נראה לי שאין ברירה והסיקור שלי יהפוך לסיקור בהמשכים. העיקר שיהיה סיקור:)
התלבטתי אם לסקר את ההופעה במונסי או בברוקלין והחלטתי לסקר את ההופעה בברוקלין, כי את ההופעה במונסי כבר סיקרו פה, וההופעה בברוקלין יותר מעניינת (מבחינת הבמה והתאורה) וגם רוב הפאשלות שהיו במונסי נפתרו בברוקלין. מעולה
עם זאת, הסיקור יתייחס גם להשוואות עם ההופעה במונסי.
אז...
סיקור הופעת פסח ע"ז, חלק 1:
שירו לו:
אין ספק שזה אחד הלהיטים הגדולים של מיאמי וגם מי שלא מכיר את כל השירים של מיאמי את השיר הזה הוא יכיר. שיר שהוא קלאסיקה אחת גדולה! עכשיו זה גם פופולרי בקייטנות:)אומנם מילים אחרות, אבל המנגינה נשארה.
סולנים:
דוד טורקיה – הקול שלו לקוח הישר משנות ה-90, מזכיר ממש את הקול של יעקב הורביץ, כן זה השם של הסולן (השארתי לכם שאלה ב"אחד מי יודע"). הוא מבצע מקסים ונהניתי מכל הסולואים שלו. מעניין שהוא לא כ"כ מוזכר כאן, אולי בגלל המיקום שלו על הבמה, יום אחד עוד נדון על זה. מאוד אהבתי את הקול שלו
מיכאל עובד – איזה כיף לראות אותו על הבמה, והוא לא מאכזב, כובש את הבמה בקלות. הוא גם שר טוב וגם מוסיף תנועות מתאימות, רוב הילדים עדיין קפואים על הבמה. הוא נראה כבר די בוגר. בסדר, זו הופעה שניה שלהם סה"כ.. מקווה שעד סוכות הם כבר ישתפשפו
הקטע של ההחלפת שורות, נכון שתמיד החזרתם את מופע אקספריאנס 4 כדי לראות את זה שוב?! אני לא:) האמת שלא ממש אהבתי את התנועה הזאת. פה בממופע הזה היה גם מישהו שדילג אחרי כולם.
שינוי קטן מאז, אז כולם שרו, עכשיו רק הילדים בצדדים יכלו לשיר ושומעים את ההחלשות של הקולות.
ירחמיאל, הקול שלו ממש השתנה... ממש השתנה דרסטי בשנתיים האחרונות, אבל מדי פעם הוא חייב להשחיל מילה, זה בסדר, מגיע לו:).
הקול שני שהילדים עושים לירחמיאל ממש עבר שיפור מהופעת מונסי להופעת ברוקלין.
אנא בכח
עוד קלאסיקה מדהימה, הביצוע מדהים!
סולנים:
אליהו לוי – מתוק! סולואים מקסימים אחד אחד.
בהופעה במונסי יש לו זיוף במילה "רינת".
פרשנות שלי: לאליהו יש נטייה לסלסולים, הוא ניסה להכניס פה סלסול אבל לא היה מקום במנגינה לזה, ונוצר זיוף. מיותר לציין שזה לא קרה בהופעה בברוקלין. מענייו, כנראה שירחמיאל העיר?
דואט – יעקב זר ואליהו זילברברג.
יעקב זר שר טוב אבל אין ספק שהקול שני של אליהו הרבה יותר מרשים.
כמובן שחשוב לציין את התושייה של מרק רוזנסטק בהופעה במונסי! הוא לגמרי לא מפחד מהבמה, מרשים! מה אתם אומרים? יש יורש לשלמה גרוס? כן! לדעתי הוא היורש שלו. ממש אהבתי את הכריזמה האומץ והקול. מחכה לראיין אותו בסוכות הקרוב!
We need you
החזנות של אריאל סטבזיב מרשימה מאוד, נהניתי מאוד מהקטע הזה! (הקטע חזנות בברוקלין טוב יותר מההופעה במונסי).
הרמקולים של מיכאל עובד ואלי כהן לא עבדו טוב בהופעה בברוקלין.
מההופעה במונסי – שני סולואים מצויינים של שני סולנים נבחרים.
דוד טורקיה – הסולו הזה מזכיר את הסולו של רוברט לואי, קול של פעם...
הסולן שלא הצלחתי לזהות את שמו – מבצע מקסים, הסיום של הסולו מדהים!
יוסף וידל – משום מה לא התחברתי לקול שלו... אתכם הסליחה.
מרק רוזנסטק – הוא מדהים! מבצע בלי פחד. כבר העירו פה שהסולו גבוה מדי.
זוכרים את הפרשנות שלי על אליהו לוי? אז אותו דבר מרק, רק שאצלו הנטייה היא לשיר גבוה, אפשר לשמוע את זה בעוד סולואים.
סמי סלמה – הוא מבצע מתוק ומחזיק מנגינה מצוין. מצחיק ההתרחשות עם ירחמיאל.
המשך יבוא... מחכים!