בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2016 19:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/12/2016 22:55 לינק ישיר 

וואו!!!!!!!!!!!!!ראיון מדהים מדהים מדהים!!! 
מיאמוש-את גדולה מהחיים!!!!!! תודה רבה רבה רבה!!!!!!
כשרואים את האשכול של הראיונות שעשו עם יגאל ספרשטיין ריצי איל וכו נזכרים בזמנים היפים ויודעים שראיונות עם בוגרי מיאמי זה משהו ששייך לעבר  והראיון הזה מוכיח אחרת 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2016 03:51 לינק ישיר 

נכון:)
תודה בתשכה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2016 11:51 לינק ישיר 

שימו לב, תיקנתי את ההודעה כך שהתרגום לעברית נמצא בנפרד, לאחר שהבנתי שזה לא כ"כ מסודר שזה בעברית ואנגלית ביחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2016 17:35 לינק ישיר 

יואוווו... איזה הפתעעה!!! ראיון מדהים! אני בטוח הכי טוב שהיה אי פעם מבחינת התוכן.. ככה זה בכתיבה הרבה יותר קל להתבטאות ולא לחוצים..
דוד חמוד, בוגר וזורם. פשוט ילד מתוק!!
אני חושב שהראיון הזה הרים את המורל כאן לכולם חייבים להמשיך הלאה עם הפרויקט הזה..( אולי כדאי לפתוח אשכול "פרויקט ראיונות המיילים" משהו כזה..
אפשר לבקש מדוד שישלח אימיילים 'ל חברים שמסכימים, אפשר אגב לעשות את זה גם דרך פייסבוק למי שיש.. זה נראה לי נורא פשוט.
המון תודות לאנט ומיאמוש!! עשיתם לנו את חנוכה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2016 17:49 לינק ישיר 

ניורק כתב:
יואוווו... איזה הפתעעה!!! ראיון מדהים! אני בטוח הכי טוב שהיה אי פעם מבחינת התוכן.. ככה זה בכתיבה הרבה יותר קל להתבטאות ולא לחוצים.. נכון מאוד! אלו שאלות שבעייתי לשאול פנים אל פנים, כי לא תמיד יודעים 'לשלוף' תשובות..
בנוסף, רוב השאלות מתאימות לבוגר מיאמי.
דוד חמוד, בוגר וזורם. פשוט ילד מתוק!!  לגמרי!
אני חושב שהראיון הזה הרים את המורל כאן לכולם חייבים להמשיך הלאה עם הפרויקט הזה..( אולי כדאי לפתוח אשכול "פרויקט ראיונות המיילים" משהו כזה..  נכון
אפשר לבקש מדוד שישלח אימיילים 'ל חברים שמסכימים, אפשר אגב לעשות את זה גם דרך פייסבוק למי שיש.. זה נראה לי נורא פשוט. נראה לי שלמי שיש פייסבוק , שישלח לפרחים את הראיון הנ"ל:) יש הרבה בוגרי מיאמי שם. (לי אין, אז אין באפשרותי לעשות זאת)
המון תודות לאנט - הלוואי שהיא תחזור לפו-רום:) ומיאמוש!! עשיתם לנו את חנוכה... תודה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 29/12/2016 17:50:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2017 18:47 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

ב"ה

לא להאמין, אבל יש לנו ראיון מיוחד לחברי הפ-ו-רום מ... דוד פרלמן!! וזה חדש מהיוםJ

אז תודה לאנט על השאלון המוצלח שלהJ

הנה הראיון מתורגם לעברית(התרגום לא הכי מדוייק, מוזמנים לשפרJ,
ומתחת להכל צרפתי את הראיון המקורי באנגלית.

תהנו, וחנוכה שמח לכולם!!

חבר פרחי מיאמי (לשעבר)

שמך המלא: דוד פרלמן

מתי עלה לך הרעיון להצטרף לפרחי מיאמי? 1.

