בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2017 14:36 לינק ישיר 
קליפים מההופעה, פורסמו ביוטיוב, יש משמ את הכל רק לא ברור כמו של אלימונסי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2017 21:37 לינק ישיר 

נבהלתי לשנייה...

אוף,לא נפתח לי! מישהו יכול לשלוח לי את זה למייל?( לא בשבילי... לי יש את של אלימונסי אבל יש לי כמה חברות שרוצות את זה מאוד...)

תוקן על ידי משיחמיד ב- 11/06/2017 22:14:13

תוקן על ידי משיחמיד ב- 11/06/2017 22:15:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2017 06:01 לינק ישיר 

אני הורדתי את.זה בעבר.
בעז"ה כשאגיע הביתה,תזכירי לי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2017 10:48 לינק ישיר 

איך אדע מתי תגיעי הבייתה??? סתם,אני אשמח שתשלחי לי. תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2017 20:25 לינק ישיר 

חח אני מגיעה כל יום חמישי בסיום שבוע. אני אשלח לך למייל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2017 23:29 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

כצפוי, הסרטונים הוסרו ע"י ירחמיאל עקב זכויות יוצרים.
בכל מקרה, אני הורדתי את כולם מיד כשהועלו, כי שיערתי שזה מה שעלול לקרות במוקדם או במאוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2017 23:35 לינק ישיר 

חלק עדיין 'ניצלו' מהסרה-

תוקן על ידי מיאמוש ב- 24/06/2017 23:36:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2017 20:08 לינק ישיר 

אויש! כ''כ צפוי!!! מזל שהורדת קודם מיאמוש,תודה רבה!!! חברות שלי רואות את זה כל היום!!! (למדו ממני:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2017 20:54 לינק ישיר 

נראה לי שאין ברירה והסיקור שלי יהפוך לסיקור בהמשכים.

התלבטתי אם לסקר את ההופעה במונסי או בברוקלין והחלטתי לסקר את ההופעה בברוקלין, כי את ההופעה במונסי כבר סיקרו פה, וההופעה בברוקלין יותר מעניינת (מבחינת הבמה והתאורה) וגם רוב הפאשלות שהיו במונסי נפתרו בברוקלין.

עם זאת, הסיקור יתייחס גם להשוואות עם ההופעה במונסי.

אז...

סיקור הופעת פסח ע"ז, חלק 1:

שירו לו:

אין ספק שזה אחד הלהיטים הגדולים של מיאמי וגם מי שלא מכיר את כל השירים של מיאמי את השיר הזה הוא יכיר. שיר שהוא קלאסיקה אחת גדולה!

סולנים:

דוד טורקיה – הקול שלו לקוח הישר משנות ה-90, מזכיר ממש את הקול של יעקב הורביץ, כן זה השם של הסולן (השארתי לכם שאלה ב"אחד מי יודע"). הוא מבצע מקסים ונהניתי מכל הסולואים שלו. מעניין שהוא לא כ"כ מוזכר כאן, אולי בגלל המיקום שלו על הבמה, יום אחד עוד נדון על זה.

מיכאל עובד – איזה כיף לראות אותו על הבמה, והוא לא מאכזב, כובש את הבמה בקלות. הוא גם שר טוב וגם מוסיף תנועות מתאימות, רוב הילדים עדיין קפואים על הבמה.

הקטע של ההחלפת שורות, נכון שתמיד החזרתם את מופע אקספריאנס 4 כדי לראות את זה שוב?!

שינוי קטן מאז, אז כולם שרו, עכשיו רק הילדים בצדדים יכלו לשיר ושומעים את ההחלשות של הקולות.

ירחמיאל, הקול שלו ממש השתנה...

הקול שני שהילדים עושים לירחמיאל ממש עבר שיפור מהופעת מונסי להופעת ברוקלין.

אנא בכח

עוד קלאסיקה מדהימה, הביצוע מדהים!

סולנים:

אליהו לוי – מתוק! סולואים מקסימים אחד אחד.

בהופעה במונסי יש לו זיוף במילה "רינת".

פרשנות שלי: לאליהו יש נטייה לסלסולים, הוא ניסה להכניס פה סלסול אבל לא היה מקום במנגינה לזה, ונוצר זיוף. מיותר לציין שזה לא קרה בהופעה בברוקלין.

