| נשלח ב-31/1/2017 10:15 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | אתה צודק בהלך המחשבה שלך! מאד מאד! אותי מאד הרתיע שבחור "חשב". לפעמים כשהיה לי התלבטות אז פשוט עניתי שאם הוא צריך לחשוב אז גם אני צריכה לחשוב .והורדתי... והפוך, זה נתן לי ביטחון כשהוא ענה כן בהפרש נורמלי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2017 11:23 |
|
| |
רציף,השאלה מה אתה מחפש,דוגמנית לשלושה חודשים או אישה לכל החיים. סליחה על הישירות,אבל בחורה לחיים לא משיגים אותה בטריקים.כי אם כך,יש גם פרק ב׳ שבו הכללים הם בדיוק ההפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2017 13:05 |
|
| |
הוא דווקא חצי צודק. גם בנות לא דוגמניות חוטאות בזה. השיקול אצלכן לרצות להמשיך או לא לרצות להמשיך, קשור קשר הדוק לחוסר הרצון של הבחור להמשיך. מנסיון ארוך וגדול מאוד... אישית אני לא מוכן לשחק לפי המשחק הזה, כי קריטי לי לדעת שבחורה ממשיכה איתי בגלל שיקול דעת ולא בגלל פסיכולוגיה בגרוש. אפילו שהפסיכולוגיה הזו מדויקת מאוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2017 13:13 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
מצטער אני לא רוצה לדעת כל החיים שאשתי איתי בגלל טריק פיסכולוגי. מה שהצעת זה דבר שאני עושה לאחיין שלי כשהוא לא מסכים לעוף לי מהמיטה, אז אני עושה את עצמי 'לא אכפת לי' ;) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2017 21:09 |
|
| |
אני לעולם לא עונה תשובה חיובית או שלילית באותו ערב. גם אם השדכן לוחץ לתשובה מיידית, גם אם התשובה היא כןןןןןןןןןןןן מטורף, או "לא" ברור, אני לוקחת לעצמי ערב כדי לחשוב ועונה תשובה אך ורק למחרת ביום. כלל שכזה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 16:35 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף,השאלה מה אתה מחפש,דוגמנית לשלושה חודשים או אישה לכל החיים. סליחה על הישירות,אבל בחורה לחיים לא משיגים אותה בטריקים.כי אם כך,יש גם פרק ב' שבו הכללים הם בדיוק ההפך. |
|
מאיפה את יודעת שאישה לכל החיים לא משיגים עם טריקים ? מדובר הרי בתורה שלימה שאפילו אני לא ממש מכיר חלק ממנה, יש למשל את הטריק לא להראות התלהבות יתירה, יש את הטריק להציג את עצמך מצליחן, יש טריקים נחוצים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 18:31 |
|
| |
שאנל, ואני לא אומר שמומלץ להסתיר ממנה כל פגם, לא פעם יש צורך לחשוף, ולבדוק האם יש התאמה, אלא שמסובבים את העניינים ככה שהבחורה לא תוריד על שטויות, כמו ששמעתי על מישהיא שהיתה מורידה אם היו מהססים לגביה  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|