מכירים את זה שספירת העומר ואי אפשר לראות את ההופעה, אז רק חורשים את הקראת שמות?! במיוחד שעכשיו זה עוד יותר מאתגר כי לא באמת יודעים מה השמות והמבטא של ירחמיאל... חח ממש כך
לא הייתה לי ברירה אלא לערוך פה רשימת שמות, לפי הקראת השמות במונסי (כי בברוקלין ירחמיאל לא הקריא לפי הסדר וגם 'שיגע' את מרק רוזנסטק).
אז הנה לכם:
דוד טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.
יעקב (ג'יקוב) זר - השתתף במקהלת האחדות.
אבי בן-נעים (לא בטוחה לגבי השם).
אלכסנדר קופר - השתתף במקהלת האחדות.
טל גלסמן - השתתף במקהלת האחדות (והוא נראה חמוד ממש).
אלישע כהן - השתתף במקהלת האחדות.
מרק רוזנסטק (וואי, איך בא לי לשמוע את הקול שלו). הוא מדהים!
אליהו זילברברג - השתתף במקהלת האחדות, זכור לנו מהסולו החמוד שלו ב'ה' מלך' (איזה חמוד שהוא מפרגן ומריע לילדים שלידו). הוא נראה ילד כ"כ זורם.. בעיקר מהפגישה איתו:)
אליהו לוי - השתתף במקהלת האחדות, קיבל שני סולואים בהופעת סוכות וכבר אז היה נראה לי שתוך חצי שנה הוא ישמע מדהים. מחכה לסוכות לשמוע אותו בלייב:)
יוסף (ג'וזף) וידל - השתתף במקהלת האחדות..
אני די בטוחה שזה הילד שקיבל את הסולו הראשון בשיר 'ה' מלך' בהופעת סוכות אבל אני ממש לא מצליחה לפענח את השם שלו.
ר'יצי פינקלשטיין - השתתף במקהלת האחדות, כמדומני שהוא שר בדואט בתחילת השיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.
דניאל פסטרנק - השתתף במקהלת האחדות, שר את הסולו הראשון בשיר 'יחד' וגם ב'ה' מלך', די אהבתי את הקול שלו ואני שמחה שהוא במקהלה.
יצחק טורקיה (Torkieh) – השתתף במקהלת האחדות.
מיכאל (מייקל) עובד – די ברור, השתתף במקהלת האחדות, השתתף בהופעת פסח, נעלם בהופעת סוכות והנה הוא כאן. לדעתי, הוא כובש בקלות את הבמה, והמקהלה מתאימה לו יותר ממקהלת האחדות.
אלי כהן - השתתף במקהלת האחדות, 'הילד המתוק' שכולנו קיווינו שנראה אותו במקהלה, וכאן אני רוצה קרדיט על הכינוי...חח,נתון לך
אוריאל סטפסיט (נראה לי שזה שם המשפחה...) גם לי
סמי סלמה השתתף במקהלת האחדות, קיבל סולו בשיר 'עושה שלום' בהופעת סוכות.
זאב גולדמן - השתתף במקהלת האחדות.
מנחם (לא יודעת מה השם משפחה...).
מסקנה – רוב הילדים היו במקהלת האחדות, כך שלרובם יש ניסיון של שנה על הבמה ואני מקווה שזה תורם להופעת במה שלהם.