בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2017 10:49 לינק ישיר 

תודה!
ומה המילים לאחר מכן?

Let there be peace in the world again
we hope and we pray, that we'll soon see that day

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2017 11:14 לינק ישיר 

greenie כתב:
קודם כל, בפעם השניה באשכול זה, אלי - אלפי תודות! אני לא כל כך חושבת שמבינים כאן מה זה לצלם במקום פשוט להנות בהופעה. ואח"כ לכתוב סיקור ולשלוח קליפים. מצטרפת!! אני רק יודעת (מניסיון) שזה מאוד מעצבן לצלם ולא לחוות את ההופעה. זה פשוט מדהים שכל הופעה, מ2007, אתה מצלם עבור חברי הפורום!! זה כלל  וכלל לא מובן מאליו.. ! במיוחד שהלכת גם להופעה הנוספת אתמול וצילמת בשבילנו! אין עליך!

אני מרוגשת. כן, פשוט ככה מרוגשת. הרבה זמן לא התרגשתי ככה מפרחי מיאמי. אני צופה בקליפים, צופה שוב, ובפעם השלישית סוגרת עיניים. סוף סוף יש כאן מקהלה שהקולות מדהימים, אחד אחד. ממש כך!

למרות שצפיתי בקליפ של הצגת השמות יותר מכל קליפ אחר, עדיין, לא הצלחתי לזהות את כולם. כנ"ל זה ייקח לי זמן, עד אז, אשתמש בסימנים ובאיתותים ומן הסתם, תדעו למי התכוונתי. או שלא.

לאחר שאלי ציין שהיו הרבה פאשלות, תהיתי מה יכול להיות? בהחלט היו הרבה פאשלות, היתה גם הרגשה של חזרה גנרלית וזה היה נס שכל הפשלות היו בהופעה הזאת ולא בהופעה המרכזית אתמול, שיש לציין , היתה יוצאת דופן ומדהימה!! אך בסה"כ אני נהנית מאד לצפות בפרחים החדשים.

רוב התנועות בשירים, עפ"י זכרוני, הם כמו המקוריים. נכון

אני לא אסקור כאן את המיאמי גרופ, בעיקר כי ההופעה שלהם לא היתה משהו. מסכן יהונתן סריברו, היה נראה מבואס, - ממש כך. כל הפשלות נפלו עליו..:( לפחות ירחמיאל עודד אותו ולמרות הקול המשתנה של יהודה בראון, הוא בהחלט הרוויח ביושר את התואר של הסולן הטוב ביותר בזמנים אלו של הקבוצה הזאת. 

אני גם לא אסקור את 'אט אט' - אני לא חסידה גדולה של השיר הזה ונמאס ממנו. חח כנ"ל והסולו של אלי כהן היה נהדר. 

שירו לו

אני ממש לא מופתעת שירחמיאל בחר לפתוח עם השיר הזה. הרי הוא כתב שהם ישירו שירים משנות השמונים והתשעים וזה אחלה שיר לפתיח. המוסיקה קצת התפקששה, אך בגדול, די הצליחו לשחזר את הסאונד המקורי ואפילו את האורות המבהבים המעצבנים :) אני תוהה אם המקהלה היתה נשמעת טובה יותר לו היו שרים כמו פעם, בשורות והמיקרופונים מקדימה?!
מעניין, ונכון שזה היה ממש שיחזור של התאורה(שעיצבנה אותי למדי). אני עדיין בספק אם הבחירה היתה מוצלחת או לא, צריכה לחשוב על זה:)

הסולן הראשון דומה מאד בסוג הקול ליעקב רוזנבלט, הסולן המקורי באקספיריאנס 4. נכון מאוד, ולא ידעתי את השם של הסולן המקורי בשיר הזה, רק ידעתי שיש להם קול דומה. תודה על העשרת הידע:)ויש לו קול יפה וצלול. ומייקל עובד שר יפה מאד, קולו התבגר. 
בסה"כ פתיח נחמד. הילדים היו נראים מרוגשים. 

אנא בכח

למען האמת, אם לא היו מבצעים את השיר הזה, הייתי באמת תוהה מה ירחמיאל חושב לעצמו. את חושבת שהיה צורך בשיר מלא?
אהבתי את העובדה שהם ביצעו את זה קרוב מאד למקור, מאד לא אהבתי את הסיומת של השיר. 