בחזרה ל2009, אבא שלי שאל אותי אם אני מעוניין ללכת לאודישן של פרחי מיאמי, אחרי שירחמיאל שלח לו אימייל אודות האודישנים שנעשו. דוד שלי זייבל פרלמן זצ"ל, היה במקהלה מ1996-1999, ואבא שלי היה במקהלה ב1986, אז לאור כל ההיסטוריה המוסיקלית של המשפחה שלי, החלטתי שזה יהיה משמעותי בשבילי להצטרף למקהלה. אני תמיד אהבתי את פרחי מיאמי, אז זה היה הזדמנות מאוד גדולה בשבילי להיות חלק ממשהו שאהבתי.

2. למה בחרת את פרחי מיאמי על פני ישיבה בויס או מקהלות אחרות?

מההיסטוריה של המשפחה שלי בפרחי מיאמי, אני האזנתי ושמעתי באמת סיפורים על פרחי מיאמי, והמקהלות האחרות לא עניינו אותי, גם לא המוסיקה שלהם.

3. האם אתה זוכר משהו שירחמיאל אמר לך במבחן קבלה?

כן, מאוד טוב! הוא אמר שאני צריך להוציא את הידיים שלי מהכיסים שלי:-) אני חושב שהרבה ילדים עושים את זה
בגלל שהם נהיים לחוצים. ותאמינו לי, הייתי לחוץ!

איזה חמוד! שימו לב בקישור הבא מ2:17 עד 2:20, איזה קטן הוא נראה, פלא שהוא היה לחוץ?

4. בן כמה היית כשהצטרפת למקהלה?

הייתי בן 8.

5. במשך כמה זמן היית חבר במקהלה?

כמעט 5 וחצי שנים.

ישנם איזשהם כללים או דבר שאסור לך לעשות או ללבוש בהיותך במקהלה? 6.

לא לצעוק אחרת תהרוס את הקול שלך. אתה לא יכול ללבוש כיפות צבעוניות  על הבמה. ( הם חייבות להיות  שחורות)

הוראות  חמודות

כמה שילמת כדי להיות במקהלה?7.

כלום. האודישנים הם בחינם.

ואח"כ  גם לא משלמים? זה סותר את כל מה שידענו עד כה...

. איך ירחמיאל מחליט איזה חברי מקהלה לקחת לקונצרטים בחו"ל, וכמה הם שילמו?8.

הוא בד"כ מבקש מהחברים שיש להם יותר ניסיון, אבל אתה יכול לשלוח לו אימייל אם אתה מעוניין. בד"כ אם זה טיול רחוק, אתה צריך לשלם את המחיר המלא, אבל במקרים נדירים אם הוא באמת צריך מישהו לטיול, הוא ישלם עבורו חלק או הכל:)

תודו שתמיד רציתם לדעת את זה!

9. במשך הזמן שאתה במקהלה, האם קיבלת מספר מספק של סולואים או שהיית מעדיף יותר?

אני שמח עם מה שקיבלתי, ואני לא מאמין שסולואים צריכים לספק באמת מישהו . זה הכל חוויות למידה שיש לך. המקהלה גם כן אמורה להרים את הנשמה שלך לגבהים גבוהים יותר. המקהלה צריכה לתת לאנשים השראה.

זה לא בדיוק הסתפקות במועט, היה לו מספר סולואים נכבד..

האם עזבת לפני או אחרי שהקול שלך התחלף, או שירחמיאל אמר לך לעזוב? 10.

אני עזבתי לפני שזה התחלף- זה הכי טוב לעזוב בשיא.

מסר טוב, אבל לא נראה לי שהקול של דוד התחלף מתי שהוא...
11. מה הכי אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

. 

לקבל טיולים מסביב לעולם עם החברים הגדולים ביותר אי פעם, ולראות כל מיני סוגים שונים של יהודים מסביב לעולם. בנוסף, ללמוד פיתוח קול , ונוכחות בימתית.

12. מה לא אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

חזרות יכולות להיות מאוד מעייפות לפעמים, אבל לטווח הארוך זה היה שווה את זה.

13. אתה יכול לשתף אותנו חוויה מצחיקה שקרתה לך בשנים שהיית במקהלה?

בשפע! למשל בפעם שננעלנו מאחורי הקלעים בהאסק 25 בקונצרט במרכז לינקולן, וכמעט לא יכולנו לעלות לבמה בזמן. או שהמוסיקה תתחיל לנגן את השיר הבא כשאנחנו עדיין מחליפים את התלבושות שלנו. או בפעם שפספסנו את הטיסה שלנו חזרה לניו יורק לחג שני של פסח. אה הזכרונות!

