בית פורומים שידוכי חרדים

פגישה שלישית ואו !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2017 20:20 לינק ישיר 
פגישה שלישית ואו !!

היי לכולם אני די חדשה כאן ואשמח אם תוכלו לייעץ לי או לפחות להביע את דעתכם .
בעקרון יצאתי לכמה וכמה פגישות ראשונות ובזה זה נקטע לא הכי המשכתי אבל הפעם יש בחור שאני אמורה להיפגש איתו בפעם השלישית עכשיו זה כבר לא כמו פגישה ראשונה ושנייה מציאת חן ולדבר על כל מיני דברים לדוגמא על מזג אוויר ושכמה השמים כחולים. פגישה שלישית זה די חדש לי מקום שעוד לא הגעתי אליו מה שואלים ? ממה מתחילים בכלל ? לאיזה נושאים צריך לשים לב?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2017 20:40 לינק ישיר 

היי לך
בגלל שזה חדש לך את שואלת מה שואלים וכו.
זו הנקודה שלא שואלים! אם באמת זה הבחור שלך אתם תזרמו בשיחה גם על למה הכוסות במלון מפלסטיק ולא מקלקר...פשוט תשוחחי על כל נושא שנראה לך.חווית בשבוע האחרון אירוע כלשהוא..תספרי לו תראי אם הוא מגיב למשהו  שציפית שכך יגיב..פשוט תזרמו.אם תהיה זרימה בלי המון תכנונים על מה ואיך זה מראה על כימיה וסימן טוב..מי יודע אולי יהיה גם מזל טוב?:) בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2017 21:53 לינק ישיר 

בגדול מה שטום אמר, בדיוק רב. דווקא כשצריכים לתכנן מה לדבר זה מסריח 'מלאכותי' משהו, ומצריך בדיקה של רמת הכימיה.

נ.ב. ובנימה פחות רצינית- את באה לבקש עצות שכאחה מאנשים שלא הצליחו להתחתן? קצת כמו להתייעץ על עסק עם מי שלא הצליח לפתוח אחד ;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2017 21:57 לינק ישיר 

היי הצלחתי לראות את השאלה שלי מהקיר שלך :)
תודה רבה לך אבל אני חושבת שבפגישה שלישית אי אפשר להיפגש באותו מקום שבו נפגשנו בראשונה ובשנייה אז זה אמור להיות קצת שונה ואולי טיפה יותר משעה אני מסכימה איתך לגבי כמה דברים. בפגישה שלישית אני לא רוצה למרוח בן אדם שנינו באים למטרה מסוימת נכון לא חושבים יותר מידי וצריך קצת לזרום בשיחה אבל עדיין פגישה שלישית זה אומר משהו צריך להיכנס יותר לפרטים דברים חשובים לראות אם יש המשך.. יש  הבנה וכימיה נחמדה וכן טום רק השם יודע לגבי הסוף :) תודה על התגובה הראשונה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2017 22:03 לינק ישיר 

תקשיב IAF990
לגבי הנימה הפחות רצינית למה לא ? אני לא יכולה לבקש טיפ או עצות ? זה שאנשים כאן שעוד לא מצאו את זיווגם והתחתנו  לא אומר שהם פחות טובים ודווקא אלה שלא נשואים שעברו כל כך הרבה שידוכים כן יודעים ויכולים לתת עצות מהנסיון שלהם עכשיו זה שבחרת להגיב לי זה דבר אחר :)
ולא לא מנסים לתכנן מה לדבר אבל אמורים לעלות שלב מתישהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2017 22:15 לינק ישיר 

בוודאיייייי! לכן אמרתי שזה בהומור. אישית גמאני מעדיף להתייעץ עם רווקים. בד'כ אנחנו מנוסים יותר מ'פישר' שזכה בנסיון החמישי (וכל שכן ברי המזל של הפעם הראשונה).