סולנים: 

סולן ראשון - תקנו אותי אם אני טועה, אני חושבת שזה אליהו לוי? כן, גם לי נראה. אני כבר שנים מחכה לשמוע קול כזה. מתוק, עוצמתי, גבוה, מחזיק מנגינה וללא ספק אחד הכוכבים בשנים הבאות נכון, קול דק רך ומתוק. נסלח לו על הפיקשוש הקטן, זה יכול לקרות לכל אחד.

סולן שני ושלישי - דואט: ( ראיתם את הילד הזריז מאחורה עם המיקרופון? כמובן:))  שמו של הקול שני זה אליהו סילברברג מושלם לפי דעתי. ההרמוניות במקום, קולות מתוקים ושילוב טוב.

We need you

ושוב, הנאמות למקור החמיא להם, למרות שהמוסיקה החלה רק לאחר שירמיאל צעק 'זיי שטיל'. ירחמיאל כבר בקושי מצליח לשיר. ואני שמחה שהם לא עשו את הביצוע של מיאמי אקספיריאנס 4. במיאמי אקספיראנס 4 למיטב זכרוני לא היה השיר המלא. 

סולנים:

סולן 1 - הילד שעשה את חזרת הש"ץ  - שיחק אותה! ממש!

סולן 2 -  מייקל עובד - סולו יפה מאד, שר ברור ומחזיק מנגינה בצורה טובה. 

סולן 3 - הלא הוא אלי כהן, הסולן החייכן והמדהים שניבאנו לו עתיד זוהר. למרות הקול הבוגר יותר, קולו עדיין מתוק ותענוג לאוזן. 

סולן 4 -  קול מקסים. 

סולן 5 - קול יפה מאד. פיקשוש קטן בסוף.

סולן 6 - ג'וסף וידל -  קול מתוק ( נראה בהמשך אם הזיוף הוא דבר חד-פעמי ).

סולן 7 - דבר אחד ברור, הוא יכול לעלות גבוה. האם זה מחמיא לו? לא בטוחה. הייתי מאד רוצה לשמוע אותו בסולואים אחרים, הוא שר בבסייעתא דשמיא סולו ארוך.. מכיון שהקליפים טיפה מטושטשים, אני לא ממש בטוחה אם ואיזה סולואים אחרים הוא שר. מה שכן, הוא אמיץ!

סולן 8 - סמי סלמה - אני חושבת - קול מלהיב, מתוק, חזק, עוצמתי, מהסוג שאני מחכה לשמוע!!!!! סולו מקסים~!

אני מאמין

לפני שתקראו את שארית דבריי כאן, ברצוני לציין, שזה אחד השירים האהובים עליי ביותר מכל הזמנים, לא רק משירי פרחי מיאמי ולכן, חשוב שתקראו את הסיקור שלי על השיר הזה, במסגרת המידע האישי הזה.

הפרחים שרו אותו יפה, עם נשמה ובהחלט עשו מאמץ מירבי לתת הופעה טובה והם די הצליחו רק מה, אני סבורה שזו לא היתה הביצוע הטוב ביותר שלהם שהם מסוגלים לה. יתרה מכך, אני סבורה שחלק מהאכזבה שלי מהביצוע הזה נובע מהצורה בה למדו את השיר, במקור נשמע ששרו אותו בדיוק רק וכאן לא כל כך.

סולנים:

סולן 1 - אופס, וסחטיין על היכולת להתחיל באמצע ללא זיוף.  קול מדהים וביצוע נהדר. עוד כוכב לשנים הבאות. אותו אחד,מסולו 7 בשיר הקודם. שמו מרק רוזנסטרק

סולן 2 - כל הכבוד סמי, סולו מתוק, חזק, עוצמתי, נוסטלגי כמו שזה אמור להשמע  בהחלט- טוב קלטתם, אני אוהבת את הקול שלו.

סולן 3 - אלי כהן. ( את שבחיו כתבתי אין ספור פעמים בפורום) סולו טוב. אני חושבת שהוא התבלבל קצת לשיר יחד עם ירחמיאל, עובדה, ברגע שנגמר הדואט עם ירחמיאל הוא שר מדהים והשמיע לנו את המלוא העוצמה לו הוא מסוגל.  הוא גם נשמע מעולה ביחד איתו.

סולן 4 - אני חושבת שזה שוב אליהו לוי -כן, זה הוא בכל אופן, גם אם אני טועה בשם, זה הסולן הראשון מ 'אנא בכח'. אני כל כך מולהבת מהקול שלו למרות ההתרגשות שלו בסולו הזה, הקול קצת רעד. איזה מתיקות, איזה נשמה, איזה דביקות ויש לו גם עוצמה בקול.  הוא גם שר את הסולו הראשון בבסייעתא דשמייא

לא ישא גוי

כאן הפרחים עשו חיל, למרות הזיופים פה ושם. בסה"כ, זה שיר קשה לביצוע ונסלח להם בפעם הראשונה. 