14. מה אתה יכול לומר לנו על ירחמיאל ביגן?

ירחמיאל הוא מנהל מדהים וגאון מוסיקלי, שכתב מאות על גבי מאות של שירים. הוא גדול בלהציב מטרות, ולהשיג אותם.

אם ירחמיאל  היה קורא את השורה הזו

15. האם הוא מדי קשוח?

לא באמת. כמנהל של מעל ל30 ילדים, אתה חייב להיות קצת קשוח.

16. האם נהיו לך חברים במקהלה, אתה יכול לציין את שמותיהם?

להיות חבר ב3 קבוצות שונות של חברים ( הייתי היחיד שנשאר במקהלה אחרי שאחרים עזבו 3 פעמים), נהיו לי   הרבה חברים כולל: איזה חמוד שהוא אומר את זה, תכלס הוא צודק.

יושי בנדר, יאיר קניג, דוד ג'רמי ומקס הרשוביץ, ריצ'י סול ואלברט אייל, הראלי בולור, האחים קאהן, האחים בורשטיין, צבי שמחון, אברהם אלמן, אביגדור גלוק, שלמה גרוס, דני גרובר, אהרון אייזנברג (מי זה?), יהודה אופנהיימר..

17. האם לירחמיאל היתה השפעה על היידישקייט שלך? אתה יכול לשתף אותנו בדוגמא?

כן. תפילה בנמל התעופה, ללמוד 'סדרים', לבקר אנשים שהיו חולים ולעשות להם קונצרט.

18. אם אתה יום אחד תנהל מקהלה, איך היית מנהל אותה באופן שונה מירחמיאל?

אני לא הייתי משנה את זה! הוא מנהל את זה באופן מושלם! 

19. האם אתה מאזין הרבה למוסיקה של ישיבה בויס, איזה סוגי מוסיקה נוספים אתה אוהב לשמוע?

. 

לא כל כך ישיבה בויס, אבל אני אוהב מוסיקה מאוד 'תיאטרלית', עם עיבודים יפהפיים כמו האלה שירחמיאל עושה.

ירחמיאל היה גאה בראיון הזה 

20 האם יש לך איזשהם תכנונים לקריירה מוסיקלית, האם אתה מרגיש שהיותך במקהלה תעזור לך להשיג את זה?.

אני מתכנן להכנס למוסיקה בתקווה כל הזמן. מוסיקה תמיד היתה התשוקה שלי, והיותי במקהלה עזר לי לגלות את זה.

21. איזה מסר אתה רוצה לחלוק עם 'פורום פרחי מיאמי החדש'?

פרחי מיאמי הם המקהלה הכי טובה בחוץ, וזה בגלל שזה יותר מרק מקהלה ששרה. זה לימוד, כיף, חברים, חוויה רוחנית  גדלה!

קיבלנו!
22. משהו נוסף שתרצה לחלוק איתנו או לשאול? 

כן, תוכלו לשלוח לי את הקישור לפו-רום שוב? אני לא יכול למצוא את זה:)

23. האם אתה מסכים להראות לנו תמונה עדכנית שלך?

אתם יכולים לבדוק בדף הפי-יסבוק שלי – ."Dovid Pearlman Music"

אני זמר סולו עכשיו, ואני עושה את כל הסוגים של השמחות!.

תודה רבה לך על הראיון!

תוקן על ידי מיאמוש ב- 29/12/2016 11:49:28

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 02/01/2017 18:49:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2017 16:36 לינק ישיר 

ואו מדהים שפו על הראיון והרעיון כל הכבוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2017 18:08 לינק ישיר 

תודה כוחאש!!
כיף לראות אותך שוב;)

שירה יהודית,אגיב לך בעז"ה כשאהיה על המחשב:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 09:19 לינק ישיר 

לא נעים. אבל רק עכשיו מצאתי את הזמן לקרוא (והתודות לרכבת ישראל:) )
מיאמוש- ראיון מדהים. לא נשארה פינה שלא שאלו אותו. אם הרעיונות ובעיקר הביצועים שלך, הפורום יגיע רחוק.
אנט - שאלות מצוינות בחרת.
תודה על תרגום הראיון.
ראיון פתוח לחלוטין מבחינתו וזה התענוג שבראיון.
לא ידעתי שאביו גם היה במיאמי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

