חוץ מהנושאים ההשקפתיים שתעלי פגישה עצמה,
הייתי ממליצה לך להכין דווקא נושאים שיעזרו לך לחשוב
לאחר הפגישה.
יש דברים, ואני אומרת את זה מנסיון, שכדאי לשים לב אליהם, אבל תוך כדי הפגישה המוח שלנו עסוק כל כך בדיבור ובדברים נוספים ולא מנתח תוך כדי..
אני אישית, אחרי מה שעברתי (אם תרצי את יכולה לקרוא את האשכולות שלי)- הכנתי לעצמי דף עם שאלות שאותם אני שואלת את
עצמי אחרי כל פגישה.
כן, אני עושה את זה לאחרונה עם דף ועט. למרות שבתחילת דרכי חשבתי שזה מלאכותי והורס.. היום אני חושבת שלי אישית זה מאד מועיל ואפילו הכרחי.
השאלות האלה כוללות:
1. שאלות שבוחנות האם הוא עונה על הקריטריונים שלי לבחירת בן זוג שיגדל את הילדים שלי יחד אתי בדרך ובהשקםה שבה אני מאמינה.
2. שאלות שבוחנות מה התחושה שלי כשאני נמצאת לידו, והאם הוא לא אמר דברים חריגים או דברים שגרמו לי להרגיש לא בנוח.
3. שאלות על שפת הגוף שלו ושלי.
4. איך התנהלה השיחה- האם קטענו האחד את השניה ולהיפך?
5. אם היה משהו שלא הסכמנו לגביו- באיזה דרך הובעה אי ההסכמה?
6. שאלות שבוחנות האם הבחור להוט לרצות אותי - מסכים מיד עם דברים שאמרתי/מנסה לענות בצורה שתרצה אותי.
את השאלות עצמם אני לא חושבת שכדאי לתת לך, או לאף אדם אחר. כי לטעמי, את האדם היחיד שצריך ויכול לשאול את עצמו בשיא הכנות את מה שחשוב לך ורק לך בבחירת בן זוג.
אם את חושבת שגם לאופי שלך תתאים רשימת שאלות שתכתבי מראש- תנסי להעלות בעצמך שאלות. זה גם יכין אותך לשים לב בפגישה עצמה להרבה דברים שבלי חשיבה מראש היית מפספסת...
שיהיה לך בהצלחה!!
נשלח מהאנדרואיד שלי