ניסיתי לברר אם יהיה עוד הופעה חוץ ממצאי שבת התשובה בנתיים "לא" זאת אומרת שאני חייב לצאת מיד אחרי שבת להגיע בזמן להופעה...
נשלח ב-19/3/2017 13:43
greenie כתב:
נכון:) לא מזלזלת.. אבל, בינם לבין פריד..בינם לבין פריד, יש הבדל של דור אחד בדיוק. האחים שמולי ובנצי מרכוס מהיום השמיני, הם האחיינים של אברהם פריד והם מפורסמים ואהודים מאד ברחבי ארה"ב והעולם. אני גם לא רואה בגלל רימון. (ראיתי את התמונה במייל שלי)
בישראל הם כנראה פחות מפורסמים:) טוב לדעת
נשלח ב-19/3/2017 13:44
elmonsey כתב:
ניסיתי לברר אם יהיה עוד הופעה חוץ ממצאי שבת התשובה בנתיים "לא" זאת אומרת שאני חייב לצאת מיד אחרי שבת להגיע בזמן להופעה...
וואי. למה דווקא במוצא"ש? מה רע בחמישי?
אני מקווה שיהיה שידור לארץ בסופו של דבר..
נשלח ב-20/3/2017 15:17
תגידובאמת,אם המופע יהיה במוצ''ש בשעה כזו-איך יהיה שידור בלייב לארץ???.
נשלח ב-21/3/2017 09:12
להקת היום השמיני טובים מאוד ו פורסמים יותר מאלי ביגן, מרדכי שפירא, וכו'. כך שהבחירה מאוד טובה. כנראה שהישראלים בזמן זה של ההופעה צפויים להשתעמם;) יכול להיות שירחמיאל לא 'תפס' בזמן ימי הופעה?....
אני לא חושבת שאם ההקרנה תהיה לפנות בוקר אני יגיע-לא בגלל שאני לא רוצה ח''ו אלא בגלל שזה לא מסתדר לי בהגיון שההורים שלי יסכימו לי ללכת בשעה כזו... אם השידור יהיה ביום חמשי -הוא גם יהיה בשעה כזו???
נשלח ב-23/3/2017 16:40
חחח מזתומרת? זה שידור למחשב הפרטי שלך... נראה לך שהלכנו לאנשהו?
נשלח ב-26/3/2017 17:24
חחח... חשיבה מענינת-אבל לא אני בסך הכל התכוונתי שההורים שלי לא יסכימו לי להיות בשעה כזו על המחשב-שהוא לא המחשב שלי באמת היה משתמע מההודעה שלי שצריכים ללכת לאנשהו
נשלח ב-26/3/2017 17:28
גם אצלי המחשב הוא לא פרטי שלי.. אני צופה בהופעה ,וזהו:))
(חוץ מזה, שאכשהו כולם קמו גם לצפות:))
נשלח ב-26/3/2017 18:14
כן ,אבל כשלמחשב יש קוד-שלא ידוע לי,העניין מסובך יותר...