| נשלח ב-7/1/2017 23:12 |
|
| |
מה הם הצרכים של האישה בנישואים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 00:14 |
|
| |
לאישה ישנם מס' צרכים בסיסיים בנישואין: 1.חיבה 2. שיחה (נשים אוהבות לדבר, וזה לא סוד :) ) 3.כנות ופתיחות 4.יציבות כלכלית (ולא, זה לא כי נשים הן חמדניות, אלא כי נשים מצפות מנישואין להעניק להן תחושת בטחון ויציבות בכל המישורים. הפן הכלכלי הוא פשוט אחד היותר משמעותיים :) ) 5. מחויבות משפחתית
כמובן אלו לא כולם, אך העיקריים שבהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 17:11 |
|
| |
| פיוז_טי כתבה: |  | לאישה ישנם מס' צרכים בסיסיים בנישואין: 1.חיבה 2. שיחה (נשים אוהבות לדבר, וזה לא סוד :) ) 3.כנות ופתיחות 4.יציבות כלכלית (ולא, זה לא כי נשים הן חמדניות, אלא כי נשים מצפות מנישואין להעניק להן תחושת בטחון ויציבות בכל המישורים. הפן הכלכלי הוא פשוט אחד היותר משמעותיים :) ) 5. מחויבות משפחתית
כמובן אלו לא כולם, אך העיקריים שבהם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 17:22 |
|
| |
אחד הצרכים של אישה ; לשפוך ולהתרעם - ואז נדמה לאיש שהיא רוטנת נגדו, לא ! היא פשוט מתרעמת כי היא משתפת אותך במה שקשה לה ! ויש לה גם צורך מהאיש, ש"יסכים איתי שקשה לי" וישתתף איתי בצערי, היות והיא חשה שזוגיות זה שותפות ברגשות, כשם שהיא שותפה ברגשות - לטוב ולמוטב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 17:28 |
|
| |
אישה - יש לה צורך באהבה, וצורך להערכה רבה, כלומר ; שהאיש יחשוב שהיא האחת והיחידה בכל המובנים   יש לה צורך בתשומת לב, יחס, ומחמאות אמיתיות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 18:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/1/2017 18:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 20:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/1/2017 21:45 |
|
| |
חן חן רציף 
ציינתי חיבה ולא אהבה מפני שמדובר בשני דברים שונים. לאהבה גם גברים וגם נשים זקוקים בנישואין, אך נשים זקוקות במיוחד להבעת חיבה כלפיהן. במילים אחרות: דורשות יותר "צומי". בין אם זה יחס של התעניינות או מגע פיזי מרובים.
וכל המרבה הרי זה משובח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 22:45 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  |
כרטיס אשראי שעובר בכל מחיר  _________________
|
|
דווקא יש גברים שהכסף בורח להם בין האצבעות והנשים שלהם מרסנת אותם! פה עיר האמונה אומן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/1/2017 14:30 |
|
| |
| פיוז_טי כתבה: |  | חן חן רציף 
ציינתי חיבה ולא אהבה מפני שמדובר בשני דברים שונים. לאהבה גם גברים וגם נשים זקוקים בנישואין, אך נשים זקוקות במיוחד להבעת חיבה כלפיהן. במילים אחרות: דורשות יותר "צומי". בין אם זה יחס של התעניינות או מגע פיזי מרובים.
וכל המרבה הרי זה משובח :)
|
|
ולכן, האיש אומר לה ; הרי את "מקודשת" לי. ומה עם האישה ?... מושיטה אצבע בס"ה, לרמז לאיש שהיא לא תמיד כל כולה לרשותך.. וגם, האישה שותקת, אם היא שותקת לכבודו - זה כבר דבר ענק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2017 16:07 |
|
| |
רציף,אתה יועץ נישואין מבוזבז .נראה לי מרוב מידע הגעת למסקנה שעדיף להשאר רווק ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2017 19:21 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף,אתה יועץ נישואין מבוזבז .נראה לי מרוב מידע הגעת למסקנה שעדיף להשאר רווק ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2017 10:04 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף,אתה יועץ נישואין מבוזבז .נראה לי מרוב מידע הגעת למסקנה שעדיף להשאר רווק ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2017 10:11 |
|
| |
אין לך עוד הרבה זמן לסגור אותו. בעזרת השם בעל, עבודה, וילדים ולא יהיה לה יותר פנאי לקרוא את הפנינים שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|