| נשלח ב-24/1/2017 15:02 |
|
| |
הופעת פסח תשע"ז- ניחוש מושכל
ב"ה
במופעי סוכות וחנוכה האחרונים נוכחנו לראות מקהלה בת 8 משתתפים. חמישה מתוכם יצרו את הלהקה 'מיאמי 5', המורכבת מהבודרים במקהלה שהקול שלהם בעיצומה של התחלפות, ו- 3 הנותרים הרכיבו את להקת 'מיאמי 3', כשמדובר גם כאן בקבוצת ילדים ותיקה במקהלה.
מופעי פסח מאופיינים בד"כ בהשקעה רבה, ולא סביר שירחמיאל יחזור על הבדיחה הזאת עם שמונה ילדי מקהלה עם קולות מקרטעים (מה שחצי שנה נוספת יכולה לעות לקולות שלהם...), על כן ההגיון אומר שבפסח תורכב המקהלה ברובה המוחלט מילדים חדשים. ואכן, כפי שגריני עודכנה מירמיאל בכבודו ובעצמו, בפסח הולכת להיות מקהלה בת 25 ילדים חדשים, וזאת מלבד מקהלת האחדות שהיא, כדברי ירחמיאל, ישות נפרדת.
ניחוש נוסף שלי: לקראת פסח הולך לצאת דיסק חדש של המקהלה. הרי המקהלה החדשה לא תחזור על השירים הישנים, וחלק מהחידושים של פסח יהיו, לדעתי, שירים חדשים. במיוחד שכזכור, ירחמיאל אמר בעבר שהדיסק הבא קרוב עד להפתיע, והוא יופק על ידי יוחי בריקסמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 18:51 |
|
| |
הי אסתרק, איזה כיף לראות אותך כאן!! לדעתי את צודקת. נשמע לי הגיוני שייצא אלבום חדש לקראת פסח.
אבל, בהסתייגות קלה,תיתכן אופציה נוספת- שבהופעה רק יפרסמו כמה שירים חדשים כמו בהופעת פסח תשע"ד, שכבר נקראה אט אט אך האלבום יצא רק שנה לאחר מכן, ולאחר סבב ההופעות בארופה וישראל. לפיכך יתכן שיש בתכנון סבב הופעות נוסף הקיץ? (אם מסתכלים על החוקיות- כל 3 שנים בד"כ הם מגיעים לארץ, לכבוד דיסק חדש שאמור לצאת. יוצא מן הכלל מי לה' אלי שהם הגיעו שנה אחרי שנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 19:17 |
|
| |
ירחמיאל אמר משהו על אלבום לקראת פורים...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 19:47 |
|
| |
בהופעה האחרונה? קחי בערבון מוגבל..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 20:08 |
|
| |
מבעד להררי המטלות והעבודה האין סופית הייתי חייבת לתת גיחונת קטנה להתרשם ולראות שלמרות ובגלל ...[עומס וכו וכו] פורומינו החביב קם לתחייה... כזכור, הדיסק רווח יצא לאחר כחצי שנה מהתאריך שירחמיאל הבטיח ואמר שיצא דיסק אז אם הפעם הוא גם לא יעמוד בתאריך הנקוב הבה נקווה שיצא דיסק לפחות כמו רווח והסולנים שם יהיו לפחות כמו[טוב, נו-אתם מבינים לבד]
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2017 20:20 |
|
| |
הוא לא קם לתחייה.. הוא חי ותוסס כתמיד:) נכון:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 06:50 |
|
| |
מאיפה הבאת לנו 8 ילדים, בסרטונים של ההופעה של חנוכה יש 12 ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 06:55 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | ב"ה
במופעי סוכות וחנוכה האחרונים נוכחנו לראות מקהלה בת 8 משתתפים. חמישה מתוכם יצרו את הלהקה 'מיאמי 5', המורכבת מהבודרים במקהלה שהקול שלהם בעיצומה של התחלפות, ו- 3 הנותרים הרכיבו את להקת 'מיאמי 3', כשמדובר גם כאן בקבוצת ילדים ותיקה במקהלה.
עיין בסרטונים, היו 12 ילדים.
מופעי פסח מאופיינים בד"כ בהשקעה רבה, ולא סביר שירחמיאל יחזור על הבדיחה הזאת עם שמונה ילדי מקהלה עם קולות מקרטעים (מה שחצי שנה נוספת יכולה לעות לקולות שלהם...), על כן ההגיון אומר שבפסח תורכב המקהלה ברובה המוחלט מילדים חדשים. ואכן, כפי שגריני עודכנה מירמיאל בכבודו ובעצמו, בפסח הולכת להיות מקהלה בת 25 ילדים חדשים, וזאת מלבד מקהלת האחדות שהיא, כדברי ירחמיאל, ישות נפרדת. הוא לא אמר חדשים, הוא אמר 25
ניחוש נוסף שלי: לקראת פסח הולך לצאת דיסק חדש של המקהלה. הרי המקהלה החדשה לא תחזור על השירים הישנים, וחלק מהחידושים של פסח יהיו, לדעתי, שירים חדשים. במיוחד שכזכור, ירחמיאל אמר בעבר שהדיסק הבא קרוב עד להפתיע, והוא יופק על ידי יוחי בריקסמן. |
|
עם ירחמיאל אף פעם אי אפשר לדעת. מצד אחד, הוא מסוגל לחזור על אותה מופע משך 3 שנים בלי בעיה, מצד שני, הוא יודע להפגיז ולהפציץ בהופעה חדשה. וכאן נותרנו במצב של 50/50.
אני דווקא חושבת שנראה שוב את מקהלת האחדות בפסח - כולי תקוה עם שירים חדשים ואולי עם חולצות בצבע ירוק או צהוב ( בדיחה, בדיחה !).
לגבי המקהלה עצמה, סביר להניח שישירו כמה שירים חדשים נוספים, השאלה היא, אם הוא משקיע כל כך במקהלת האחדות, האם הוא ישקיע גם במופע ענק חדש של פרחי מיאמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 08:17 |
|
| |
| greenie כתב: |  | | מאיפה הבאת לנו 8 ילדים, בסרטונים של ההופעה של חנוכה יש 12 ילדים. |
|
מי אמר שזה מהופעת חנוכה? לא חושבת. כתבתי את דעתי באשכול על חנוכה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2017 08:18 |
|
| |
מצטרפת לשאלה, גריני. אני מקווה שיהיה לו שכל להשקיע במיאמי. מיאמי זה מותג הרבה יותר רציני...
|
|
|
|
|