|
|
| נשלח ב-1/1/2017 12:56 |
|
| |
מזל טוב בחורה יקרה!! ככ שמחתי לראות!!! חיים מאושרים ושמחים תמיד תמיד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2017 16:42 |
|
| |
תות! אחרי שעברתי על כל התגובות פעם ופעמיים בכדי לראות ולבדוק שזו אינה מתיחה ושאנל לא יושבת מאחורי איזה ספספל ומצלמת תוכנית חייך אכלת אותה,הרשי לי לצעוק לך באוזן "מממזזזזלללללל טטוווובבבבבבב תותתתתתתת" ! לא מאמינה! בעצם,ברור שמאמינה...מי לא יקח תות כמוך? ;) אז תותית היקרה מזל טוב כפול מליארד,שתזכו להקים בית של תורה אהבת השם שמחה וחיים תותים אבל המתוקים של הביוקר עם השוקולד וזה... שמחתי לראות את ההודעה הזו,סיומת מתוקה לחג הניסים.... ושתראי ותרגישי רק אושר :). גילי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2017 19:10 |
|
| |
מזל"ט מזל"ט.
| רציף כתב: |  |
מזל טוב ! שהחיים שלכם יהיו כמו תותים 
תוקן על ידי רציף ב- 29/12/2016 18:38:52 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2017 19:35 |
|
| |
המון מזל טוב!! בשעה טובה! איזה יופי לשמוע!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2017 20:19 |
|
| |
רק בשביל הודעות כאלה שווה לקפוץ לביקור מידי פעם. מחמם את הלב לראות שעוד אחת (ולא סתם אחת) הגיעה לקו הסיום במירוץ השידוכים.
ועכשיו בעומדך על קו הזינוק במסלול החיים האמיתיים, אאחל לך שתמיד תשארו על המסלול, ותרוו נחת מהילד שבלול. שתבנו בנין עדי עד לתפארת משפחותיכם, והאהבה והשלום ידורו בביתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2017 20:53 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | רק בשביל הודעות כאלה שווה לקפוץ לביקור מידי פעם. מחמם את הלב לראות שעוד אחת (ולא סתם אחת) הגיעה לקו הסיום במירוץ השידוכים.ועכשיו בעומדך על קו הזינוק במסלול החיים האמיתיים, אאחל לך שתמיד תשארו על המסלול, ותרוו נחת מהילד שבלול. שתבנו בנין עדי עד לתפארת משפחותיכם, והאהבה והשלום ידורו בביתכם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2017 02:40 |
|
| |
מזל טוב! משמח להכנס לכאן ולקרוא על שמחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2017 23:51 |
|
| |
ואווווווווו תותי המונמווווווווווווווווווון מזל טוב!!!!!! חיים יפים ומאושרים אהבה נחת אושר ועושר!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 12:41 |
|
| |
בס"ד
סוף סוף מצאתי זמן להגיב(= מזלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בבבבבבבבבבב בבבבבבב בבבבב בב זהו התעיפתי...(= מאחלת לך רק אושר שמחה ואהבה. שתזכי להקים בית נאמן בישראל על אדני התורה והמצוות(=
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 13:06 |
|
| |
בס"ד
ספרי לנו איך זה קרה?מי הצליח לכבוש את ליבך?בטח הוא ממש גבר חכם.... תוך כמה פגישות סגרת? והאם הרגשת שזה זה כבר בפגישה הראשונה? חייבת לגלות לי(=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 15:07 |
|
| |
את באמת רוצה לדעת את כל אלו?? כי את לא תאהבי לשמוע את התשובות האלה. נ.ב. תודה רבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 15:20 |
|
| |
בס"ד
מוכנה לשמוע גם משהו שאנלא אוהבת...העיקר לדעת(=
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 15:40 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
מוכנה לשמוע גם משהו שאנלא אוהבת...העיקר לדעת(= |
|
יוסיף דעת יוסיף מכאוב... לא הכל צריך לדעת! יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע... פה עיר האמונה אומן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/1/2017 21:53 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
ספרי לנו איך זה קרה?מי הצליח לכבוש את ליבך?בטח הוא ממש גבר חכם.... תוך כמה פגישות סגרת? והאם הרגשת שזה זה כבר בפגישה הראשונה? חייבת לגלות לי(= |
|
בחור מדהים מבפנים ומבחוץ. גבר חכם מאוד עם חוש הומור נדיר. לא מעט פגישות בכלל!!!!!!!!!!!! ובשניה הראשונה שראיתי אותו אמרתי לעצמי: זה, לא יהיה בעלי. הגלגל מסתובב.. ומי שאמר שהכל ורוד- עבד עליכם!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|