מזל טוב מכל הלב הרבה שמחה ואושר מלבלב לרגע הזה חיכינו כולנו-והנה הוא הגיע על כנפי נשרים החתן המהולל הפציע ל[אוף-שוב פעם ל'] לבנות בית נאמן תזכו יחדיו בשמחה על יסודות החסידות ,עם המון אהבה ואחווה להשכנת השכינה בביתכם תזכו מתוך נחת ושלווה.
אוהבת אותך מרחוק....
נשלח ב-8/2/2017 15:33
מהלעלעל וואו איזה כיף שיש כאן כ"כ הרבה שמחות. שיהיה לכם חיים מאושרים שמחים ומלאי משמעות. בנין עדי עד על יסודי התורה והמצווה. שהכנות יהיו מתוך מנוחת הנפש והדעת והרחבה.
הכותרת [ של האשכול] נשמעת כאילו: בתשכה גוררת את מהלעלעל בחוצות קריה וצועקת-ככה יעשה לכלה שהפ-ורום חפץ ביקרו.
נשלח ב-9/2/2017 12:29
אני חשבתי על השם של האשכול הקודם, מזל טוב ענקי ל....! ומתחת כתוב מיאמוש שהיא פתחה את האשכול. לרגע טעיתי. נו נו העיקר שירבו שמחות בישראל ובפורום אצל כולנו בע"ה.
כל הכבוד שריונה על פתיחת האשכול
מהלעלעל- ברכתי אותך כבר ארוכות באישי.. :) אך אי אפשר בלי לברך שוב-
מזל טוב מזל טוב, בנין עדי עד על יסודות התורה והחסידות!! ושירבו שמחות בפו-רום!!
(ניורק, אם הבנתי נכון, חשבת שזה אני?:) לא חושבת שאפתח אשכול מזל"ט לעצמי
אז לא, עדיין לא. נראה לי שיש לי עוד קצת זמן.. (למרות שבקצב המהיר פה בפו-רום זה נהיה קצת מלחיץ)
נשלח ב-9/2/2017 19:58
וואו מזל טוב!!!!! שתזכו לבנות בית נאמן בישראל!!!!
נשלח ב-10/2/2017 12:11
מיאמוש כתבה:
כל הכבוד שריונה על פתיחת האשכול מהלעלעל- ברכתי אותך כבר ארוכות באישי.. :) אך אי אפשר בלי לברך שוב-
מזל טוב מזל טוב, בנין עדי עד על יסודות התורה והחסידות!! ושירבו שמחות בפו-רום!!
(ניורק, אם הבנתי נכון, חשבת שזה אני?:) לא חושבת שאפתח אשכול מזל"ט לעצמי אז לא, עדיין לא. נראה לי שיש לי עוד קצת זמן.. (למרות שבקצב המהיר פה בפו-רום זה נהיה קצת מלחיץ)
יפה מאד!! גדיים נעשו תיישים! איך אומר ר' שמחה בבית הכנסת: העיקר זול וייטר זיין גוט!
נשלח ב-13/2/2017 11:13
שריונה כתב:
מהלעלעל היקרה! [כמעט כבר כתבתי את השם האמיתי שלך]
מזל טוב מכל הלב הרבה שמחה ואושר מלבלב לרגע הזה חיכינו כולנו-והנה הוא הגיע על כנפי נשרים החתן המהולל הפציע ל[אוף-שוב פעם ל'] לבנות בית נאמן תזכו יחדיו בשמחה על יסודות החסידות ,עם המון אהבה ואחווה להשכנת השכינה בביתכם תזכו מתוך נחת ושלווה.
אוהבת אותך מרחוק....
שריונה המהממת (כמעט כתבתי את השם האמיתי שלך) ש'תזכי לשמח עוד מלא פעמים ר'ווקות שהפכו לכלות י'עלו בזכותך על פנים חיוכים ו'תשתתפי בעוד הרבה שמחות נ'ברך אותך בברכות רבות ה' ישלם לך על השוקולדות
אופס, נגמרו הר"ת...
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 13/02/2017 11:13:06
נשלח ב-13/2/2017 11:13
תודה לכולכם על הברכות!
נשלח ב-13/2/2017 12:18
בס''ד
מהלעלעל היקרה!
יומיים שאני מנסה להיזכר מה הקוד שלי? הרבה זמן לא הייתי פה אבל ברוך ה' שבסוף נזכרתי ועכשיו יש לי אפשרות לברך אותך מכל הלב: מזל טוב! ושוב פעם מזל טוב! ענבי הגפן בענבי הגפן תזכו לבנות בית נאמן בישראל! בניין עדי עד! ובקרוב-אצל כולכם בשמחות