24/6

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2017 17:43 לינק ישיר 

netson כתב:
לא נעים. אבל רק עכשיו מצאתי את הזמן לקרוא (והתודות לרכבת ישראל:) ) באמת חיכיתי לתגובתך איזה נס שיש נסיעות מדי פעם..
מיאמוש- ראיון מדהים. לא נשארה פינה שלא שאלו אותו. אם הרעיונות ובעיקר הביצועים שלך, הפורום יגיע רחוק. תודה!![מסמיק]
אנט - שאלות מצוינות בחרת. באמת שאלות מרתקות ומקיפות. מאחורי הקלעים אומר שהוא לא ענה על כולם.. מי שרוצה לדעת על איזה שאלות הוא לא ענה, שיסתכל באשכול שאנט פתחה 'ד"ש מבוגרי מיאמי' או משו בסגנון. אני מאמינה שתוכלו לנחש את סוג השאלות שהוא העדיף לדלג, וזה לגיטימי..
תודה על תרגום הראיון. 
ראיון פתוח לחלוטין מבחינתו וזה התענוג שבראיון. כשהראיון נשלח לאחר שהוא היה במקהלה, ומתוך מבט בוגר יותר, הוא באמת יכל לכתוב תשובות מפורטות.(במיוחד שזה בכתיבה)
לא ידעתי שאביו גם היה במיאמי. כששאלתי אותו על כך לאחר הופעת מיאמי תשע"ד, הוא אמר את זה.. הכנסת את הסרטון הנ"ל לאשכול שפתחת על כך שהוא פרש ממיאמי, ויש בתחתית הסרטון אף תרגום שכתבתי על הנאמר בו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

24/6

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 18:32 לינק ישיר 

ממש יפהה!! יישר כוייח :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 18:40 לינק ישיר 
הערות שלי על הראיון, ותגובות לשירה יהודית. מודגש בצהוב.

שירהיהודית כתב:

ב"ה

לא להאמין, אבל יש לנו ראיון מיוחד לחברי הפ-ו-רום מ... דוד פרלמן!! וזה חדש מהיוםJ

אז תודה לאנט על השאלון המוצלח שלהJ

הנה הראיון מתורגם לעברית(התרגום לא הכי מדוייק, מוזמנים לשפרJ,
ומתחת להכל צרפתי את הראיון המקורי באנגלית.

תהנו, וחנוכה שמח לכולם!!

חבר פרחי מיאמי (לשעבר)

שמך המלא: דוד פרלמן

מתי עלה לך הרעיון להצטרף לפרחי מיאמי? 1.

בחזרה ל2009, אבא שלי שאל אותי אם אני מעוניין ללכת לאודישן של פרחי מיאמי, אחרי שירחמיאל שלח לו אימייל אודות האודישנים שנעשו. דוד שלי זייבל פרלמן זצ"ל, היה במקהלה מ1996-1999, ואבא שלי היה במקהלה ב1986, אז לאור כל ההיסטוריה המוסיקלית של המשפחה שלי, החלטתי שזה יהיה משמעותי בשבילי להצטרף למקהלה. אני
תמיד אהבתי את פרחי מיאמי, אז זה היה הזדמנות מאוד גדולה בשבילי להיות חלק ממשהו שאהבתי.

-http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3097182&forum_id=21217כל מי שלא ראה את האשכול
שכתבתי כאן עליו,
קישור ישירות לראיון הקצרצר בו שאלתי אותו את השאלהה -
https://www.youtube.com/watch?v=0W_83HJqhdk  

2. למה בחרת את פרחי מיאמי על פני ישיבה בויס או מקהלות אחרות?

מההיסטוריה של המשפחה שלי בפרחי מיאמי, אני האזנתי ושמעתי באמת סיפורים על פרחי מיאמי, והמקהלות האחרות לא עניינו אותי, גם לא המוסיקה שלהם

שימו לב איזה פרזנטור רציני למקהלה.. הוא לא שומע מקהלות אחרות חוץ ממיאמי:).

3. האם אתה זוכר משהו שירחמיאל אמר לך במבחן קבלה?

