בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2017 18:48 לינק ישיר 

נראלי שאני עדיין לא בגדר "השבה" לצערי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2017 19:40 לינק ישיר 

שיריש_11 כתב:
הי :-) חיפשתי את אשכול שיחה בפורום ולא מצאתי :(:מה עשיתם לווווו?????? :-( בקיצור מזה התגעגעתי אליכם פה!!! לכולללםםםם תמיד יש לי איזה פינה חמה בלב לחברי הפורום פה ;) הלוואי והייתי יכולה לחזור ולהריץ פה תגובות כמו פעם פעם אני כבר שנה שביעית פה ואני גאה בזה :) נשתמע...

קוראים לו שיחה בforum...
מחכים לתגובות שלך:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/7/2018 23:16 לינק ישיר 

omg this is soo cool

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2018 16:01 לינק ישיר 

ראיון  משמח  אני  חושב שכדי שיעשה בישראל  בירושלים  מופע  שלו  מה דעתך מיאמוש 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2018 22:59 לינק ישיר 

באתי לבדוק עם 'פורום פרחי מיאמי' הנוסטלגי עדיין חי, ושקעתי לי באשכולות המרתקים, אהבתי מאוד מאוד את הראיון עם דוד! לא פלא שירחמיאל אהב אותו כ''כ!! תודה לכולכן/ם ששרפתם לי ת'ערב:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2018 09:19 לינק ישיר 

וואו, אנט! איזו הפתעה נוסטלגית!:)
נשמח מאוד לראותך פעילה, ב"ה הרבה דברים השתנו והתקדמו. ותודה על השאלון המצויין שלך:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2019 21:29 לינק ישיר 

שלום חברות!כן, גם אני קפצתי לביקטר...
מאכזב שזה לא וידיאו. אבל מי כמוני יודעת כמה זה לא פשוט.מגעה לכן תודה ענקית. זה מדהים! ראיון יפה והרעיון יפה גם הוא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 14:28 לינק ישיר 

סליחה שאני מקפיצה לכם אשכולות... (איך נכנסתי לעניינים חזק שאני כבר מכירה ת'מושגים האלו הקפצה, אשכולות... כל הכבוד לי!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 14:36 לינק ישיר 

לדעתי הריאיון הכתוב הזה של דוד פרלמן היה הריאיון הכי טוב! הוא הכי "שפך" חומר והכי הכי אהבתי אתם יודעים מה? את התשובות שלו לשאלה שתף אותנו במשהו מצחיק שקרה לכם...זה הכי מאחורי הקלעים שיש בעולם!
בעוד שאר הפרחים התעלמו מהשאלה ולא הגיבו בכלל  חבל מאוד שהם לא יודעים שדווקא אנחנו מחכים לתשובות כאלו ורצוי כמה שיותר מצחיקות.
אז אם יש פרחים ש"מנויים" חחח לפורום אז אל תדלגו על שאלות כאלו ותענו עליהם בבקשה. תודה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ה ה פ ת ע ה הגדולה לחברי הפו-רום!!...ראיון עם דוד פרלמן!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.