| נשלח ב-3/2/2017 09:13 |
|
| |
מזל טוב ענקייייי ל..!!!!!!
תקשיבו אני פשוט לא מאמינה לבשורה המדהימה שקיבלתי עכשיו!!(וסלחו לי על הסימני קריאה..)
בתשכה שלנו כלה!!!!!!!עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושליםםם..קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלהה!!!
לא, זה מרגש מדי:-))
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2017 09:29 |
|
| |
לבתשכה היקרה,המון מזל טוב!! שתזכו להקים בית נאמן בישראל, על יסודות התורה והמצווה, מתוך אושר,בריאות ושמחה. שתראו רק טוב וחיובי תמיד,(ושגם יהיה כך :) מאחלת לכם את כל הברכות שבעולם..
מקדישה לך את השיר 'בואי כלה' המהמם של מיאמי. כן, את כלה!!
שיהיה בנין עדי עד!
אוהבת מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2017 11:25 |
|
| |
בתשכה! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! בניין עדי עד על יסודות התורה והמצוות!
איזו תקופה יפה ומרגשת זו התקופה של ההכנות לחתונה. מאחלת לך שהכל ילך בשמחה, בקלות ובהרחבה! ותזכרי לנצל את התקופה הזו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2017 11:52 |
|
| |
מסכימה איתך, תקופה כ"כ מיוחדת! והאושר-בשמיים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2017 22:38 |
|
| |
מזל טוב!!!! איזה בשורה טובה! שתזכו לבנות בית נאמן בישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 00:50 |
|
| |
דאיייייייי!!! איזה מרגש!! בקרוב אצל כולנו=) בתשכה מהממת - שתזכי לבנות בית נאמן בישראל, על אדני התורה והמצווה בחיים מאושרים בכל וכו' ומיאמוש, תמשיכי לבשר רק בשורות טובות כאלה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 06:14 |
|
| |
מזל טוב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 06:39 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | דאיייייייי!!! איזה מרגש!! בקרוב אצל כולנו=) בתשכה מהממת - שתזכי לבנות בית נאמן בישראל, על אדני התורה והמצווה בחיים מאושרים בכל וכו' ומיאמוש, תמשיכי לבשר רק בשורות טובות כאלה:) |
|
אמן!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2017 07:23 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 07:01 |
|
| |
וואו תודה כולם!!!!איזה מרגש זה!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 07:02 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | תקשיבו אני פשוט לא מאמינה לבשורה המדהימה שקיבלתי עכשיו!!(וסלחו לי על הסימני קריאה..)
בתשכה שלנו כלה!!!!!!!עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושליםםם..קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלהה!!!
לא, זה מרגש מדי:-))
|
|
חח תודה רבה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 07:06 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | בתשכה! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב!בניין עדי עד על יסודות התורה והמצוות! אמן!!איזו תקופה יפה ומרגשת זו התקופה של ההכנות לחתונה. מאחלת לך שהכל ילך בשמחה, בקלות ובהרחבה! ותזכרי לנצל את התקופה הזו...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 08:10 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | דאיייייייי!!! איזה מרגש!! בקרוב אצל כולנו=) אמן!! בתשכה מהממת - שתזכי לבנות בית נאמן בישראל, על אדני התורה והמצווה בחיים מאושרים בכל וכו' אמן!!! ומיאמוש, תמשיכי לבשר רק בשורות טובות כאלה:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2017 08:11 |
|
| |
| greenie כתב: |  |
|
|
תודה!!!