סולן 1 - קול נעים, זה סמי סלמה נשמע שהתרגש קצת כמו כן, נשמע שאלי ישב ממש ליד כמה ממעריציו :)

סולן 2 - קול מתוק, מתנשף קצת. מן הסתם קשה לעשות תנועות, לזוז ולשיר בו זמנית. 

סולן 3 ו - 4 - דואט יפה, הקול הגבוה בפרט נכון.

סולן 5 - אני לא כל כך יודעת מה לומר. נראה לכם שזה פשוט סוג הסולו? קצת התרגשות? נראה לי גם- לחץ.

ביסיעתא דשמיא

כאן ההוכחה שכאשר יש קולות טובים גם סולנים חדשים יכולים!!!

זה פשוט היה מרגש לשמוע את הילדים האלו שרים את השיר הזה. הם עשו זאת במתיקות, ברגש, בעוצמה ובשאר מילים שאינני מצליחה לזכור. 

כוכבים אמתיים! הסימונים האלה, אחד לשני, היו חמודים. 

נשמע שגם ירחמיאל חשש קצת, ע"ע ההערה הצינית בתחילת השיר ממש כך. האמת שלא התייחסתי לזה כציני, זה בידח מעט.. לא מעבר לזה אך עפ"י הלחיצות יד בסוף השיר, הם הצליחו במשימה. 

לגבי הסולנים עצמם: הראשון, הלא הוא, אם אני שוב לא טועה, אליהו לוי, יש לו קול כל כך יפה שאני חוזרת על הסולו הזה שוב ושוב. הקול שלו מזכיר לי קצת את אברהם וויליג.

השני, גם כן, קול יפה וצלול. קול בוגר מאד. שמו בישראל מרק רוזנסטרק

ה' מלך

קודם כל, הילדים היו הרבה יותר נינוחים בשיר הזה, אולי כי כבר ביצעו אותו כמה וכמה פעמים בעבר במסגרת מקהלת האחדות, וגם היה קצת נראה בלאגן אם כי מאורגן.
השיר עצמו היה ממוצע.

סולנים: 

סולן 1 - בסדר, חושבת שמסוגל ליותר. 

סולן 2 - אלי כהן - סולו נהדר.

סולן 3 -  קול מתוק

סולן 4 - אופס

סולן 5 - סמי סיים את השיר בהצלחה מרובה, עם קולו המתוק. ( שמתם לב שאני אוהבת את הקול שלו ???)

עושה שלום

שוב, ביצוע ממוצע. אולי אם הייתי באולם זה היה נשמע טוב יותר. 

סולנים: .

סולן 1 - אני חושבת שזה זאב גולדמן, מי שנפל לו הכיפה בהצגת השמות, קול נחמד. 

סולן 2 -  ריצ'י פינקלשטיין - קול יפה

סולן 3 - קול יפה, אופס

סולן 4 - אח, סמי, סמי. כבר סיפרתי לכם כמה אני אוהבת את הקול שלו?

סולן 5 - אלי כהן, האחד והיחיד עם ביצוע מושלם ומוצלח ביותר!

סולן 6 - וואו! כמה עוצמה!!

סולן 7 - וואו X2 

סולן 8 - ההוא מקודם שלא הייתי בטוחה לגביו. אולי פשוט צריך להתרגל לקול.

סולן 9 - אליהו לוי? בסולו הזה, הרגשתי ששרים לי סרנדה או לחילופין מצאו את ילד הפלא החדש של העולם. אני יכולה להקשיב לו שעות. 

סולן 10 - כל כך קצר ונחמד.

גריני, יישר כח על הסיקור!
גם מצאתי הרבה דברים דומים בין הסיקורים שלי ושלך:) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2017 11:17 לינק ישיר 

greenie כתבה:

תודה!
ומה המילים לאחר מכן?