כן, מאוד טוב! הוא אמר שאני צריך להוציא את הידיים שלי מהכיסים שלי:-) אני חושב שהרבה ילדים עושים את זה
בגלל שהם נהיים לחוצים. ותאמינו לי, הייתי לחוץ!

איזה חמוד! שימו לב בקישור הבא מ2:17 עד 2:20, איזה קטן הוא נראה, פלא שהוא היה לחוץ?

www.youtube.com/watch?v=3Pl1wk-ViY4

שירה, אני לא מצליחה לפתוח.. חסום לי:( תוכלי לשלוח לי למייל?

4. בן כמה היית כשהצטרפת למקהלה?

הייתי בן 8.

היה לנו פעם דיון מאיזה גיל הוא היה במקהלה..אז הנה התשובה:)

5. במשך כמה זמן היית חבר במקהלה?

כמעט 5 וחצי שנים.

זה המון, אבל עדיין לא שיא.. עקיבא אברמוביץ היה 7:)

ישנם איזשהם כללים או דבר שאסור לך לעשות או ללבוש בהיותך במקהלה? 6.

לא לצעוק אחרת תהרוס את הקול שלך. אתה לא יכול ללבוש כיפות צבעוניות  על הבמה. ( הם חייבות להיות  שחורות)

מי שקרא את הראיונות שאנט עשתה, שהם באנגלית,ישים לב שאת ההוראה הראשונה כתבו רוב הפרחים כנראה שזה באמת משפט פופולרי אצל ירחמיאל:)...
הוראות  חמודות

כמה שילמת כדי להיות במקהלה?7.

כלום. האודישנים הם בחינם.

ואח"כ  גם לא משלמים? זה סותר את כל מה שידענו עד כה...  

אני גם חושבת שזה לא הגיוני. מן הסתם, האודישנים בחינם, ואח"כ יש איזשהי השתתפות כמו בכל 'חוג' ראוי לשמו. ק"ו- מקהלה רצינית כמו מיאמי.

. איך ירחמיאל מחליט איזה חברי מקהלה לקחת לקונצרטים בחו"ל, וכמה הם שילמו?8.

הוא בד"כ מבקש מהחברים שיש להם יותר ניסיון, אבל אתה יכול לשלוח לו אימייל אם אתה מעוניין. בד"כ אם זה טיול רחוק, אתה צריך לשלם את המחיר המלא, אבל במקרים נדירים אם הוא באמת צריך מישהו לטיול, הוא ישלם עבורו חלק או הכל:)

תודו שתמיד רציתם לדעת את זה!
מודה:)) אני משערת שהוא באמת שילם בשביל סולנים מסויימים.

9. במשך הזמן שאתה במקהלה, האם קיבלת מספר מספק של סולואים או שהיית מעדיף יותר?

אני שמח עם מה שקיבלתי, ואני לא מאמין שסולואים צריכים לספק באמת מישהו . זה הכל חוויות למידה שיש לך. המקהלה גם כן אמורה להרים את הנשמה שלך לגבהים גבוהים יותר. המקהלה צריכה לתת לאנשים השראה.

זה לא בדיוק הסתפקות במועט, היה לו מספר סולואים נכבד..

זה גם מה שאני חשבתי.. זו לא 'חכמה'..:)

האם עזבת לפני או אחרי שהקול שלך התחלף, או שירחמיאל אמר לך לעזוב? 10.

אני עזבתי לפני שזה התחלף- זה הכי טוב לעזוב בשיא.

מסר טוב, אבל לא נראה לי שהקול של דוד התחלף מתי שהוא...
מסכימה חלקית. הקול שלו לדעתי אומנם יהיה טוב גם בתור בוגר, אבל כן, הקול שלו התבגר, לא שהשתנה לרעה..
והוא באמת עזב בנק' בה הוא היה ב'שיא' שלו מבחינת המקהלה, עם זה אני מסכימה איתו ב100%.. עשה בשכל.
11. מה הכי אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

. 

לקבל טיולים מסביב לעולם עם החברים הגדולים ביותר אי פעם, ולראות כל מיני סוגים שונים של יהודים מסביב לעולם. בנוסף, ללמוד פיתוח קול , ונוכחות בימתית.

ממש תשובה מפורטת. 
12. מה לא אהבת כחבר בפרחי מיאמי?

חזרות יכולות להיות מאוד מעייפות לפעמים, אבל לטווח הארוך זה היה שווה את זה.

ושוב, מי שקרא את הראיונות שאנט  שלחה- כולם ללא יוצא מן הכלל ענו את אותה תשובה- חזרות..
13. אתה יכול לשתף אותנו חוויה מצחיקה שקרתה לך בשנים שהיית במקהלה?

בשפע! למשל בפעם שננעלנו מאחורי הקלעים בהאסק 25 בקונצרט במרכז לינקולן, וכמעט לא יכולנו לעלות לבמה בזמן. או שהמוסיקה תתחיל לנגן את השיר הבא כשאנחנו עדיין מחליפים את התלבושות שלנו. או בפעם שפספסנו את הטיסה שלנו חזרה לניו יורק לחג שני של פסח. אה הזכרונות!

זה ממש מרתק!! נשמח כמובן לעוד סיפורים... נחמד לגעת מה קורה מאחורי הקלעים. 

14. מה אתה יכול לומר לנו על ירחמיאל ביגן?

ירחמיאל הוא מנהל מדהים וגאון מוסיקלי, שכתב מאות על גבי מאות של שירים. הוא גדול בלהציב מטרות, ולהשיג אותם.

אם ירחמיאל  היה קורא את השורה הזו
ווואו.... איזה מעריץ:))

15. האם הוא מדי קשוח?

לא באמת. כמנהל של מעל ל30 ילדים, אתה חייב להיות קצת קשוח.

נכון. ושוב, את אותה תשובה ענו הפרחים שאנט שאלה.. מעניין שיש הרבה מן השווה בתשובות:)

16. האם נהיו לך חברים במקהלה, אתה יכול לציין את שמותיהם?

להיות חבר ב3 קבוצות שונות של חברים ( הייתי היחיד שנשאר במקהלה אחרי שאחרים עזבו 3 פעמים), נהיו לי   הרבה חברים כולל: איזה חמוד שהוא אומר את זה, תכלס הוא צודק.

יושי בנדר, יאיר קניג, דוד ג'רמי ומקס הרשוביץ, ריצ'י סול ואלברט אייל, הראלי בולור, האחים קאהן, האחים בורשטיין, צבי שמחון, אברהם אלמן, אביגדור גלוק, שלמה גרוס, דני גרובר, אהרון אייזנברג (מי זה?),  יהודה אופנהיימר..

זה נכון.. הוא באמת היה בתקופות שמלא פרחים יצאו.
  ושירה יהודית, אהרון אייזנברג היה במקהלה, ואני אפילו זוכרת שמשוררששיער כתב עליו ואפילו מצאתי את ההודעה שלו... 

מאשכול על הופעת פסח ע"ה הודעה שכתבתי -
"..: התשובה היא, כי אכן לא כל הילדים המחייכים מעל-גבי האלבום, ולא כל הילדים שפרצופיהם ניבטים מבעד לפרסומים על הקונצרט, אכן נוטלים עדיין חלק במקהלה ומתעתדים להופיע בקונצרט. אם ניקח את רשימת הפרחים שהשתתפו בהפקת האלבום ודיוקנאותיהם מופיעות על עטיפתו: כל הפרחים שבו נוטלים עדיים חלק פעיל - חלקם: פעיל מאד - במקהלה ומתעתדים להופיע אי"ה בקונצרט הקרוב מלבד השינויים הבאים: אהרן אייזנברג[/cמי זה הילד הזה?הוא כלל לא הופיע לא בהופעת פסח ולא בהופעת סוכות.. שאינו מופיע על-גבי האלבום בהחלט יופיע בקונצרט הקרוב, כשמנגד: משה חיים אביטן, שלמה גורי,  מקס מסלטון, יהודה בראון, ואבי סעדיה המופיעים על-גבי האלבום כבר אינם חלק מהמקהלה ולא יופיעו בקונצרט הקרוב.
והתשובה המפורטת של משוררששיער היקר:
באשר לפרח העונה לשם אהרן אייזנברג – בשלהי קיץ תשע"ד או בראשית חורף תשע"ה הצטרף אל המקהלה פרח חדש העונה לשם אהרן אייזנברג, היווה חלק מהמקהלה במשך כמה וכמה חודשים, אולם מסיבות שונות נאלץ לפרוש אף הוא סמוך לחג הפסח תשע"ה, ממש ימים ספורים טרם התקדש החג. [שימו לב: בהתייחס למידע שבידי, ובהתאם למועדי פרישתו, צריכה להיות אפשרות לשמוע את קולו באחד מן הראיונות שקיים ירחמיאל עם הפרחים באחת מתכניות הרדיו כהכנה לקונצרט חול המועד פסח. אוסיף בזהירות ותוך הסתייגות, כי אם המידע שבידי מדויק ולא נגעו בו פגעי הזמן, הוא אף הופיע בקונצרט חול המועד סוכות אשתקד]".
ואוסיף , שלמיטב זכרוני אכן היה פרח בשם זה בראיון עם יואלי קאר לפני הופעת פסח..