דואט – יעקב זר ואליהו זילברברג.

יעקב זר שר טוב אבל אין ספק שהקול שני של אליהו הרבה יותר מרשים.

כמובן שחשוב לציין את התושייה של מרק רוזנסטק בהופעה במונסי! הוא לגמרי לא מפחד מהבמה, מרשים! מה אתם אומרים? יש יורש לשלמה גרוס?

We need you

החזנות של אריאל סטבזיב מרשימה מאוד, נהניתי מאוד מהקטע הזה! (הקטע חזנות בברוקלין טוב יותר מההופעה במונסי).

הרמקולים של מיכאל עובד ואלי כהן לא עבדו טוב בהופעה בברוקלין.

מההופעה במונסי – שני סולואים מצויינים של שני סולנים נבחרים.

דוד טורקיה – הסולו הזה מזכיר את הסולו של רוברט לואי, קול של פעם...

הסולן שלא הצלחתי לזהות את שמו – מבצע מקסים, הסיום של הסולו מדהים!

יוסף וידל – משום מה לא התחברתי לקול שלו... אתכם הסליחה.

מרק רוזנסטק – הוא מדהים! מבצע בלי פחד. כבר העירו פה שהסולו גבוה מדי.

זוכרים את הפרשנות שלי על אליהו לוי? אז אותו דבר מרק, רק שאצלו הנטייה היא לשיר גבוה, אפשר לשמוע את זה בעוד סולואים.

סמי סלמה – הוא מבצע מתוק ומחזיק מנגינה מצוין. מצחיק ההתרחשות עם ירחמיאל.

המשך יבוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2017 21:14 לינק ישיר 

הלוואי שהייתה לי סבלנות כמו שלכם לכתוב את כל התרשמויותי מההופעה.... לי הכל רץ בראש מדי מהר בשביל לשכתב אותם ולהפוך אותם לסיקור... בכולופן,אני נהנית מאוד מכל סיקור שנכתב כאן...אולי עד הופעת סוכות הבאה אני יסקר גם:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2017 14:08 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

נראה לי שאין ברירה והסיקור שלי יהפוך לסיקור בהמשכים. העיקר שיהיה סיקור:)

התלבטתי אם לסקר את ההופעה במונסי או בברוקלין והחלטתי לסקר את ההופעה בברוקלין, כי את ההופעה במונסי כבר סיקרו פה, וההופעה בברוקלין יותר מעניינת (מבחינת הבמה והתאורה) וגם רוב הפאשלות שהיו במונסי נפתרו בברוקלין. מעולה

עם זאת, הסיקור יתייחס גם להשוואות עם ההופעה במונסי.

אז...

סיקור הופעת פסח ע"ז, חלק 1:

שירו לו:

אין ספק שזה אחד הלהיטים הגדולים של מיאמי וגם מי שלא מכיר את כל השירים של מיאמי את השיר הזה הוא יכיר. שיר שהוא קלאסיקה אחת גדולה! עכשיו זה גם פופולרי בקייטנות:)אומנם מילים אחרות, אבל המנגינה נשארה.

סולנים:

דוד טורקיה – הקול שלו לקוח הישר משנות ה-90, מזכיר ממש את הקול של יעקב הורביץ, כן זה השם של הסולן (השארתי לכם שאלה ב"אחד מי יודע"). הוא מבצע מקסים ונהניתי מכל הסולואים שלו. מעניין שהוא לא כ"כ מוזכר כאן, אולי בגלל המיקום שלו על הבמה, יום אחד עוד נדון על זה. מאוד אהבתי את הקול שלו

מיכאל עובד – איזה כיף לראות אותו על הבמה, והוא לא מאכזב, כובש את הבמה בקלות. הוא גם שר טוב וגם מוסיף תנועות מתאימות, רוב הילדים עדיין קפואים על הבמה. הוא נראה כבר די בוגר. בסדר, זו הופעה שניה שלהם סה"כ.. מקווה שעד סוכות הם כבר ישתפשפו

הקטע של ההחלפת שורות, נכון שתמיד החזרתם את מופע אקספריאנס 4 כדי לראות את זה שוב?! אני לא:) האמת שלא  ממש אהבתי את התנועה הזאת. פה בממופע הזה היה גם מישהו שדילג אחרי כולם.

שינוי קטן מאז, אז כולם שרו, עכשיו רק הילדים בצדדים יכלו לשיר ושומעים את ההחלשות של הקולות.

ירחמיאל, הקול שלו ממש השתנה... ממש השתנה דרסטי בשנתיים האחרונות, אבל מדי פעם הוא חייב להשחיל מילה, זה בסדר, מגיע לו:). 

הקול שני שהילדים עושים לירחמיאל ממש עבר שיפור מהופעת מונסי להופעת ברוקלין.

אנא בכח

עוד קלאסיקה מדהימה, הביצוע מדהים!

סולנים:

אליהו לוי – מתוק! סולואים מקסימים אחד אחד.

בהופעה במונסי יש לו זיוף במילה "רינת".

פרשנות שלי: לאליהו יש נטייה לסלסולים, הוא ניסה להכניס פה סלסול אבל לא היה מקום במנגינה לזה, ונוצר זיוף. מיותר לציין שזה לא קרה בהופעה בברוקלין. מענייו, כנראה שירחמיאל העיר?

דואט – יעקב זר ואליהו זילברברג.

יעקב זר שר טוב אבל אין ספק שהקול שני של אליהו הרבה יותר מרשים.

כמובן שחשוב לציין את התושייה של מרק רוזנסטק בהופעה במונסי! הוא לגמרי לא מפחד מהבמה, מרשים! מה אתם אומרים? יש יורש לשלמה גרוס? כן! לדעתי הוא היורש שלו. ממש אהבתי את הכריזמה האומץ והקול. מחכה לראיין אותו בסוכות הקרוב!

We need you

החזנות של אריאל סטבזיב מרשימה מאוד, נהניתי מאוד מהקטע הזה! (הקטע חזנות בברוקלין טוב יותר מההופעה במונסי).

הרמקולים של מיכאל עובד ואלי כהן לא עבדו טוב בהופעה בברוקלין.

מההופעה במונסי – שני סולואים מצויינים של שני סולנים נבחרים.

דוד טורקיה – הסולו הזה מזכיר את הסולו של רוברט לואי, קול של פעם...

הסולן שלא הצלחתי לזהות את שמו – מבצע מקסים, הסיום של הסולו מדהים!

יוסף וידל – משום מה לא התחברתי לקול שלו... אתכם הסליחה.

מרק רוזנסטק – הוא מדהים! מבצע בלי פחד. כבר העירו פה שהסולו גבוה מדי.

זוכרים את הפרשנות שלי על אליהו לוי? אז אותו דבר מרק, רק שאצלו הנטייה היא לשיר גבוה, אפשר לשמוע את זה בעוד סולואים.

סמי סלמה – הוא מבצע מתוק ומחזיק מנגינה מצוין. מצחיק ההתרחשות עם ירחמיאל.

המשך יבוא... מחכים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2017 14:09 לינק ישיר 

משיחמיד כתב:
הלוואי שהייתה לי סבלנות כמו שלכם לכתוב את כל התרשמויותי מההופעה.... לי הכל רץ בראש מדי מהר בשביל לשכתב אותם ולהפוך אותם לסיקור... בכולופן,אני נהנית מאוד מכל סיקור שנכתב כאן...אולי עד הופעת סוכות הבאה אני יסקר גם:)

עכשיו אמור להיות לך קצת זמן.. שבי מול המחשב ברגיעה, תצפי בהופעה ותוך כדי תכתבי כל מה שאת חושבת על המופע :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2017 21:20 לינק ישיר 

לא אמרתי שאין לי זמן,אמרתי  שאין לי סבלנות-יש איזה שהוא הבדל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2017 21:32 לינק ישיר 

חח התכןונתי שכשיש זמן בד"כ מוצאים גם סבלנות:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2017 16:21 לינק ישיר 

משיחמיד - את לא חייבת לכתוב סיקור שלם, את יכולה לכתוב הערות על סיקור קיים או לכתוב נקודות מעניינות ששמת לב אליהן ובא לך לשתף.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקור מיאמי 40 חול המועד פסח תשע"ז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.