למען הדיוק בעובדות:) השיר נכתב במוצ"ש חוה"מ מול ירח מלא של ניסן תוך כדי פריטה על מיתרי האקוסטית את השיר אבסורד.. אכן הירח ממולי והשיר הנ"ל שכנעו אותי לכתוב.. ולכן הירח והשמש עשו שלום בשירי. לגבי הפירוט שכבודו העלה תילי תילים של ארצי על כל שורה מהשיר..כאן אפשר לומר "מילי דגוזמא":)
ככ הייתי מופתע מכל הeaster eggs של שלמה ארצי ששתלת בשיר, עד ששכחתי להחמיא -מדויק ויפה לעין!!
נ.ב. הפורום נכנס למוד כתיבה ושירור- בחייכם תנסו משהו שמח! כמה אפשר כבר לקרוא פה "הסתכלתי על הירח וחיכיתי שהיא תתחתן ואהיה מאושר ולא אשכח את שלא ראוי לזכור" ובלה בלה בלה...
תכתבו משהו נוסח כיפלי ומושלם לי ;) גם ככה ממש קשה להאמין שהקב"ה עושה מה שעושה רק כדי להיטיב.
בחייכם תנסו משהו שמח! כמה אפשר כבר לקרוא פה "הסתכלתי על הירח וחיכיתי שהיא תתחתן ואהיה מאושר ולא אשכח את שלא ראוי לזכור" ובלה בלה בלה...
תכתבו משהו נוסח כיפלי ומושלם לי ;) גם ככה ממש קשה להאמין שהקב"ה עושה מה שעושה רק כדי להיטיב.
900 היקר, אני נגד ה'בלה בלה בלה' שבהודעתך
כי גם אם אישית הנ'ל לא מדבר אליך כרגע, עדיין אין מקום לכתוב כך כלפי רגש של חבר. כששיר נכתב, מה שזה לא יהיה, הוא נכתב ממקום מאד עמוק, פנימי ואישי. ואם אדם חולק אתנו את המקום הזה, סימן שיש לו בנו אמון בכך שנוכל להכיל אותו,מבלי לזרות בעיניו את ה'בלה בלה בלה'.
ובעניין המשהו שמח, תתכבד אתה אולי להרים את הכפפה ולהפתיע
וטום, זה היה משובח כמו תמיד. עדין ונוגע.
ועזבו את ארצי, קחו אם כבר את גפן והתאוריה המדהימה שלו בענייני ירח ושות' (:
''כשאלוקים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים..
ת'ירח שם גבוה שלא נוכל ליגוע ויש כמה שעדיין מנסים..''
נשלח ב-24/4/2017 22:53
המנסים של גפן ניסו בהשפעת כדורים ורודים סגולים (אם לא טעיתי בציטוט).
ובתגובה לך- את צודקת. באמת לא שמתי לב שזה יכול להתפרש בצורה פוגעת, ואני באמת מבקש סליחה אם זה יצא מזלזל, זו לא הייתה המטרה.
אני משוגע על הכתיבה פה של כולם, תמיד מתענג ונהנה מלשחק עם הבתים/משפטים/מילים והשפעתם של כל אלה. גם בשירים העצובים ;)
מה שכתבתי כתבתי כדי להכווין את היצירות הבאות, מבלי לחסר כלום מאחרות.
בחייכם תנסו משהו שמח! כמה אפשר כבר לקרוא פה "הסתכלתי על הירח וחיכיתי שהיא תתחתן ואהיה מאושר ולא אשכח את שלא ראוי לזכור" ובלה בלה בלה...
900 היקר, אני נגד ה'בלה בלה בלה' שבהודעתך
כי גם אם אישית הנ'ל לא מדבר אליך כרגע, עדיין אין מקום לכתוב כך כלפי רגש של חבר. כששיר נכתב, מה שזה לא יהיה, הוא נכתב ממקום מאד עמוק, פנימי ואישי. ואם אדם חולק אתנו את המקום הזה, סימן שיש לו בנו אמון בכך שנוכל להכיל אותו,מבלי לזרות בעיניו את ה'בלה בלה בלה'.
ובעניין המשהו שמח, תתכבד אתה אולי להרים את הכפפה ולהפתיע
וטום, זה היה משובח כמו תמיד. עדין ונוגע.
ועזבו את ארצי, קחו אם כבר את גפן והתאוריה המדהימה שלו בענייני ירח ושות' (:
''כשאלוקים ברא ת'חושך הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים..
ת'ירח שם גבוה שלא נוכל ליגוע ויש כמה שעדיין מנסים..''
טנקס רצונת;)) ועזבי את 990 הוא פשוט חושש שיצטרך לשלם כדי לקרוא שיר כמו מחיר להופעה של שלמה ארצי:)