17. האם לירחמיאל היתה השפעה על היידישקייט שלך? אתה יכול לשתף אותנו בדוגמא?

כן. תפילה בנמל התעופה, ללמוד 'סדרים', לבקר אנשים שהיו חולים ולעשות להם קונצרט.

יפה!

18. אם אתה יום אחד תנהל מקהלה, איך היית מנהל אותה באופן שונה מירחמיאל?

אני לא הייתי משנה את זה! הוא מנהל את זה באופן מושלם!
וואווו איזה נחרצות:) 

19. האם אתה מאזין הרבה למוסיקה של ישיבה בויס, איזה סוגי מוסיקה נוספים אתה אוהב לשמוע?

. 

לא כל כך ישיבה בויס, אבל אני אוהב מוסיקה מאוד 'תיאטרלית', עם עיבודים יפהפיים כמו האלה שירחמיאל עושה.

ירחמיאל היה גאה בראיון הזה 
ממש ככה.. כמו שכבר כתבתי דוד ממש 'פרזנטור' 'מעריץ'...:)

20 האם יש לך איזשהם תכנונים לקריירה מוסיקלית, האם אתה מרגיש שהיותך במקהלה תעזור לך להשיג את זה?.

אני מתכנן להכנס למוסיקה בתקווה כל הזמן. מוסיקה תמיד היתה התשוקה שלי, והיותי במקהלה עזר לי לגלות את זה.

אנחנו שמים לב שאתה לא מפסיק לשיר.. ובאמת אל תפסיק!

21. איזה מסר אתה רוצה לחלוק עם 'פורום פרחי מיאמי החדש'?

פרחי מיאמי הם המקהלה הכי טובה בחוץ, וזה בגלל שזה יותר מרק מקהלה ששרה. זה לימוד, כיף, חברים, חוויה רוחנית  גדלה!

קיבלנו!
מסכימים במיליון אחוז!
22. משהו נוסף שתרצה לחלוק איתנו או לשאול? 

כן, תוכלו לשלוח לי את הקישור לפו-רום שוב? אני לא יכול למצוא את זה:)

שלחתי לו מיד כמובן...
23. האם אתה מסכים להראות לנו תמונה עדכנית שלך?

אתם יכולים לבדוק בדף הפי-יסבוק שלי – ."Dovid Pearlman Music"

אני זמר סולו עכשיו, ואני עושה את כל הסוגים של השמחות!.

תודה רבה לך על הראיון!

איזה מנומס:)) 

תוקן על ידי מיאמוש ב- 29/12/2016 11:49:28

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 02/01/2017 18:49:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 18:42 לינק ישיר 

שיריש_11 כתב:
ממש יפהה!! יישר כוייח :-)

שירישששש!!! אני לא מאמינה!!
ברוכה השבה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 18:46 לינק ישיר 

הי :-) חיפשתי את אשכול שיחה בפורום ולא מצאתי :(:מה עשיתם לווווו?????? :-( בקיצור מזה התגעגעתי אליכם פה!!! לכולללםםםם תמיד יש לי איזה פינה חמה בלב לחברי הפורום פה ;) הלוואי והייתי יכולה לחזור ולהריץ פה תגובות כמו פעם פעם אני כבר שנה שביעית פה ואני גאה בזה :) נשתמע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.