Let there be peace in the world again
we hope and we pray, that we'll soon see that day

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2017 13:26 לינק ישיר 

תודה מיאמוש וגריני על הסיקורים שלכם!! הם ממש מגרים אותי ....☹☹  יש מצב שמישו ישלח לי בפרטי את הלינקים? אני לא יעביר את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2017 15:22 לינק ישיר 

יעל יקרה,
הייתי מאוד רוצה שתקבלי גם את הלינקים.
הבעיה שאת כלל וכלל לא פעילה בפורום.. במידה ותהיי פעילה בפרק זמן המתקבל על הדעת, נוכל לשלוח לך בל"נ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2017 21:42 לינק ישיר 

אלימונסי, זה פשוט מדהים ההסרטות מההופעה במוצא"ש!!
זה ממש ממש לא מובן מאליו.
צפיתי אתמול בחלקם לפני החג, ופשוט התלהבתי!!! וואוו!
איזו הופעה, בלי פשלות כמעט,קולות מעולים,קהל משולהב, אקשן, מדהים!!
ממש יפה הסיום עם היום השמיני!ירחמיאל נראה בעננים..
גריני,הרגשתי ממש כמוך. מרוגשת למדי!יש שם קולות מ ט ר י פ י ם!וואו!! במיוחד אליהו לוי ומרק רוזנסטרק. וכן,גם סמי ועוד כמה:) לכולם שם!
הם רק צריכים עוד קצת להשתפשף וזה יהיה יותר ממושלם.
יש לי עוד מה לומר (לכתוב:) על ההסרטות ממוצא"ש, אני אכתוב בל"נ בהמשך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 00:36 לינק ישיר 

אלימונסי, היה מנחה למופע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 00:50 לינק ישיר 

קלטתם מה קרה בשיר 'עושה שלום' בהופעה במונסי?
בדקה 2:19 ירחמיאל מסמן לילד שהרמקול נתקע לו בסולו שלפני, ללכת לצד ימין(כך זה נראה) ולהחליף את הרמקול. (לקח לילד כמה שניות תוך שהוא בוהה בירחמיאל בשאלה 'מה בדיוק לעשות'?) והוא יוצא מהשורה מהר, אך ירחמיאל מסמן לו לחזןר מהר ונראה כועס בדקה 2:38..הוא גם מדבר איתו שם בכעס.(הילד נראה מפוחד אימה.. ווי גם אני נבהלתי בשבילו;( ונראה שירחמיאל מסמן לו ללכת אחורה לשורה השניה.
מעניין מה הלך שם בדיוק..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 01:38 לינק ישיר 

לצערי לא מצליח לפתוח את הסרטונים. אני מחכה שתעלו ליוטיוב. ואז אכתוב סיקור בעז"ה.
באופן כללי חבר שלקחתי אותו לפני שנתיים להופעה של מיאמי ואז ממש לא היה בקטע ומאז לא מוותר על שום הופעה שיכול לנסוע אם זה בתשרי או עכשיו שהוא בקבוצה. אז הוא שלח לי כמה סרטונים שהסריט ותמונות שעשה עם הפרחים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2017 02:24 לינק ישיר 

יפה!
יש מצב שהוא ישתף אותנו בתמונות(חתוך, כמובן..) ובהסרטות?
(תוכל להעלות למייל של הפורום..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 05:36 לינק ישיר 

נראה לי חבל על המאמץ כי זה סרטונים באיכות גרועה, ויש כבר סרטונים של אלימונסי. וגם אני לא יודע עד היום להעלות סרטונים ותמונות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2017 05:38 לינק ישיר 

ומה בנוגע לתמונות הפרחים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 05:39 לינק ישיר 

לא להעלות לפורום,רק למייל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2017 18:30 לינק ישיר 

אז כמו שאתם בטח מבינים לסיקור שלי תצטרכו להמתין לאחר ימי הספירה 
הספקתי רק לשמוע קטע קטנטן מהשיר אנא בכח (אלי ביגון העלה) וההרמוניות מושלמות! ממש מיאמי של פעם!
מאכזב ש'הילד העדין' לא המשיך במקהלה, אבל נשמע שיש עוד קולות טובים.
רציתי שיהיה יותר 'מעבר' כלומר יותר שירים חדשים, וגם רוב השירים חודשו במהלך השנים האחרונות, אבל מהסיקורים זה נשמע שווה שמיעה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2017 18:42 לינק ישיר 

יש גם את ל"ג בעומר ,מחכים לסיקור שלך!
המופע היה באמת מדהים, ויש לנו אפילו הסרטות ממונסי ומברוקלין קולג' בזכות אלימונסי;)
יש שם קולות מעולים.
בינתיים אני הגעתי למסקנה שהכוכבים הבאים זה מרק רוזנסטרק(שירחמיאל קרא את שמו 4 פעמים במופע בברוקלין קולג'..) אליהו לוי וסמי סלמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext