|
|
| נשלח ב-20/1/2017 12:34 |
|
| |
דבר ראשון הם לא פה אלפי שנים במקרה הגרוע ביותר מבחנתינו הם פה כ200 שנה הם לא מקבלים תקציבים כי משנת 1956 הם לא אמורים להיות על הקרקעות האלו זאת השנה בה נערך עימם ההסכם הראשון ואחריו באו עוד הרבה הסכמים והרבה דיונים בבתי משפט לגבי בעלותם על הקרקע שלרוב לא הוכחה ולכן מפנים אותם אחרי שנשיאת בית המשפט העליון הודיעה שזהו נגמרו הערכאות אליהן אפשר לפנות וזה כבר נדון בכל סוג והרכב אפשרי של כל בתי המשפט בארץ ותמיד נגמר באותה תוצאה ועדיין מדינת ישראל מוכנה לתת להם הרבה יותר מאשר לך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 12:37 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | דבר ראשון הם לא פה אלפי שנים במקרה הגרוע ביותר מבחנתינו הם פה כ200 שנה הם לא מקבלים תקציבים כי משנת 1956 הם לא אמורים להיות על הקרקעות האלו זאת השנה בה נערך עימם ההסכם הראשון ואחריו באו עוד הרבה הסכמים והרבה דיונים בבתי משפט לגבי בעלותם על הקרקע שלרוב לא הוכחה ולכן מפנים אותם אחרי שנשיאת בית המשפט העליון הודיעה שזהו נגמרו הערכאות אליהן אפשר לפנות וזה כבר נדון בכל סוג והרכב אפשרי של כל בתי המשפט בארץ ותמיד נגמר באותה תוצאה ועדיין מדינת ישראל מוכנה לתת להם הרבה יותר מאשר לך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 12:41 |
|
| |
גם לפי מה שאתם חוזרים ומתארים , העובדה מאוד פשוטה , שהמדינה לא מסתדרת / מוכנה להסתדר
עם הפזורה , ושהם היו שנים קודם ,מה משנה אם אלפיים שנה או מאתיים שנה ?
למה אפשר לקחת להם את זכויותיהם ?
ככה בלי שום אלטרנטיבה אפשר להתעלם מצרכיהם ?
תוקן על ידי ברנהארד ב- 20/01/2017 12:51:02
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 13:46 |
|
| |
| ברנהארד כתבה: |  |
גם לפי מה שאתם חוזרים ומתארים , העובדה מאוד פשוטה , שהמדינה לא מסתדרת / מוכנה להסתדר
עם הפזורה , ושהם היו שנים קודם ,מה משנה אם אלפיים שנה או מאתיים שנה ?
למה אפשר לקחת להם את זכויותיהם ?
ככה בלי שום אלטרנטיבה אפשר להתעלם מצרכיהם ?
תוקן על ידי ברנהארד ב- 20/01/2017 12:51:02 |
|
אף אחד לא לקח את זכויותיהם הם לקחו את הזכויות שלנו ואז טענו שזה שלהם ובאה הממשלה ואמרה שהיא לא מוכנה שהבדואים גם ירצחו וגם ירשו ולשם שינוי בית המשפט הסכים עמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 18:46 |
|
| |
מה קורה באום אלחיראן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 01:29 |
|
| |
ראיתי אותם בשיירה אמש בדרך לירושלים, כמות כזו של מרצדסים חדישים וג'יפים יוקרתיים אין בשום מגזר ובוודאי שלא בהפגנות. וחמור מכל, שוטר תנועה שהעיז להעיר להם, התנפלו עליו וכמעט שעשו בו לינץ. החוצפה שלהם עוברת כל גבול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 08:01 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  | ראיתי אותם בשיירה אמש בדרך לירושלים, כמות כזו של מרצדסים חדישים וג'יפים יוקרתיים אין בשום מגזר ובוודאי שלא בהפגנות. וחמור מכל, שוטר תנועה שהעיז להעיר להם, התנפלו עליו וכמעט שעשו בו לינץ. החוצפה שלהם עוברת כל גבול. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עצה טובה !
עם בדואים לא עושים עסקים !
אין להם לא דין ולא דיין,
ואם יש חילוקי דעות זה נגמר רע מאוד,
בצורה שאף אחד לא היה מוכן ולו לחשוב על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 17:38 |
|
| |
למה שהם לא יעבדו וירויחו כסף
יש להם זכות לעבוד בכל מקום שהם מעוניינים
תוקן על ידי ברנהארד ב- 25/01/2017 17:41:22
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2017 08:22 |
|
| |
גם לא מובן מה רוצים למצוא כאשר מחפשים בבתים של בדואים בנגב , האם כשמחפשים בביתם של בדואים בנגב רוצים למצוא עלונים של פרשת השבוע ?
אם מחפשים בביתם של בדואים בנגב מה שרואים זה עלונים בערבית עם כל מה שרץ בחברה הערבית
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2017 08:02 |
|
| |
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.3879431
ארדן מתחיל לחזור בו: באירוע המצער באום אל-חיראן נהרגו שוטר ואזרח
בניגוד להתבטאויות קודמות, השר לביטחון פנים אמר כי יש להמתין להפקת הלקחים מחקירת מח"ש: פורעי החוק פוגעים "באוכלוסייה הבדואית היקרה שאנחנו רוצים להמשיך ולחיות איתה כאן בדו-קיום"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2018 09:04 |
|
| |
מה המצב נכון להיום האם הישוב קיים או פונה - מה עם כל הדוחות של הגופים החוקרים למיניהם האם כבר פורסמו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2018 18:00 |
|
| |
האם הישוב אום אלחיראן כבר לא קיים ? חלקו ? או כולו ?
וכמה סך הכול כסף הוצא על הפינוי הן לצרכי מנהל והן כסף שניתן למקומיים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 12:55 |
|
| |
אום אל חיראן היה פיגוע או לא היה פיגוע ????
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2023 17:59 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  | ראיתי אותם בשיירה אמש בדרך לירושלים, כמות כזו של מרצדסים חדישים וג'יפים יוקרתיים אין בשום מגזר ובוודאי שלא בהפגנות. וחמור מכל, שוטר תנועה שהעיז להעיר להם, התנפלו עליו וכמעט שעשו בו לינץ. החוצפה שלהם עוברת כל גבול. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|