בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2017 23:51 לינק ישיר 

על איזה הכרה מדובר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

24/6

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2017 10:19 לינק ישיר 

זה לא ממש הכרה, אך מבחינתנו זו גאווה שזה חבר פורום מיאמי:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2017 17:21 לינק ישיר 

מכירים את זה שספירת העומר ואי אפשר לראות את ההופעה, אז רק חורשים את הקראת שמות?! במיוחד שעכשיו זה עוד יותר מאתגר כי לא באמת יודעים מה השמות והמבטא של ירחמיאל...

לא הייתה לי ברירה אלא לערוך פה רשימת שמות, לפי הקראת השמות במונסי (כי בברוקלין ירחמיאל לא הקריא לפי הסדר וגם 'שיגע' את מרק רוזנסטק).

אז הנה לכם:

דוד טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.

יעקב (ג'יקוב) זר - השתתף במקהלת האחדות.

אבי בן-נעים (לא בטוחה לגבי השם).

אלכסנדר קופר - השתתף במקהלת האחדות.

טל גלסמן - השתתף במקהלת האחדות (והוא נראה חמוד ממש).

אלישע כהן - השתתף במקהלת האחדות.

מרק רוזנסטק (וואי, איך בא לי לשמוע את הקול שלו).

אליהו זילברברג - השתתף במקהלת האחדות, זכור לנו מהסולו החמוד שלו ב'ה' מלך' (איזה חמוד שהוא מפרגן ומריע לילדים שלידו).

אליהו לוי - השתתף במקהלת האחדות, קיבל שני סולואים בהופעת סוכות וכבר אז היה נראה לי שתוך חצי שנה הוא ישמע מדהים.

יוסף (ג'וזף) וידל - השתתף במקהלת האחדות..

אני די בטוחה שזה הילד שקיבל את הסולו הראשון בשיר 'ה' מלך' בהופעת סוכות אבל אני ממש לא מצליחה לפענח את השם שלו.

ר'יצי פינקלשטיין - השתתף במקהלת האחדות, כמדומני שהוא שר בדואט בתחילת השיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.

דניאל פסטרנק - השתתף במקהלת האחדות, שר את הסולו הראשון בשיר 'יחד' וגם ב'ה' מלך', די אהבתי את הקול שלו ואני שמחה שהוא במקהלה.

יצחק טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.

מיכאל (מייקל) עובד – די ברור, השתתף במקהלת האחדות, השתתף בהופעת פסח, נעלם בהופעת סוכות והנה הוא כאן. לדעתי, הוא כובש בקלות את הבמה, והמקהלה מתאימה לו יותר ממקהלת האחדות.

אלי כהן - השתתף במקהלת האחדות, 'הילד המתוק' שכולנו קיווינו שנראה אותו במקהלה, וכאן אני רוצה קרדיט על הכינוי...

אוריאל סטפסיט (נראה לי שזה שם המשפחה...)

סמי סלמה השתתף במקהלת האחדות, קיבל סולו בשיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.

זאב גולדמן - השתתף במקהלת האחדות.

מנחם (לא יודעת מה השם משפחה...).

מסקנה – רוב הילדים היו במקהלת האחדות, כך שלרובם יש ניסיון של שנה על הבמה ואני מקווה שזה תורם להופעת במה שלהם.

דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2017 18:30 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

מכירים את זה שספירת העומר ואי אפשר לראות את ההופעה, אז רק חורשים את הקראת שמות?! במיוחד שעכשיו זה עוד יותר מאתגר כי לא באמת יודעים מה השמות והמבטא של ירחמיאל... חח ממש כך

לא הייתה לי ברירה אלא לערוך פה רשימת שמות, לפי הקראת השמות במונסי (כי בברוקלין ירחמיאל לא הקריא לפי הסדר וגם 'שיגע' את מרק רוזנסטק).

אז הנה לכם:

דוד טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.

יעקב (ג'יקוב) זר - השתתף במקהלת האחדות.

אבי בן-נעים (לא בטוחה לגבי השם).

אלכסנדר קופר - השתתף במקהלת האחדות.

טל גלסמן - השתתף במקהלת האחדות (והוא נראה חמוד ממש).

אלישע כהן - השתתף במקהלת האחדות.

מרק רוזנסטק (וואי, איך בא לי לשמוע את הקול שלו). הוא מדהים!

אליהו זילברברג - השתתף במקהלת האחדות, זכור לנו מהסולו החמוד שלו ב'ה' מלך' (איזה חמוד שהוא מפרגן ומריע לילדים שלידו). הוא נראה ילד כ"כ זורם.. בעיקר מהפגישה איתו:)

אליהו לוי - השתתף במקהלת האחדות, קיבל שני סולואים בהופעת סוכות וכבר אז היה נראה לי שתוך חצי שנה הוא ישמע מדהים. מחכה לסוכות לשמוע אותו בלייב:)

יוסף (ג'וזף) וידל - השתתף במקהלת האחדות..

אני די בטוחה שזה הילד שקיבל את הסולו הראשון בשיר 'ה' מלך' בהופעת סוכות אבל אני ממש לא מצליחה לפענח את השם שלו.

ר'יצי פינקלשטיין - השתתף במקהלת האחדות, כמדומני שהוא שר בדואט בתחילת השיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.

דניאל פסטרנק - השתתף במקהלת האחדות, שר את הסולו הראשון בשיר 'יחד' וגם ב'ה' מלך', די אהבתי את הקול שלו ואני שמחה שהוא במקהלה.

יצחק טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.

מיכאל (מייקל) עובד – די ברור, השתתף במקהלת האחדות, השתתף בהופעת פסח, נעלם בהופעת סוכות והנה הוא כאן. לדעתי, הוא כובש בקלות את הבמה, והמקהלה מתאימה לו יותר ממקהלת האחדות.

אלי כהן - השתתף במקהלת האחדות, 'הילד המתוק' שכולנו קיווינו שנראה אותו במקהלה, וכאן אני רוצה קרדיט על הכינוי...חח,נתון לך

אוריאל סטפסיט (נראה לי שזה שם המשפחה...) גם לי

סמי סלמה השתתף במקהלת האחדות, קיבל סולו בשיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.

זאב גולדמן - השתתף במקהלת האחדות.

מנחם (לא יודעת מה השם משפחה...).

מסקנה – רוב הילדים היו במקהלת האחדות, כך שלרובם יש ניסיון של שנה על הבמה ואני מקווה שזה תורם להופעת במה שלהם.

דעתכם?

דעתי שיש הרבה קולות טריים חדשים ויפים. רק נשאר לחכות ל'שפשוף' וניסיון על הבמה.
מה דעתכם, יש סיכוי להופעת מיאמי בקיץ הזה? לשאול את ירחמיאל במייל?:) (לפי הכלל הלא קבוע של פעם ב3 שנים..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2017 14:14 לינק ישיר 

אוקי אוקי, שם המשפחה של אוריאל הוא סטאבזיב (Sztabzyb) באמת מסובך להגיד את זה... ובמחשבה שניה הוא היה במקהלת האחדות וביצע את הסולו ב'אט אט'.
שם המשפחה של מנחם Zwicler איך כותבים את זה בעברית? וגם הוא היה במקהלת האחדות.

מצחיקות ההתרחשויות בקריאת השמות הזו, במיוחד עם בני זדה, איזה פרצופים הוא עושה לירחמיאל...

מיאמוש - עם ירחמיאל אי אפשר לדעת, ייתכן... אבל אני חושבת שההופעה בשנה הבאה יהיו יותר שירים חדשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2017 16:06 לינק ישיר 

חברים, ל"ג בעומר מתקרב, מחכים לסיקורים שלכם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2017 18:48 לינק ישיר 

וואו!!! ירחמיאל, איזו קבוצה!!! אילו קולות!!! ההרמוניות מושלמות!!! בקיצור צריך לעשות איתם משהו גדול! משהו כמו להוציא אלבום עם 14 שירים (לא פחות...) מושלמים עם פרסום שכולם יבינו שמיאמי של היום טובים לפחות כמו פעם.

אז:

אליהו לוי - הקול שלו זה מנגינה בתוך מנגינה והוא מבצע מדהים! עדיין קצת חושש אבל הביצועים שלו אדירים בעיני.
אלי כהן - מה יהיה? הילד הזה לא מפסיק להפיק סולואים קסומים כמו שרק ילד מתוק כמוהו יכול להפיק.
מרק רוזנסטק  - איפה הקול הזה היה עד היום?! 
דוד טורקיה - קול משנות ה-90, מזכיר לי את הסולנים הגדולים של תקופת האקספריאנס.
סמי סלמה - קול של כוכב וביצועים מדוייקים.

נ.ב.
אייזיק, בני ובני יכולים להשתלב בקבוצה החדשה, הם צעירים יחסית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2017 19:28 לינק ישיר 

בדיוק,קולות מהממים אחד אחד!
כן,גם לדעתי הם יכולים להשתלב. שלא יעזבו..:(

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2017 19:31 לינק ישיר 

ואחרי עשור (...) שמיאמי מככבים ברשימות ההשמעה שלי אני מגיעה למסקנה מוזרה משהו:
קצת בעייתי לאהוב מקהלת ילדים, הקולות מתחלפים כל הזמן!
זה בסדר שהייתי רוצה לשמוע עוד פעם את הקול של אביגדור, צבי, שלמה, מיכאל ועוד כמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2017 05:10 לינק ישיר 

ראיתם את הטיול של סמי סלמה בהופעה השניה ואיך ירחמיאל קורא לו ונותן לו דחיפה בחזרה לכיוון העמדה שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2017 14:45 לינק ישיר 

בשיר "we need you"? זה קטע ממש חמוד, אני חשבתי שירחמיאל רצה לשיר עם סמי בדואט וסמי התבייש או לא שם לב והלך לקצה הבמה ולכן ירחמיאל קרא לו לחזור... חמוד הסמי הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2017 17:20 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

ואחרי עשור (...) שמיאמי מככבים ברשימות ההשמעה שלי אני מגיעה למסקנה מוזרה משהו:
קצת בעייתי לאהוב מקהלת ילדים, הקולות מתחלפים כל הזמן!
זה בסדר שהייתי רוצה לשמוע עוד פעם את הקול של אביגדור, צבי, שלמה, מיכאל ועוד כמה?

ממש ככה!!
כמוני כמוך..זה מה שעצוב בענין,שצריך להפרד מקולות אהובים;(

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2017 21:35 לינק ישיר 

greenie כתב:

שירו לו

הסולן הראשון דומה מאד בסוג הקול ליעקב רוזנבלט, הסולן המקורי באקספיריאנס 4. ויש לו קול יפה וצלול. ומייקל עובד שר יפה מאד, קולו התבגר. 

את בטוחה לגבי הרוזנבלט? כי אני תמיד חשבתי ששם הסולן הוא יעקב הורביץ.

שאלה למתמצאים - כמה סולואים יש לאותו סולן?

תוקן על ידי שירהיהודית ב- 24/05/2017 21:38:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2017 21:15 לינק ישיר 

וואו היום התחלתי לראות את הסרטונים(עוד לא הורדתי מחוסר זמן...) וזה פשוט יפה! לאיודעת למה, נקרעתי מצחוק על הקטע של ירחמיאל עם מרק רוזנסטק (רק אני מתבלבלת וכמעט קוראת לו מרק שלזינגר???(אקספיריאנס 3)) בברוקלין קולג'. היה חמוד איך שהוא המשיך לזרום גם בפעם הרביעית! הוא ממש זורם וחמוד!!! 
ואין שווווום ספק שהקולות היפים ביותר (לפי דעתי כמובן) הם של אליהו,אלי ומרק!!!
בעז''ה סיקור מפורט קצת יותר יבא בהמשך,( בלי נדר,לא מבטיחה כלום!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2017 20:03 לינק ישיר 

מחכים:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.