ובחזרה לעניינך-
אישית על עצמי למדתי שכשאני בא בגישה של 'הפגישה הזו אני צריך יותר לבדוק פה ולבדוק שם' זה קצת הורס לי את האוירה וכפועל ישיר- את התוצאה של אותו דייט...
למדתי שעדיף פשוט לבוא ולהתקשקש, כמו שעם חברה את לא חושבת לפני כן מה את צריכה לשאול אותה...
הנושאים החמים (שחשובים לחיים) יעלו מאליהם אפילו אם תנסי שלא..כשנפגשים לשם נישואים זה פשוט קורה.
אבל לבוא בקלילות, ובמטרה להנות- זה Must.

בהצלחה רבה רבה!
נפסק פה קצת רצף השמחות ואולי תזכי להחזיר אותו :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 01:03 לינק ישיר 

IAF990 כתב:

בוודאיייייי! לכן אמרתי שזה בהומור. אישית גמאני מעדיף להתייעץ עם רווקים. בד'כ אנחנו מנוסים יותר מ'פישר' שזכה בנסיון החמישי (וכל שכן ברי המזל של הפעם הראשונה).

ובחזרה לעניינך-
אישית על עצמי למדתי שכשאני בא בגישה של 'הפגישה הזו אני צריך יותר לבדוק פה ולבדוק שם' זה קצת הורס לי את האוירה וכפועל ישיר- את התוצאה של אותו דייט...
למדתי שעדיף פשוט לבוא ולהתקשקש, כמו שעם חברה את לא חושבת לפני כן מה את צריכה לשאול אותה...
הנושאים החמים (שחשובים לחיים) יעלו מאליהם אפילו אם תנסי שלא..כשנפגשים לשם נישואים זה פשוט קורה.
אבל לבוא בקלילות, ובמטרה להנות- זה Must.

בהצלחה רבה רבה!
נפסק פה קצת רצף השמחות ואולי תזכי להחזיר אותו :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

990.נשמע שאתה לא רוצה להיות חלק מרצף השמחות
או שאתה אוחז בהמתפלל על חבירו וכו?:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 12:30 לינק ישיר 

קודם כל ברוכה הבאה!
פגישה שלישית זה שלב חשוב ומשמעותי באמת יותר מפגישה ראשונה ושניה.
אבל תיזהרי לא להיכנס למלכודת הדבש הפסיכולוגית - זה שנפגשים פעם שלישית זה לא מחייב שתמשיכו לפגישה רביעית...

בעיקרון את צודקת, בפגישה השלישית והילך צריך להעלות נושאים משמעותיים לחיים, נושאים שקשורים להשקפה ולשאיפות בחיים בנוגע לצביון הבית, דרך חינוך הילדים וכו'. (למרות שאין כללים!! ובהחלט צריך לזרום עם השיחה ולא להתחיל לשאול שאלות לפי סדר.. )
אני אישית כן חושבת שכדאי שפשוט יהיו לך נושאים בראש שחשובים לך. לא יודעת מה חשוב אצלך..
אבל שימי לב שכשאת חושבת על הנושאים, את יכולה לכתוב לעצמך על דף כדי לעשות לך סדר בראש- תכתבי מה דעתך על כל נושא! ותצייני לעצמך על מה את מוכנה להתפשר ומה אצלך זה "יהרג ואל יעבור" - כדי שאחרי הפגישה תוכלי לבחון בצורה קונקרטית האם הבחור עומד בקריטריונים שלך.
כיוון שלעתים לנו הבנות יש נטיה "לעשות הנחות" לבחור שמצא חן בעיננו.. ולהתעלם מדברים שחשובים לנו כשנראה לנו שבתחומים אחרים הבחור הזה הוא האביר.. (לפעמים הוא דווקא הסוס בכלל).

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פרומערית ב- 05/04/2017 12:39:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 12:55 לינק ישיר 

חוץ מהנושאים ההשקפתיים שתעלי פגישה עצמה,
הייתי ממליצה לך להכין דווקא נושאים שיעזרו לך לחשוב לאחר הפגישה.
יש דברים, ואני אומרת את זה מנסיון, שכדאי לשים לב אליהם, אבל תוך כדי הפגישה המוח שלנו עסוק כל כך בדיבור ובדברים נוספים ולא מנתח תוך כדי..
אני אישית, אחרי מה שעברתי (אם תרצי את יכולה לקרוא את האשכולות שלי)- הכנתי לעצמי דף עם שאלות שאותם אני שואלת את עצמי אחרי כל פגישה.
כן, אני עושה את זה לאחרונה עם דף ועט. למרות שבתחילת דרכי חשבתי שזה מלאכותי והורס.. היום אני חושבת שלי אישית זה מאד מועיל ואפילו הכרחי.

השאלות האלה כוללות:
1. שאלות שבוחנות האם הוא עונה על הקריטריונים שלי לבחירת בן זוג שיגדל את הילדים שלי יחד אתי בדרך ובהשקםה שבה אני מאמינה.
2. שאלות שבוחנות מה התחושה שלי כשאני נמצאת לידו, והאם הוא לא אמר דברים חריגים או דברים שגרמו לי להרגיש לא בנוח.
3. שאלות על שפת הגוף שלו ושלי.
4. איך התנהלה השיחה- האם קטענו האחד את השניה ולהיפך?
5. אם היה משהו שלא הסכמנו לגביו- באיזה דרך הובעה אי ההסכמה?
6. שאלות שבוחנות האם הבחור להוט לרצות אותי - מסכים מיד עם דברים שאמרתי/מנסה לענות בצורה שתרצה אותי.

את השאלות עצמם אני לא חושבת שכדאי לתת לך, או לאף אדם אחר. כי לטעמי, את האדם היחיד שצריך ויכול לשאול את עצמו בשיא הכנות את מה שחשוב לך ורק לך בבחירת בן זוג.
אם את חושבת שגם לאופי שלך תתאים רשימת שאלות שתכתבי מראש- תנסי להעלות בעצמך שאלות. זה גם יכין אותך לשים לב בפגישה עצמה להרבה דברים שבלי חשיבה מראש היית מפספסת...

שיהיה לך בהצלחה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 19:06 לינק ישיר 

IAF990 וטום 
תודה רבה לשניכם אני יודעת שהייתה לכם כוונה טובה !  והיי 990? לך תדע בעזרת השם רצף השמחות יחזור ומקווה שזה יחזור גם ממך ומטום :) ורק שתדע שהשיטה של לבוא ולהתקשקש כמו עם חברה טובה אולי עוזר בפגישה ראשונה ושנייה שרק צריך לבדוק מציאת חן וכימיה אבל שלבים מתקדמים כמו פגישה שלישית והלאה צריך לזכור ששני אנשים באים במטרה להתחתן להקים בית משפחה שני אנשים שנפגשים מרחוק בשביל דבר מסוים אז צריך קצת לחשוב כי יש קצת יותר דברים שצריך לשאול ולדעת ולהסתקרן ולדעת שיש הסכמה הדדית בין שני הצדדים בנוגע לדברים חשובים. שוב מודה לכם ומאחלת לכם המון הצלחה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 19:17 לינק ישיר 

היי נעים להכיר פרומערית היקרה את מהממת !
שמחתי לשמוע צדדי חשיבה מהצד השני הגברי אבל בסופו של דבר רציתי לשמוע צד נשי שקצת יותר קרוב אלי  בהרבה את ממש צודקת לגבי פגישה שלישית אף אחד לא מבטיח שזה יוביל לפגישה רביעית אבל עדיין מנסים בפגישה עצמה לראות דברים משותפים השקפה מסוימת משותפת דרך חיים הסכמה הדדית בין דברים.יש דברים שהיו לי בראש מבחינת פגישה ראשונה ושנייה כמו שאמרתי פגישה שלישית לא ייצא לי אף פעם אז זה חדש לי ואת נתת לי כאן כל מיני נקודות מסוימות נורא חשובות וטובות שאני צריכה לחשוב עליהן ולברר עם עצמי. אין לך מושג כמה עזרת לי תודה רבה לך שהגבת לי תיהי בטוחה שאני אשמח להיכנס לאשכול שלך ולקרוא את נשמעת בחורה חכמה ומסודרת מסקרנת ומעניינת נורא אהבתי את דרך הכתיבה שלך ועזרת לי מכל הלב תבורכי  !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 19:45 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

היי נעים להכיר פרומערית היקרה את מהממת !
שמחתי לשמוע צדדי חשיבה מהצד השני הגברי אבל בסופו של דבר רציתי לשמוע צד נשי שקצת יותר קרוב אלי  בהרבה את ממש צודקת לגבי פגישה שלישית אף אחד לא מבטיח שזה יוביל לפגישה רביעית אבל עדיין מנסים בפגישה עצמה לראות דברים משותפים השקפה מסוימת משותפת דרך חיים הסכמה הדדית בין דברים.יש דברים שהיו לי בראש מבחינת פגישה ראשונה ושנייה כמו שאמרתי פגישה שלישית לא ייצא לי אף פעם אז זה חדש לי ואת נתת לי כאן כל מיני נקודות מסוימות נורא חשובות וטובות שאני צריכה לחשוב עליהן ולברר עם עצמי. אין לך מושג כמה עזרת לי תודה רבה לך שהגבת לי תיהי בטוחה שאני אשמח להיכנס לאשכול שלך ולקרוא את נשמעת בחורה חכמה ומסודרת מסקרנת ומעניינת נורא אהבתי את דרך הכתיבה שלך ועזרת לי מכל הלב תבורכי  !!

זה לא יוביל לפגישה רביעית!
אלא לחתונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2017 20:40 לינק ישיר 

ניוטרל  
אממ מה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 21:07 לינק ישיר 

בשמחה
ותודה רבה על כל המחמאות! כמעט הסמקתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פרומערית ב- 05/04/2017 21:08:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 21:10 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

IAF990 וטום 
תודה רבה לשניכם אני יודעת שהייתה לכם כוונה טובה !  והיי 990? לך תדע בעזרת השם רצף השמחות יחזור ומקווה שזה יחזור גם ממך ומטום :) ורק שתדע שהשיטה של לבוא ולהתקשקש כמו עם חברה טובה אולי עוזר בפגישה ראשונה ושנייה שרק צריך לבדוק מציאת חן וכימיה אבל שלבים מתקדמים כמו פגישה שלישית והלאה צריך לזכור ששני אנשים באים במטרה להתחתן להקים בית משפחה שני אנשים שנפגשים מרחוק בשביל דבר מסוים אז צריך קצת לחשוב כי יש קצת יותר דברים שצריך לשאול ולדעת ולהסתקרן ולדעת שיש הסכמה הדדית בין שני הצדדים בנוגע לדברים חשובים. שוב מודה לכם ומאחלת לכם המון הצלחה !

נקודונת:)
אני עברתי המון דייט שלישי בחיי..
ברור שככל שמתקדם מדברים על נושאים מהותיים יותר
אבל
לא צריך לתכנן את זה..על מה נדבר
גם לדבר על הדבר הכי רציני זה צריך שיבא בזרימה וכימיה..
וזה המבחן
כי לדבר על נושאים מהותיים אני יכול לדבר עם הקיר גם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2017 21:21 לינק ישיר 

טום888 כתב:

נקודתאור כתבה:

IAF990 וטום 

נקודונת:)
אני עברתי המון דייט שלישי בחיי..
ברור שככל שמתקדם מדברים על נושאים מהותיים יותר
אבל
לא צריך לתכנן את זה..על מה נדבר
גם לדבר על הדבר הכי רציני זה צריך שיבא בזרימה וכימיה..
וזה המבחן
כי לדבר על נושאים מהותיים אני יכול לדבר עם הקיר גם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

טום היקר..
ברור שהיא לא הולכת לתכנן מה להגיד ומתי.
אבל היא בהחלט צריכה לסדר לעצמה בראש נקודות חשובות שהיא רוצה לדעת מה דעת הבחור עליהם..
זה חשוב, בעיקר לבנות, שנסחפות ווזורמות לרוב בשיחה עוד יותר מגברים.. ("נשים דעתן קלה" - דעת מלשון התקשרות. יותר קל לנו להתחבר לבני אדם, לנושאי שיחה, ובעצם לכל דבר)
את הזרימה יש לה גם ככה, ואני מניחה שאם היא כבר עברה 2 פגישות בשלום אז כנראה שהשיחה קלחה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פגישה שלישית ואו !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext