכי אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

. 

לקבל טיולים מסביב לעולם עם החברים הגדולים ביותר אי פעם, ולראות כל מיני סוגים שונים של יהודים מסביב לעולם. בנוסף, ללמוד פיתוח קול , ונוכחות בימתית.

12. מה לא אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

חזרות יכולות להיות מאוד מעייפות לפעמים, אבל לטווח הארוך זה היה שווה את זה.

13. אתה יכול לשתף אותנו חוויה מצחיקה שקרתה לך בשנים שהיית במקהלה?

בשפע! למשל בפעם שננעלנו מאחורי הקלעים בהאסק 25 בקונצרט במרכז לינקולן, וכמעט לא יכולנו לעלות לבמה בזמן. או שהמוסיקה תתחיל לנגן את השיר הבא כשאנחנו עדיין מחליפים את התלבושות שלנו. או בפעם שפספסנו את הטיסה שלנו חזרה לניו יורק לחג שני של פסח. אה הזכרונות!

14. מה אתה יכול לומר לנו על ירחמיאל ביגן?

ירחמיאל הוא מנהל מדהים וגאון מוסיקלי, שכתב מאות על גבי מאות של שירים. הוא גדול בלהציב מטרות, ולהשיג אותם.

15. האם הוא מדי קשוח?

לא באמת. כמנהל של מעל ל30 ילדים, אתה חייב להיות קצת קשוח.

16. האם נהיו לך חברים במקהלה, אתה יכול לציין את שמותיהם?

להיות חבר ב3 קבוצות שונות של חברים ( הייתי היחיד שנשאר במקהלה אחרי שאחרים עזבו 3 פעמים), נהיו לי הרבה חברים כולל:

יושי בנדר, יאיר קניג, דוד ג'רמי ומקס הרשוביץ, ריצ'י סול ואלברט אייל, הראלי בולור, האחים קאהן, האחים בורשטיין, צבי שמחון, אברהם אלמן, אביגדור גלוק, שלמה גרוס, דני גרובר, אהרון אייזנברג, יהודה אופנהיימר..

17. האם לירחמיאל היתה השפעה על היידישקייט שלך? אתה יכול לשתף אותנו בדוגמא?

כן. תפילה בנמל התעופה, ללמוד 'סדרים', לבקר אנשים שהיו חולים ולעשות להם קונצרט.

18. אם אתה יום אחד תנהל מקהלה, איך היית מנהל אותה באופן שונה מירחמיאל?

אני לא הייתי משנה את זה! הוא מנהל את זה באופן מושלם!

19. האם אתה מאזין הרבה למוסיקה של ישיבה בויס, איזה סוגי מוסיקה נוספים אתה אוהב לשמוע?

. 

לא כל כך ישיבה בויס, אבל אני אוהב מוסיקה מאוד 'תיאטרלית', עם עיבודים יפהפיים כמו האלה שירחמיאל עושה.

20 האם יש לך איזשהם תכנונים לקריירה מוסיקלית, האם אתה מרגיש שהיותך במקהלה תעזור לך להשיג את זה?.

אני מתכנן להכנס למוסיקה בתקווה כל הזמן. מוסיקה תמיד היתה התשוקה שלי, והיותי במקהלה עזר לי לגלות את זה.

21. איזה מסר אתה רוצה לחלוק עם 'פורום פרחי מיאמי החדש'?

פרחי מיאמי הם המקהלה הכי טובה בחוץ, וזה בגלל שזה יותר מרק מקהלה ששרה. זה לימוד, כיף, חברים, חוויה רוחנית  גדלה!

22. משהו נוסף שתרצה לחלוק איתנו או לשאול? 

כן, תוכלו לשלוח לי את הקישור לפו-רום שוב? אני לא יכול למצוא את זה:)

23. האם אתה מסכים להראות לנו תמונה עדכנית שלך?

אתם יכולים לבדוק בדף הפי-יסבוק שלי – ."Dovid Pearlman Music"

אני זמר סולו עכשיו, ואני עושה את כל הסוגים של השמחות!.

תודה רבה לך על הראיון!

הראיון המקורי:

BEING AN MBC MEMBER (FORMER)

YOUR FULL NAME: Dovid Pearlman

1. WHEN DID YOU COME UP WITH THE IDEA TO JOIN MBC?
A1: Back in 2009, my father asked me if I was interested in going to a Miami Boys Choir audition after Yerachmiel had emailed him about auditions that were happening. My Uncle Zavel Pearlman ZT"L was in the choir 1996-1999 and my father was in the choir back in 1986, so being how musical my family history was, I decided it would make sense for me to join the choir. I had always loved the Miami Boys Choir, so this was a super big chance for me to be part of something I loved.
2. WHY DID YOU CHOOSE MBC RATHER THAN YBC OR ANY OTHER CHOIR?
A2: my family's history in MBC, I had only really listened and heard stories about MBC, and the other choirs didn't interest me, neither did their music.
3. DO YOU REMEMBER SOMETHING YERACHMIEL TOLD YOU AT THE TRYOUTS?
A3: Yes very well! He said I should take my hands out of my pockets😀. I think a lot of kids do this because they get nervous. And believe me I was nervous!
4. HOW OLD WERE YOU WHEN YOU JOINED THE CHOIR?
A4: I was 8.
5. HOW LONG HAVE YOU BEEN A CHOIR MEMBER?
A5: Almost 5 and a half years.
6. ARE THERE ANY RULES/ANYTHING YOU MUST NOT DO/WEAR BEING IN THE
CHOIR?
A6: Don't scream or you'll ruin your voice, you can't wear colored kippas on stage (they have to be black).
7.HOW MUCH Did YOU PAY FOR BEING IN THE CHOIR?
A7: Nothing. Auditions are free.
8. HOW Did YERACHMIEL DECIDE WHICH CHOIR MEMBERS TO TAKE ALONG TO A CONCERT ABROAD AND HOW MUCH Did THEY PAY? .
A8: He usually asked the members who had more experience, but you could email him if you were interested. Usually if it's a far trip you have to pay the full price, but in rare cases if he really needs someone on a trip, he'll pay for some or all of it;)
9. DURING THE TIME IN THE CHOIR, DID YOU RECEIVE A SATISFYING AMOUNT OF SOLOS, OR YOU'D RATHER HAVE HAD MORE?
A9: I am happy with whatever I got, and I don't believe solos should really satisfy anyone. It's all about the learning experiences you have. The choir is also supposed to elevate your neshama to greater heights. The choir should give people inspiration.
10. DID YOU LEAVE BEFORE/AFTER YOUR VOICE HAS CHANGED, OR DID YERACHMIEL TELL YOU TO LEAVE? .
A10: I left before it changed- it's best to leave on a high.
11. WHAT WAS IT THAT YOU LIKED MOST AS AN MBC CHOIR MEMBER? .
A11: Getting to travel around the world with the greatest fris ever, and see all different types of Jews all over the world. Also, learning about vocal projection, and stage presence.
12. WHAT DIDN'T YOU LIKE ABOUT BEING AN MBC CHOIR MEMBER?
A12: Practices could be very tiring sometimes, but in the long term it was worth it.
13. CAN YOU SHARE WITH US A FUNNY EXPERIENCE THAT HAPPENED TO YOU IN THE YEARS YOU WERE IN THE CHOIR?
A13: Plenty! Like the time we got locked backstage at the Hasc 25 concert in Lincoln Center and we almost couldn't make it to the stage on time- or when the music would start playing the next song while we were all still chaning into our costumes- or the time we missed our flight back to New York for the second days of Pesach. Ah the memories!
14. WHAT CAN YOU TELL US ABOUT YERACHMIEL BEGUN?
A14: Yerachmiel is an amazing director and a musical genius, who has written hundreds upon hundreds of songs. He is great at setting goals, and achieving them.
15. IS HE TOO STRICT?
A15: Not really. As a director of over 30 boys, you have to be a little strict.
20. DID YOU MAKE ANY FRIS IN THE CHOIR, CAN YOU NAME THEM?
A20: Being a member of three different groups of members ( I was the only one to stay in the choir after everyone else left 3 times), I made many fris including:
Yoshi Ber, Yair Kenig, David Jeremy and Max Hershkowitz, Richie Sol and Albert Ayal, Arelli Balour, the Kahn brothers, the Burstein brothers, Tzvi Simchon, Avraham Elman, Avigdor Gluck, Shlomo Gross, Doni Gruber, Aaron Eisenberg, Yehuda Oppeinhemer.....
21. DID YERACHMIEL HAVE ANY INFLUENCE ON YOUR YIDISHKEIT? CAN YOU SHARE WITH US AN EXAMPLE?
A21: Yes. Davening in the airport, learing seders, visiting people who were sick and giving them a concert.
22. IF YOU WERE ONE DAY TO LEAD SUCH A CHOIR, HOW WOULD YOU LEAD IT DIFFERENTLY THAN YERACHMIEL?
A22: I wouldn't change it! He runs it perfectly!
24. DO YOU LISTEN TO YBC MUSIC A LOT, WHICH OTHER MUSIC DO YOU LIKE LISTENING TO? .
A24: Not so much YBC, but I love very "theatrical" music, with beautiful arrangements like the ones Yerachmiel makes.
25. DO YOU HAVE ANY PLANS FOR A MUSICAL CARRIER; DO YOU FEEL BEING IN THE CHOIR WILL HELP YOU ACCOMPLISH THAT?
A25: I do plan to go into music hopefully full time. Music has always been my passion, and being in the choir helped me discover that.
26. WHAT MESSAGE DO YOU WANT TO SHARE WITH 'THE NEW MBC FORUM'?
A26: MBC is arguably the best choir out there, and that's because it's more than just a choir that sings. It's a learning, fun, friship making, spiritually growing experience!
27. ANYTHING ELSE YOU WOULD WANT TO SHARE WITH US OR ASK?
A27: Yes- could you s me the link to this forum again? I can't find it. 😁
28. WOULD YOU AGREE TO SHOW US AN D PICTURE OF YOURSELF?
A28 You can check out my facebook page- "Dovid Pearlman Music". I'm a solo singer now, and I do all types of simchot!

Thank you so much for the interview!

תוקן על ידי מיאמוש ב- 29/12/2016 11:49:28

תוקן על ידי מיאמוש ב- 03/01/2017 15:35:35

תוקן על ידי מיאמוש ב- 13/03/2017 15:55:15

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 00:16 לינק ישיר 

וואו וואו וואו!!!!!
ראיון מדהים!!!!!!!!!!!
וסוף סוף אנחנו יודעים מתי אבא שלו היה!
יש לי הרבה מה להגיב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2016 00:19 לינק ישיר 

תודה שירה!
נכון..
וגם לי יש מלא מה להגיב(התאפקתי לא לכתוב את הדעות שלי אלא לתרגם מילה במילה בלי פרשנות;))

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 04:57 לינק ישיר 

באמת מגיע אלפי מיליון תודות להמנהלת הכי טובה בעולם על כל מה שהיא משקיעה בהפורום שלנו

תודה רבה מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 08:55 לינק ישיר 

מיאמוש- התרגום מעולה!!
השאלות-מצוינות
והתשובות שלו- מפורטות ולעניין
ילד ברמה גבוהה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2016 09:04 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

באמת מגיע אלפי מיליון תודות להמנהלת הכי טובה בעולם על כל מה שהיא משקיעה בהפורום שלנו

תודה רבה מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 09:05 לינק ישיר 

שריונה כתבה:

מיאמוש- התרגום מעולה!!
השאלות-מצוינות
והתשובות שלו- מפורטות ולעניין
ילד ברמה גבוהה!

תודה רבה!!
הוא באמת ילד ברמה גבוהה,זו ההגדרה;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 11:29 לינק ישיר 

הפתעה!! הפתעה!!
כמה ימים שלא היה לי חיבור ופתאום ים של הפתעות והרפתקאות!
איזה ילד חמוד הוא אחד מהילדים העדינים והאציליים שבפרחי מיאמי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2016 11:50 לינק ישיר 

נכון!
והתשובות שלו יוצאות מן הכלל באיכותן!;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2016 22:38 לינק ישיר 

שאלות מקצועיות!
תודה מיאמוש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2016 22:42 לינק ישיר 

תודה האמסס;)
לא אני כתבתי את השאלות עצמן,זו אנט,חברת פו-רום לשעבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 10:59 לינק ישיר 

וואו וואו, חתיכת ראיון,
הראיון מקסים מיאמוש!
והפרח בכלל חמוד! איזה יופי הוא ענה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 11:01 לינק ישיר 

הייתי אומרת להעביר את השאלון הזה גם לאבא שלו:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 11:04 לינק ישיר 

מהלעלעל כתבה:

וואו וואו, חתיכת ראיון,
הראיון מקסים מיאמוש!
והפרח בכלל חמוד! איזה יופי הוא ענה!

תודה מהעללו!
רק בגלל כל הפירגונים פה,יש לי יותר חשק לעשות לפו-רום כל מיני הפתעות..:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 11:04 לינק ישיר 

מהלעלעל כתבה:

הייתי אומרת להעביר את השאלון הזה גם לאבא שלו:)

השאלה מה הוא יזכור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 19:34 לינק ישיר 

תודה רבה, זו באמת הפתעה נחמדה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext